Imię: Kamil Dokładny nick w grze:LordWilliam Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Często 4/5 godzin lub 5/6 zależy od czasu lecz uwielbiam open creative oraz skyblock Data urodzenia:11.03.2004 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Zacząłem grać za czasów Alphy (t.j. 2010 rok) Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: ok listopad 2016 roku Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Nigdy Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Nie, nie posiadam Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple? Tak Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Na pewno chciałbym zmniejszyć liczbę sporów oraz reklam i ogólnie obrażania się i podwyższyć liczbę pomocnych osób Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: /kick (nick) powód - wyrzuca z serwera z powodu ... /tempmute (nick) (czas czyli załóżmy 1mo 2d 3h 4m 5s) powód - zaszywa usta gracza na dany czas z powodu... /unmute (nick) - rozszywa graczowi usta Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Ponieważ uwielbiam pomagać no i w sumie jest to moje małe marzenie. Kiedyś miałem okazję być pomocnikiem ale tylko przez 1 dzień ponieważ zniszczono serwer Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Na początku poprosiłbym o ciszę a potem bym pytał się każdego z osobno co się stało i z ich odpowiedzi wywnioskowałbym co się stało i z jakiego powodu doszło do sporu Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak ponieważ w rzeczywistości "pracuje" w świetlicy dla osób do lat 13 i czasami starszych lecz przejdźmy do odpowiedniej odpowiedzi. Tak posiadam, mam bardzo mocne nerwy i jestem otwarty na każde propozycję, uwielbiam rozmawiać z ludźmi. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Mam na imię Kamil mam 14 lat kocham zwierzęta, gry komputerowe, rysować. Moim hobby jest plastyka, architektura, modelarstwo, muzyka klasyczna, muzyka lat (1950-1990) (1990-2018). Mam ogromny dystans do siebie i każde złe słowa na mój temat mnie śmieszą. Uwielbiam jeździć na rolkach, rowerze, wrotkach, monocyklu, a jeżdżę jeszcze na deskorolce oraz hulajnodze. Swój pierwszy komputer dostałem w wieku 5 lat i po 2 tygodniach upadł mi na ziemie i się rozbił ale wtedy jakoś urodziła się u mnie miłość do gier Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: To że ma miliony jak nie miliardy możliwości ponieważ ma tyle bloków oraz przedmiotów które można wykorzystać w niesamowity sposób Poza tym można poznać super ludzi Określ swoją dyspozycyjność: Facebook (15:00-19:00/20:00) Discord (Często. trudno mi określić ale kilka razy dziennie), Messenger (bardzo często kilkanaście razy dziennie). Umotywowanie podania: Jestem mega otwarty na wszelkie propozycje. Uwielbiam rozmawiać z ludźmi, Dość często bywam na serwerze. Kiedyś byłem dość znanym graczem na serwerze creative Myślę że nadaję się do ekipy Jeżeli teraz mi się nie uda to uda się kolejnym razem. Pozdrawiam Kamil
Piszę dzisiaj ponieważ dzisiaj zrobiłem konto nie było mnie na forum prawie 3 miesiące więc wiesz. No ale piszę ponieważ zyskałem wiarę w siebie a nawet jak znowu nie zostanie zaakceptowane to będę próbował dalej i dalej i dalej
Proszę --> https://craftapple.pl/forum/threads/podanie-na-pomocnika.10989/#post-71956 2004? Przeciez w poprzednim Podaniu napisałeś, że jesteś z 2000r. W poprzednim Podaniu napisałeś, iż zacząłes grać w 2014r. Hmm ciekawe. Jak to nigdy a to? - https://craftapple.pl/forum/threads/skarga-lordwilliam.10635/ Mam nadzieję, iż dalej nie muszę wypisywać co i jak, gdyż coś mocno kręcić ze wszystkim. WIELKIE NIE.
Tak jak już Vaper wyżej napisał, większość odpowiedzi w poprzednim podaniu jest skłamana, tak jak i w tym. Kłamstwo ma krótkie nogi, pamiętaj. Wielkie nie. @edit: Twierdzisz że miałeś inny nick? Jakoś w poprzednim podaniu napisałeś taki jak w tym. @editV2: @LordWilliam. Jakoś poprzednie podanie było pisane z tego samego konta na forum co masz więc nie kombinuj bo się pogrążasz.
Mistrzu, Podania są napisane na ten sam nick + chyba masz jedną datę urodzin czy to datę rozpoczęcia grania na CA? #kombinator #edit @LordWilliam. Nie nabijaj bezsensownie niepotrzebnych wątków.
Niestety fakt, iż próbowałeś oszukać Społeczność CraftApple kłamiąc w swoim Podaniu przekreśla permanentnie Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Kandydatura odrzucona permanentnie.