MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] lucklucky10

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by lucklucky10, 16 July 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Podanie Lucklucky10 na Pomocnika​
    Dokładny nick w grze: lucklucky10
    Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 2-4h około tyle zawsze mogę poświęcić na bycie i pomaganie wszystkim ;)
    Ile masz lat: 16 (1999 rok)
    Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock): Survival
    Jak długo grasz w Minecraft: Praktycznie od samego początku, gdzieś od stycznia 2011 roku.
    Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Kilka tygodni/ miesiąc coś, wchodzę jak mogę. Jestem chętny aby jeszcze bardziej się udzielać. Myślę, że taki okres czasowy będzie już odpowiedni
    Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nigdy nie miałem tu bana :).
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak, wiele razy pełniłem taką i podobne funkcje na serwerach. Pamiętam, że głownie zajmowałem stanowisko Moderatorskie ale zdarzyło mi się też być Pomocnikiem/KitModeratorem.
    Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): ./kick <nick> (Wyrzuca daną osobę z serwera).
    Dlaczego Ty: Mam doświadczenie, bardzo lubię spędzać czas na serwerze CraftApple, dobrze się na nim bawie, ludzie też są mili. Co tu dużo mówić, jestem osobą, która ogarnia komendy i ludzi oraz jestem chętny działania i pomocy na rzecz innych.
    Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię: Łukasz.
    Mieszkam w Stolicy. Mam 16 lat. Lubię programować w Javie i uczyć się historii. Lubię sport, ćwiczę często. Interesuje mnie wiele rzeczy ale trochę w mniejszym stopniu niż te, które wymieniłem u góry. Poza tym bardzo lubię spędzać czas w górach.
    Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Tak, często mi się bugują przedmioty jak "niszczę" kamień (przedmioty z dropu). Głównie to zauważyłem, że bugi są naprawiane dosyć szybko od zauważenia ich.
    Wymień kilku członków ekipy: Shoga,Yumi,_Zielony_,LikeThatBoss,Stolenlegacy,Puma_Poland,Iguspospolitus.
    Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomocnik ma dbać o porządek, pomagać graczom (wyjaśniać im), pomagać w pracy Adminom i Moderatorom. Tylko Być i działać.
    [hr]
    Poza tym wszystkim, naprawdę mi zależy aby wprowadzić jeszcze większy porządek, utrzymać go.
    Mam doświadczenie z wielu serwerów i mam nadzieję, że osoby piszące po mojej odpowiedzi, będą patrzyły bardziej pozytywnie na mój byt ogólnie na CraftApple.
    PS: Moim ulubionym modem do minecraft był ComputerMod - jako osoba ogarnięta, wiele razy dzięki niemu byłem "Komputerowcem".

Reklama
  2. CSaar

CSaar Użytkownik

Jestem neutralny+. Doświadczenie w ogarnianiu masz i z minecraftem, ale krótki staż w craftapple :p

3. Dakota

Dakota Użytkownik

Myślę, że 80% graczy, ogarnia tu komendy i ma chęci by pomagać innym no i robią to. Utrzymanie porządku to każdy powinien od samego siebie zacząć, wtedy mniej bałaganu a więcej zabawy będzie.
    Dobrze powiedziane: BYĆ i DZIAŁAć, ale również dobrze sie bawić.
    Ode mnie TAK :)

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page