Dokładny nick w grze: ||SuperVip+|| Krystian981 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 5 godzin Ile masz lat: 15 lat Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) Survival ale staram być na każdym Jak długo grasz w Minecraft: 4 lata Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: oj już z rok jak nie więcej Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie i nie zamierzam Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Jeszcze nie ale myśle że mi się teraz uda chociarz na czas próbny Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /kick nick powód Dlaczego Ty: Jestem kulturalny dobrze zachowuje się na serwerze jestem ogranięty i myślę że to doceni administracja Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Krystian mieszkam we Wrocławiu interesuję sie sportem w szczególności siatkówką.Lubię grać w gry przygodowe. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: 1.W powietrzu pojawiają sie cuboidy 2.można przejsc koniem przez sciane Wymień kilku członków ekipy: Moderatorzy (Mod) ||Mod|| wymiatacz23 ||Mod|| Bobikowski ||Mod|| Phantom_Screw ||Mod|| ThreeEyedMaster ||Mod|| reconnect ||Mod|| pat277 ------------------------------------------------------------ Pomocnicy ||Pomocnik|| DejVoo ||Pomocnik|| RaddiPL ||Pomocnik|| Nazilord24 Jakie obowiązki ma Pomocnik: - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda)