MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] Kirakishou

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by Kirakishou, 10 February 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Kirakishou

Kirakishou Użytkownik

Dokładny nick w grze: Kirakishou

Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:
    Aktualnie gram tylko na serverze CraftApple więc cały mój czas gry na laptopie będę mogła poświęcić temu serverowi. Będzie to około 3-6 godzin , zależy od dnia. Oczywiście może zdarzyć się też tak że posiedzę o wiele dłużej albo tak że nie będzie mnie nawet na chwilę gdyż nie będę miała czasu.

Ile masz lat: Teraz lat mam 14 , 29.06 będę miała 15.

Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Nie ma servera na którym spędzam najwięcej czasu. Na wszystkich jestem po równo i na każdym staram się pomagać najbardziej jak mogę.

Jak długo grasz w Minecraft: Samego minecrafta po raz pierwszy ujrzałam gdy miałam 11 lat a sama zagrałam w niego w niego około 2 lata temu.

Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Na CraftApple grałam dwie pierwsze edycje (ale na innych nickach , których nie pamiętam) a potem miałam długą przerwę ponieważ zgubiłam IP ale ostatnio znalazłam je przypadkiem w google więc wróciłam.

Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie.

Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak , na jednym serverze udało mi się awansować na ViceAdministratorkę ale po paru miesiącach odeszłam z pewnego powodu którego nie będę tu podawać.

Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Według informacji z forum pomocnik ma tylko komendę /kick [nick] [powód] - wyrzuca ona danego gracza z servera , należy karać nią tylko za wykroczenia typu flood czy używanie wulgaryzmów na czacie globalnym.

Dlaczego Ty: Większość osób postrzega rangę pomocnik jako wyróżnienie , ja osobiście postrzegam to jako przyjęcie na siebie dodatkowych obowiązków których jestem gotowa się podjąć i nie będą sprawiać mi żadnego kłopotu gdyż lubię pomagać i mam nie małe doświadczenie.

Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Na imię mam Weronika. Od urodzenia mieszkam w Poznaniu. Jestem osobą spokojną i cierpliwą dzięki czemu bardzo trudno wyprowadzić mnie z równowagi. Nie ma dla mnie rzeczy nie możliwych. Interesuję się muzyką , jazdą konną , strzelectwem sportowym i trochę informatyką. Uczę się w prywatnym gimnazjum językowym i obowiązkowo uczestniczę w akcjach charytatywnych.

Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Zauważyłam tylko kopanie jednego bloku kilka razy i przechodzenie koniem przez drzwi ale na pewno jest tych bugów więcej.

Wymień kilku członków ekipy:
    Moderatorzy:
    Wymiatacz23 , Phantom_Screw , Puma_Poland , Bobikowski

Pomocnicy:
    Aikoo , Pat277 , Reconnect , DejVoo , Bizon , Marcinek7 , ThreeEyedMaster , RaddiPL , Viran123

Są też jeszcze takie osoby jak XInfiniterX , Wioletta , MrAstar , Adsone , Pearl i Kshycho ale one należą do administracji.

Jakie obowiązki ma Pomocnik:
    Obowiązkiem pomocnika jest pomaganie graczom - oczywiście nie pomaganie w walce tylko w rzeczach typu "jak zrobić działkę" . Kolejnym obowiązkiem pomocnika jest ogarnianie czatu , a dokładniej floodu , spamu i wulgaryzmu na nim. Pomocnik powinien również wyjaśniać graczom działanie komend których nie rozumieją.
    Tak dodam jeszcze od siebie (trochę nie na temat pytania), że oczywiste jest też to że pomocnik powinien być miły , pomocny tolerancyjny i nie zależnie od sytuacji powinien zachowywać się kulturalnie.

