Dokładny nick w grze:kubagag ile czasu możesz poświęcić Serwerowi:4h ile masz lat:15 na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu:Survival jak długo grasz w minecrafta:6 lat jak długo grasz w mc.craftapple.pl:1 rok czy miałeś kiedyś tu bana:tak 2 dni czy pełniłeś podobną funkcje na innym serwerze:tak jestem adminem czy znasz komendy pomocnika: /kick dlaczego tyonieważ jestem już doświadczony mam swój serwer ładnie buduje.Mam pomysły na ten serwer np.wykupienie banu Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Interesuje się informatyką,zajołem 4 miejsce w ogólnopolskim turnieju gier komputerowych. czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze:tak na survivalu wywala z gry. wymień kilku członków ekipy: adsone,mrastar,Pearl Jakie obowiązki ma pomocnik: pomagać innym,pilnować zeby nie było oszóstw.Zgłaszac adminowi błędy lub jakieś bugi
Jestem na NIE Ja bym tego nie nazwał podaniem, błedy na błedach. Jestes rzekomo na innym serwerze adminem wiec po co chcesz byc tutaj pomocnikiem. Wymien kilku członków EKIPY: Ekipa czyli pomocnicy i moderatorzy. Miałes bana za flood (z tego co pamietam).
jak długo grasz w mc.craftapple.pl:1 rok Gram od roku i nigdy Ciebie nie widziałem. dlaczego tyonieważ jestem już doświadczony mam swój serwer ładnie buduje.Mam pomysły na ten serwer np.wykupienie banu-Skoro masz swój serwer to po co pchasz się do innego?
sory za błędy ale jestem na telefonie.Chce być tu pomocnikiem ponieważ jest do bardzo fajny serwer pliss
Znajdź sobie najpierw w słowniku jak się piszę poszczególne wyrazy np. zajołem, oszóstw, zeby, zgłaszac, Podanie bardzo krótkie, mało rozpisane. Nie tłumacz się, że jesteś na telefonie bo to nie jest, żadne usprawiedliwienie. Jestem na Nie.
Człowieku! Bycie Pomocnikiem to wielka odpowiedzialność a ty nie jesteś jeszcze na to gotowy. Wczoraj spamiłeś na SV. To że chcesz być to nie oznacza że musisz być nim. A tak w ogóle to po co Ci jest ranga Pomocnik jak jesteś administratorem na innym serwerze. Zastanów się nad tym i dopiero pisz podanie a w ogóle to straszne błędy zrobiłeś w podaniu. Pozdrawiam Kuba04
@up Ty tutaj masz najmniej do powiedzenia. Jesteś po prostu żałosna :> Nie wiesz z kim zadzierasz. Co do podania, kuba04 świetnie opisał sprawę.