MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie LordWilliam

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by LordWilliam., 18 May 2018.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. LordWilliam.

LordWilliam. Użytkownik

Imię: Kamil
    Dokładny nick w grze:LordWilliam
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Często 4/5 godzin lub 5/6 zależy od czasu lecz uwielbiam open creative oraz skyblock
    Data urodzenia:11.03.2004
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Zacząłem grać za czasów Alphy (t.j. 2010 rok)
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: ok listopad 2016 roku
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Nigdy
    Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Nie, nie posiadam
    Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple? Tak
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Na pewno chciałbym zmniejszyć liczbę sporów oraz reklam i ogólnie obrażania się i podwyższyć liczbę pomocnych osób
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: /kick (nick) powód - wyrzuca z serwera z powodu ... /tempmute (nick) (czas czyli załóżmy 1mo 2d 3h 4m 5s) powód - zaszywa usta gracza na dany czas z powodu... /unmute (nick) - rozszywa graczowi usta
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Ponieważ uwielbiam pomagać no i w sumie jest to moje małe marzenie. Kiedyś miałem okazję być pomocnikiem ale tylko przez 1 dzień ponieważ zniszczono serwer :(
    Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Na początku poprosiłbym o ciszę a potem bym pytał się każdego z osobno co się stało i z ich odpowiedzi wywnioskowałbym co się stało i z jakiego powodu doszło do sporu :)
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak ponieważ w rzeczywistości "pracuje" w świetlicy dla osób do lat 13 i czasami starszych lecz przejdźmy do odpowiedniej odpowiedzi. Tak posiadam, mam bardzo mocne nerwy i jestem otwarty na każde propozycję, uwielbiam rozmawiać z ludźmi.
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Mam na imię Kamil mam 14 lat kocham zwierzęta, gry komputerowe, rysować. Moim hobby jest plastyka, architektura, modelarstwo, muzyka klasyczna, muzyka lat (1950-1990) (1990-2018). Mam ogromny dystans do siebie i każde złe słowa na mój temat mnie śmieszą. Uwielbiam jeździć na rolkach, rowerze, wrotkach, monocyklu, a jeżdżę jeszcze na deskorolce oraz hulajnodze. Swój pierwszy komputer dostałem w wieku 5 lat i po 2 tygodniach upadł mi na ziemie i się rozbił :( ale wtedy jakoś urodziła się u mnie miłość do gier :)
    Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: To że ma miliony jak nie miliardy możliwości ponieważ ma tyle bloków oraz przedmiotów które można wykorzystać w niesamowity sposób :) Poza tym można poznać super ludzi :)
    Określ swoją dyspozycyjność: Facebook (15:00-19:00/20:00) Discord (Często. trudno mi określić ale kilka razy dziennie), Messenger (bardzo często kilkanaście razy dziennie).
    Umotywowanie podania: Jestem mega otwarty na wszelkie propozycje. Uwielbiam rozmawiać z ludźmi, Dość często bywam na serwerze. Kiedyś byłem dość znanym graczem na serwerze creative :) Myślę że nadaję się do ekipy :) Jeżeli teraz mi się nie uda to uda się kolejnym razem. Pozdrawiam Kamil :)

• Burak Burak x 3
    • Optymista Optymista x 2
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Kreatywny Kreatywny x 1
    • List
    Reklama
  2. Sinmiedo

Sinmiedo Biznesmen

Jeżeli składałeś podanie na pomocnika już wcześniej, to podaj link do niego lub nazwy swoich kont.

3. LordWilliam.

LordWilliam. Użytkownik

Szczerze to nie pamiętam lecz i tak zostało odrzucone

4. LordWilliam.

LordWilliam. Użytkownik

Piszę dzisiaj ponieważ dzisiaj zrobiłem konto nie było mnie na forum prawie 3 miesiące więc wiesz. No ale piszę ponieważ zyskałem wiarę w siebie a nawet jak znowu nie zostanie zaakceptowane to będę próbował dalej i dalej i dalej :)

• Lubię To Lubię To x 1
    • List
  5. R_A_P_3_R

R_A_P_3_R ✯Biznesmen✯
    Staff Member ViceAdministrator

Proszę ;) --> https://craftapple.pl/forum/threads/podanie-na-pomocnika.10989/#post-71956

2004? Przeciez w poprzednim Podaniu napisałeś, że jesteś z 2000r.

W poprzednim Podaniu napisałeś, iż zacząłes grać w 2014r. Hmm ciekawe.

Jak to nigdy a to? - https://craftapple.pl/forum/threads/skarga-lordwilliam.10635/

Mam nadzieję, iż dalej nie muszę wypisywać co i jak, gdyż coś mocno kręcić ze wszystkim.
    WIELKIE NIE.

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 3
    • Lubię To Lubię To x 1
    • List
  6. DJCreeperYT

DJCreeperYT ☆|Walker nr. #6463|☆

Tak jak już Vaper wyżej napisał, większość odpowiedzi w poprzednim podaniu jest skłamana, tak jak i w tym.
    Kłamstwo ma krótkie nogi, pamiętaj. Wielkie nie.

@edit: Twierdzisz że miałeś inny nick? Jakoś w poprzednim podaniu napisałeś taki jak w tym.
    @editV2: @LordWilliam. Jakoś poprzednie podanie było pisane z tego samego konta na forum co masz więc nie kombinuj bo się pogrążasz.

#6 DJCreeperYT, 18 May 2018
    Last edited: 18 May 2018
  7. LordWilliam.

LordWilliam. Użytkownik

Drogi Vaperze Miałem inny nick :) Nie nazywał się LordWilliam :) Nie pamiętam co było kilka miesięcy temu :)

Reklama
  8. LordWilliam.

LordWilliam. Użytkownik

Drogi Creeperze miałem inny nick :) Tamto było kontem premium :)

• Burak Burak x 1
    • Błędy ortograficzne Błędy ortograficzne x 1
    • List
  9. R_A_P_3_R

R_A_P_3_R ✯Biznesmen✯
    Staff Member ViceAdministrator

Mistrzu,
    Podania są napisane na ten sam nick + chyba masz jedną datę urodzin czy to datę rozpoczęcia grania na CA? ;)
    #kombinator

#edit
    @LordWilliam.
    Nie nabijaj bezsensownie niepotrzebnych wątków.

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • List
    #9 R_A_P_3_R, 18 May 2018
    Last edited: 18 May 2018
  10. LordWilliam.

LordWilliam. Użytkownik

Nie rozumiem po co drążysz temat :) Zauważ że nie jeden LordWilliam na świecie :)

11. LordWilliam.

LordWilliam. Użytkownik

To inna osoba :) troszkę mnie to śmieszy :p

• Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 1
    • List
  12. Dertax

Dertax Użytkownik

13. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Niestety fakt, iż próbowałeś oszukać Społeczność CraftApple kłamiąc w swoim Podaniu przekreśla permanentnie Twoją szansę na dołączenie do Ekipy.

Kandydatura odrzucona permanentnie.

• Lubię To Lubię To x 1
    • List
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page