Reklama
  2. popek713

popek713 Użytkownik

No wow
    Widać że się postarałaś chociaż rzadko Ciebie widze na survivalu.
    Jestem na tak/

3. Kirakishou

Kirakishou Użytkownik

Bardzo dziękuję za pozytywną opinię :)

4. popek713

popek713 Użytkownik

Chociaż szkoda że tak mało udzielasz się na forum.

5. Kirakishou

Kirakishou Użytkownik

Wiem , ale postaram się jeszcze to nadrobić.

6. GirlGamersPL

GirlGamersPL Użytkownik

No niestety nie widziałam cię nigdy nigdzie na forum się nie udzielasz ( ale podanie ok ) Na NIE

7. Kirakishou

Kirakishou Użytkownik

I tak dziękuję za opinię GirlGamersPL .

Reklama
  8. pat277

pat277 Użytkownik

Podanie bardzo dobrze napisane,
    Zachowanie na serwerze bardzo dobre,
    Często jesteś na serwerze,
    Wiek odpowiedni.
    Jestem na TAK!
    Pozdrawiam pat277!

9. Kirakishou

Kirakishou Użytkownik

I Tobie też bardzo dziękuję za opinię , Pat277 :)

10. MrAstar

MrAstar Użytkownik

Jestem na tak, ponieważ:

- dobrze sformułowane podanie
    - skądś kojarzę nick, jednak nie potrafię powiedzieć skąd
    - duży wkład pracy

Miłego dnia ;p

11. Aikoo

Aikoo Użytkownik

Co tu dużo mówić? Podanie bardzo ładne a sama osoba wręcz idealna na tą rangę :)
    Duże TAK ^^

12. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

:-/

:(

To tyle z mojego podania , a resztę skąd skopiowałaś ?

Jak dla mnie coś takiego przekreśla osobę jako kandydata na stanowisko pomocnika.

Jesteś jeszcze w gimnazjum, więc masz chwilę na ogarnięcie tematu plagiatu. Radzę się z nim zapoznać, bo w przeciwnym przypadku coś takiego jak antyplagiat Cie pokona.

Odczekaj miesiąc, daj się zauważyć przez ten czas, wróć ze swoim podaniem i wtedy pogadamy.

13. ♥Lejdeczka♥

♥Lejdeczka♥ Użytkownik

14. Kirakishou

Kirakishou Użytkownik

ThreeEyedMaster ... Ja nawet nie widziałam twojego podania więc jak mogłam skopiować? To że napisałam podobnie do Ciebie nie oznacza od razu że kopiuję. Pisałam to podanie sama około godziny i starałam się żeby było ono jak najlepiej napisane a ty mi jeszcze będziesz wmawiał że kopiuję.. Powiem tak , nie chcę się z tobą sprzeczać ale wiedz że nie skopiowałam tego , nie zniżyłabym się do takiego poziomu.

15. marysia012350

marysia012350 Użytkownik

Threeeyedmaster zacznij byc czlowiekiem a nie zasranym pokemonem i pisz nnormalna czcionka ..

16. MrAstar

MrAstar Użytkownik

Marysia: A co Ci przeszkadza, jaką on czcionką pisze? Jak chce to może sobie nawet na różowo pisać...

17. SMAV

SMAV Użytkownik

Jestem na tak
    ładne podanie to napewno dostaniesz na pomocnika :)

18. Nazilord24

Nazilord24 Użytkownik

Coż gwarancji nie ma, że nie widziałaś tego podania. Z mojego punktu widzenia jest spore podobieństwo między tymi dwoma punktami i z tego powodu mogę stwierdzić że mogłaś widzieć podanie, a potem trochę zmodyfikować odpowiedzi. Na Nie.

19. Mychaty

Mychaty Użytkownik

Jestem na Nie. Gram dość często i jeszcze, ani razu Cie nie widziałem.

I co do Podania to muszę powiedzieć, że jest ono podobne bardzo do podania ThreeEyedMaster.

20. MrAstar

MrAstar Użytkownik

A ja powiem krótko: To, że jest podobne nie oznacza, że skopiowane.

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page