Witam jestem marcin58 a to już moje 2 podanie mam nadzieje że brat mi jego nie spapra jak wcześniej -_- Dokładny nick w grze: marcin58 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: od 4 do 5 godzin dziennie Ile masz lat: mam 15 lat Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Na creative Jak długo grasz w Minecraft: W minecraft gram od wersji 1.4.9 Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Na craftapple gram 5 miesięcy Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie, nie miałem Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Owszem pełniłem ale serwer padł bo jego twórca zaczą nagrywać na YT Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /kick nick - Wyrzuca gracza z serwera Dlaczego Ty: Troche długo gram na waszym serwerze i widziałem jak powinien się zachwywać pomocnik bardzo to powdziwiam Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Na imię mam Marcin i mieszkam w Warszawie moje hobby to muzyka oraz bieganie często gram na waszym serwerze bo bardzo go lubię jest on moim pierwszym ulubionym Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?rzechodzenie przez drzwi (dębowe), Przechodzenie koniem przez ścianę, Stawianie działki na działce innego gracza (jak się jest dodanym) Wymień kilku członków ekipy: Moderatorzy ||Mod|| wymiatacz23 ||Mod|| Phantom_Screw ||Mod|| ThreeEyedMaster ||Mod|| Blavck (reconnect) ||Mod|| pat277 Pomocnicy ||Pomocnik|| GirlGamersPL ||Pomocnik|| shoga ||Pomocnik|| Nazilord24 ||Pomocnik|| krzyss06 ||Pomocnik|| Marcinek7 Jakie obowiązki ma Pomocnik: - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda) Wszystko pisałem zupełnie sam [hr] Zajeło mi to załą godzinę czyli muszę wyprostować plecy
,,... mam nadzieję,że brat mi tego nie spapra jak wcześniej". Czyli znowu Ci podanie napisał Dobra do rzeczy: Jestem na nie, ponieważ nie widzę abyś pomagał, jak również z tego co zauważyłem, brakuje Ci czasem tkzw. ogaru. Być może to tylko moje spostrzeżenie. Nie mniej jednak życzę Ci powodzenia.
Na nie. Jak wyżej + nie widziałem Ciebie w grze. PS: Powinieneś mieć szacunek dla każdego bez względu na to jaką składa opinie.
Aha i faktycznie powinienem mieć dla was szacunek jak odpowiedzie na TAK obiecuję że wam to wynagrodzę zależy mi na tej randze żebym mógł pomaga np gdy ktos spami+przy tym przeklina bo często takich widzę najczęściej ja SeaBlock.
Mhmm... To zacznę tak niestandardowo dla mnie (Czuj się wyjątkowy ^^) Plusy + ^_^ -Nawet dobry wiek (Jeżeli nie kłamiesz) -Grasz na creative to się przyda -Nawet dobry czas grania ale lepiej by się przydało gdybyś pograł dłużej -No nawet udzielasz się na forum (Nie ocenie serwera bo nie gram na cretive ) -I dobry czas grania w minecraft -Poczucie humoru ^^ Minusy ;( -Czasami brak bycia ogarniętym jak wspomniał wyżej Nazilord -Mało rozpisany podpunkt Opisz siebie w kilku DŁUGICH zdaniach -Padanie nie najlepsze ;( (I jeszcze skopiowane dwa ostatnie punkty ale o to się nie będę czepiał) Nie wiem co o tym myśleć hmm... Po dłuższym zastanowieniu TAK !
Wielkie NIE, nie pomagasz bo Twojej ortografii stwierdzam, że nie masz 15 lat bo w Swoim wątku napisałeś, że chodzisz do 3 gimnazjum, a 15 lat - 2 gimnazjum + napisałeś tam " jestem hrześcijaninem"
Bonyyyyy ja czasami nie widzę jak piszę bo jestem na tel a pzt chodzę do 3 gimnazjum i co ?? I nico czasami brat młodszy mi coś zepsuje [hr] Chciał bym serdecznie podziękować wszystkim którzy są na TAK na pewno się odwdzięczę