MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

{[Podanie]} ItzAvis

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by Nikodem aka nikiBAW, 14 July 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Nikodem aka nikiBAW

Nikodem aka nikiBAW Użytkownik

Imię:Nikodem

Dokładny nick w grze: ItzAvis grałem kiedyś pod nickiem nikiBAW.

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:Podczas roku szkolnego pon.-pią. mogę dać od 1-2 godz. na grę, od sob. do niedz. mogę dać od 2-3-4 godz.

Data urodzenia: 22.10.2005r.

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Minecraft'em za czołem się interesować się kiedy miałem 6-7 lat czyli był wtedy r.2012/13 , lecz Minecraft'a kupiłem kiedy powstała wersja 1.8 czyli około r.2013/14.

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Jak pisałem wcześniej gram w Minecraft od wersji 1.8 czyli na craftapple'u gram 3-4 lata.

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Niestety 2 lata temu zostałem zbanowany na trybie survival z powodu że po kilkukrotnych upomnieniach członka ekipy CA nadal się nie ogarnąłem. Ale zrozumiałem już dawno swój błąd i teraz Ekipa CA nie ma ze mną problemów .

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Hmm... Po zastanowieniu chciałbym na pewno poprawić Sky Wars'y bo nie tak dawno wszedłem na ten tryb , i można by było jeszcze wprowadzić poprawki. Także chciałbym wprowadzić komendę /p add friend <nick> dawałaby ona to że , pokazywałoby nam czy nasz "przyjaciel" jest online itd.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik:
    OBOWIĄZKI:
    1.Pomagać Wyższym Rangom w ogarnianiu chatu.
    2.Zgłaszać problemy/bugi ViceAdminom i Adminom.
    3.Pomagać graczom we wszelkich problemach i komendach.
    4.Uczestniczyć w życiu Serwera jak i Forum.
    5.Być do dyspozycji Osób wyższej rangi.
    UPRAWNIENIA:
    1./kick <nick> <powód:Netykieta,Spam,Niestosowny Skin,Ogarnij Się!>
    2./mute <gracz> <czas: 4h,24h,48h itd.

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Odczuwam satysfakcję kiedy pomagam innej osobie :).

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Według mnie najlepszy sposób jest taki: Kiedy dowiem się o konflikcie itp. Postaram się najpierw spróbuje rozluźnić atmosferę , później wysłucham obu stron. Ostatnią częścią mojego sposobu jest ukaranie winnej strony.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Myślę że tak bo bardzo łatwo dogaduje się z rówieśnikami i graczami ;).

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.
    Mam na imię Nikodem skończyłem 5 klasę podstawową. Chcę w przyszłości zostać piłkarzem (i na razie wszystko do tego zmierza :). ) Moimi Hobby jest: Piłka nożna , Gry komputerowe , Robotyka , Muzyka elektroniczna , Przyroda . Koledzy/Koleżanki kojarzą raczej ze śmieszną osobą.

Określ swoją dyspozycyjność: Można mnie znaleźć na TS'ie i na gmail'u :
    kosonik2005@gmail.com . Planuje za niedługo zrobić Snapchata i Instagrama .

Umotywowanie podania: Zdaje sobie sprawę że bycie POMOCNIKIEM to nie tylko komendy i napis ;;POMOCNIK;; przy nicku . Bycie w ekipie tak dużego serwera jak CA łączy się z ogromną odpowiedzialnością i zaangażowaniem.Więc jeśli dostane tą range to spróbuje być najlepszym POMOCNIKIEM jakiego widziało CA :).

Z poważaniem ItzAvis aka Nikodem ^^

• Błędy ortograficzne Błędy ortograficzne x 4
    • Optymista Optymista x 1
    • Burak Burak x 1
    • List
    Reklama
  2. Nikodem aka nikiBAW

Nikodem aka nikiBAW Użytkownik

ᕙ(⌐■⍘■)ᕗ
    boiiiiiiiiiiiiiiii

NIE MOGŁEEM ZMIENIĆ NICKU???

Hate_You Mam na imię Nikodem na drugie imie Adam -_-