MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[PODANIE] KitaTheFox

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by KitaTheFox, 29 December 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. KitaTheFox

KitaTheFox Użytkownik

Imię: Klaudia
    Dokładny nick w grze: KitaTheFox
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Survival ,cieżko określić ile (od 3 do 9 h )
    Data urodzenia: 14.11.2000
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: ok. grudnia 2013 ,wersja 1.7.4
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: ok. 4 dni
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Nigdy
    Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Nie
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Zbugowany spawn na survivalu :/// ''Kickowanie za latanie''
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik:
    Uprawnienia to pewnie darmowa ranga PREMIUM oraz pomoc graczom :D
    Obowiązki:
    • Pomagać Moderatorom w ogarnianiu czatu.
    • Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi do ViceAdministratora lub Administratora.
    • Pomagać Graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend.
    • Uczestniczyć w życiu Serwera i dyskusjach na Forum.
    • Zbierać dowody podczas Karania.
    • Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda)
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Uwielbiam pomagać innym oraz zmieniać serwer na lepsze
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Na pewno spytam się obu stron co jest przyczyną i wyciągnę z tego wnioski ( posiadam w szkole przedmiot ,,prowadzenie do psychologii '' wiec powinno być mi łatwo w rozwiązywaniu konfiktów )
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. :
    Jestem osobą charyzmatyczną z umiejętnościami przekonywującymi. Potrafię współpracować w małej , jak i w licznej grupie. Potrafię perfekcyjnie rozwiązywać problemy i pomagać innym. Jestem osobą kreatywną i szybko się uczę nowych rzeczy. Potrafię organizować wydarzenia , ciekawe eventy które zachęcą nowych graczy do uczęszczania na serwer :) Potrafię budować na poziomie wysokim oraz przygotowywać mapy na dany ewent

Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Możliwość budowania ciekawych budowli oraz grania z znajomymi na serwerach multiplayer
    Określ swoją dyspozycyjność: Na komputerze jestem praktycznie od 15 do 22 w trakcie szkoly , w wolne od prawie cały czas
    Umotywowanie podania: Od zawsze chciałam być pomocnikiem albo kimś wyżej, szybko się uczę oraz potrafię pomagać. Moim zdaniem nadaję się na pomocnika

Reklama
  2. Niezmazywalny

Niezmazywalny Użytkownik

4 Dni to zdecydowanie za mało, w dodatku dołączyłas na forum dzisiaj.

• Lubię To Lubię To x 1
    • List
  3. maksiu07

maksiu07 Siemanko

a więc tak:
    PLUSY
    + wiek moim zdaniem odpowiedni
    + widać że już długo grasz w MC
    + złagodzenie konfliktu wygląda przekonująco

MINUSY
    - 4 dni? to za mało
    - na forum dziś dołączyłaś
    - przez to że tak krótko grasz nie widzę żebyś pomagała
    - nie wypowiadasz się na forum
    - nie wiesz jakie są uprawnienia pomocnika ( założę się że nawet nie przeczytałaś jakie on uprawnienia posiada )
    - osobiście nie widziałem cię na serwerze

no niestety NIE

• Lubię To Lubię To x 2
    • List
  4. Selekcjoner

Selekcjoner Hello:D

Z tego co wyczytałem uprawnienia to
    /kick [Nick] <POWÓD> - Wyrzuca Gracza z dowolnego Serwera w sieci.
    /tempmute [Nick] [Xmo Xd Xh Xm Xs] <POWÓD> - Wycisza Gracza na czas tymczasowy w całej sieci. Przykład użycia: /tempban steve 24h lub 1mo lub 60s lub 7d Wulgaryzmy
    /unmute [Nick] - zdejmuje kare.

Może jestem nowy i się nie
    znam,patrząc na podania pomocników ,które zostały zaakceptowane grali na CA sporo czasu zanim napisali podanie. 4 dni to jest za mało by dobrze poznać ludzi i im naprawde zacząć pomagać. Pograj troche więcej,popomagaj ,a będziesz mieć większe szansa na otrzymanie rangi . Oczywiście ja nie decyduje o tym czy ją dostaniesz ale narazie na NIE
    Seluś :)

#4 Selekcjoner, 29 December 2017
    Last edited: 29 December 2017
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page