MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie HeroikPL

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by HeroikPL, 23 July 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. HeroikPL

HeroikPL Użytkownik

Dokładny nick w grze: HeroikPL
    Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Czas, jaki będę mógł poświęcić serwerowi będzie zależał od ilości obowiązków i wolnego czasu. Zapewne będzie mieściło się to w granicy od 3 do 4h dziennie. Oczywiście godziny mogą się zmienić i z 4 mogą zrobić się 5-6. Jak wspominałem, to wszystko zależy od mojego wolnego czasu. W roku szkolnym na pewno będzie to nawet 1-2. Wszystko będzie zależało od nawału pracy jaki przyniesie mi kolejny rok szkolny.
    Ile masz lat: W tym roku ukończyłem 15 lat.
    Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Najwięcej czasu spędzam na serwerze Survival.
    Jak długo grasz w Minecraft: W Minecraft'a gram obecnie 4 lata.
    Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Swoją grę na serwerze zapoczątkowałem +/- rok temu.
    Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie, nie miałem i chciałbym zostać w obecnej sytuacji.
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak, jakiś czas temu na serwerze brata miałem zaszczyt być moderatorem i spisałem się bardzo dobrze w tej funkcji.
    Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Pomocnik ma jedna komendę: ./kick (nick gracza) do wyrzucania gracza z serwera za nieodpowiednie zachowanie bądź wulgarny język, którym posługuje się na czacie.
    Dlaczego Ty: Powinienem zostać pomocnikiem ponieważ lubię pomagać innym, jestem życzliwy, jak też i kulturalny. Dobrze się zachowuję, nie przeklinam i jestem dojrzały, aby pełnić tak ważną funkcję jak Pomocnik na serwerze, co wiąże się również z cierpliwością, którą oczywiście posiadam, gdyż jest potrzebna do tłumaczenie innym graczom zaistniałych sytuacji.
    Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Szymon, znajomi mówią na mnie Szymek. Interesuje się architekturą i sztuką, co wiąże się z tym, iż jestem kreatywny. Moją pasją jest projektowanie wnętrz, obiektów mieszkalnych, ale również przedmiotów codziennego użytku. Jeszcze jedną z moich pasji jest motoryzacja. Gdy nie gram w Minecrafta na serwerze Craftapple, najczęściej jeżdżę na longboardzie, rysuję lub spotykam się ze znajomymi. Jestem stanowczy, ale to nie jest przeszkodą, aby być również wyrozumiałym. Potrafię dogadać się z każdym. Lubię wiedzieć na czym stoję, dlatego szukam wytłumaczenia dla danych sytuacji bądź rzeczy.
    Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Nie, w ostatnim czasie nie zauważyłem większych błędów, które mogłyby utrudniać grę.
    Wymień kilku członków ekipy: ThreeEyedMaster, Marcinek7, stolenlegacy, Yumisiek, Puma_Poland, _Zielony_
    Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomocnik ma za zadanie pomagać innym graczom w grze, co powoduje, iż gra się im przyjemniej i są otoczeni stałą opieką i pomocą Pomocników, jak też i Moderatorów.. Powinien też w miarę możliwości ogarniać czat, od zbędnego spamu i wulgaryzmów. Powiadamiać administrację o zaistniałych błędach na serwerze jak też uczestniczyć aktywnie w życiu forum również i czatu.

Reklama
  2. MCKAWKA

MCKAWKA Infomatyk, montażysta, fotograf

Różnica między ostatnim podaniem to 12 dni, a podania powinno składać się w odstępie miesiąca, no ale cóż, chłopakowi chyba za bardzo zależy na stanowisku Pomocnika.
    + Długi staż na serwerze.
    + Długi również staż w grze, co oznacza że ogarnia mniej więcej te tematy.
    + Wiek odpowiedni do podjęcia się tego stanowiska.
    + Bez bana, kicka, mute - spokojny niewadzący nikomu gracz.
    + Był moderatorem - czyli cokolwiek wie o pracy na serwerze.
    - Zero udzielania się na forum.
    - Małe udzielanie się na czacie globalnym.
    - Podanie złożone w odstępie mniejszym niż miesiąc.
    Mam jakieś deja vu.

3. MaciekGplay

MaciekGplay Użytkownik

Jestem na wielkie TAK :)

Wiek dopasowany, znajomość administracji dobra, obowiązki dałeś dobre. Podanie dobrze rozbudowane i porząndnie napisane.
    Po prostu jestem na tak. Chętnie zobaczył bym cie jako pomocnik :rolleyes:

Serdecznie pozdrawiam[/color]

4. ♥Lejdeczka♥

♥Lejdeczka♥ Użytkownik

Jestem na tak
    -Wymieniles Zielonego
    -Wymieniles stolen itd.
    -Bo tak

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page