Dokładny nick w grze: Marcinek7 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Około 4 godzin dziennie. Ile masz lat: 15 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu (np. Survival, creative, seablock): Survival Jak długo grasz w Minecraft: Około 3 lat. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Około 6 miesięcy. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie, nigdy. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Miałem okazję pełnić funkcje takie jak: -SuperModerator -Moderator -CzatModerator -ViceAdministrator -Pomocnik Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /kick [nick] - Wyrzuca gracza z servera Dlaczego Ty: Jestem kulturalny, sumienny, pomocny, aktywny, miły, godny zaufania. Nie mam problemu w zawieraniu nowych przyjaźni, nie popełniam błędów ortograficznych i lubię pomagać nowym, zagubionym graczom. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Marcin, mam 15 lat. Interesuję się grami, origami, rysowaniem, fotografią i sportem. W wolnych chwilach lubię posłuchać muzyki, pograć na komputerze lub wyjść na dwór Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Przechodzenie koniem przez ścianę, bicie przez szkło/drzwi. Wymień kilku członków ekipy: |Moderatorzy| -pat227 -reconnect -Phantom_Screw |Pomocnicy| -krzyss06 -kajtym -Nazilord24 Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomocnik przede wszystkim musi pomagać w ogarnianiu czatu, pomagać graczom, być sumiennym i zgłaszać wszystkie bugi/błędy do Administratora.
Byłeś już pomocnikiem, ale przestałeś grać. Niemniej jednak uważam, że skoro masz zamiar powrócić, a tym bardziej grać regularnie, to dałbym Ci szansę. Na tak
Degrada w żadnym wypadku nie dostałem, sam zrezygnowałem z rangi z braku czasu na grę. Wiem, że nie powinienem odwoływać się do komentarzy, ale po prostu nie wytrzymałem. Co do wypowiedzi Max MartynaMax... Sądząc po Twoich komentarzach, gdy nie dostaniesz sam/sama rangi to nigdy nie napiszesz prawdy. Sprawdziłem też Twoją reputacje na forum, są to tylko dowody na to, że w tej chwili mam rację. @Down Masz 13 lat i piszesz do mnie dzieciaczku?
UUU Martynamax masz 11 lat i piszes do niego dzieciaczku ? co do podania neutral ponieważ musisz zacząć bardziej pomagać graczą !
Co za naród... 1.Jak może ktoś, kto ma przerwę być widoczny, oświećcie mnie. 2.Dlaczego wy zawistni gracze nie ogarniacie różnicy między rezygnacją, a degradem... 3.Z tego co widzę to wszyscy co są na nie i wydumane powody, mają odrzucone podania. Czyżbyście się srali, że nie będzie dla was miejsca? [hr] Ja sobie będę na tak.
Xardios: To co napisałeś w 3 pkt można opisać jako często spotykany "ból dupy". Skoro zrezygnował, to sądzę, że powinien dostać szanse, bo ma zamiar nieść pomoc, jest gotów stawić czoła obowiązkom, kiedyś już był pomocnikiem to ma pewne doświadczenie
No cóż tak to wygląda, że jak ktoś ma odrzucone podanie to gdy widzi, że ktoś napisał lepsze lub ma spore szanse po prostu piszą nie tylko dlatego, że chcą przez to uniemożliwić danej osobie dostanie rangi itp. Jest to tak straszliwie infantylne, że aż odechciewa się wszystkiego.