Dokładny nick w grze: Marysia012350 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: codziennie pare godzin, w godzinach popołudniowych (weekendy, ferie, swieta wiecej) Ile masz lat: 19 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) Survival, czasem Creative Jak długo grasz w Minecraft: Wrzesień 2014 Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Wrzesień 2014 Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Tak xray'a którego nie używałem Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Nie Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /kick nick powód Dlaczego Ty: Czesto jestem i czasem brakuje tych pomocników, mimo ze jest ich troche Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Spokojny (do czasu), pomocny, chojny . Uczę sie w prywatnym technikum informatycznym i wolnych chwilach (jest ich sporo) gram w Minecraft. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: bugi z drzwiami na shift, koniem, ruda kwarcu, stojaki, tpa przy szkle, kick za latanie podczas pływania łódka, cuboidy w powietrzu. Wymień kilku członków ekipy: MrAstar, Kshycho, Adsone, Pearl, wymiatacz23, phantom_screw, Dejvoo, pat277, Bizon, Marcinek7, recconnect, Aikoo, raddipl, Boobikowski Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomaganiu w zachowania harmonii i porzadku na czat'cie . Kickowanie za netykietę, flood, spam. Zgłaszać problemy Administracji. Pomagać graczom w problemach. Aktywnie udzielać sie na forum i serwerze.
Podanie piękne jestem na T-A-K. Często gra na serwerze widzę ją na creative gdzie również pomaga. Prawie wcale nie przeklina. Zachowanie na wzorowe z minusem.
Po dzisiejszej zabawie z kwarcowym trollem zmieniam zdanie i jestem na.. DUŻE TAK! ekipie przyda się ktos tak kreatywny
Marysiek, małe "ale", paragraf 1 punkt 19 regulaminu: 19. Ekipa – ekipa, czyli: Pomocnicy, Moderatorzy. Po co wymieniasz Administrację, skoro cyt: " Wymień kilku członków ekipy:"- pisze we wzorze. Mimo tego jestem na TAK p.s. GirlGamersPL, skąd wzięłaś nick MARYASIA? Takiego gracza nie ma. Ale marysiaO1235O jest, i to cała marysiaO1235O xd.
No yo Marysiek, jeżdżąc ( z przyzwyczajenia ), tą samą drogą, całkiem niedawno wybuliłam 100zł, bo mi kurde znak zmienili Ale spoczko, miłego dnia.
Pierwszy raz zgadzam się z pat, zdecydowanie na NIE, no ale skoro ktoś taki jak wymiatacz dostał pomocnika... niestety masz duże szanse :/