Dokładny nick w grze: Matrikxxx Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 3-6 h Ile masz lat: 14 za 3 miesiące Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu - Survival, czasami Creative i Seablock Jak długo grasz w Minecraft: 5 miesięcy, ale wcześniej już zamierzałem w niego zagrać Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: 2 miesiące Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Tak za ,,reklame'' napisałem nazwę innego serwera podczas rozmowy :/ Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Nie Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /kick nick(gracza) wyrzuca gracza z serwera Dlaczego Ty: Jak ktoś chce pomocy to mu pomagam, jestem uparty i pracowity więc mam nadzieje, że się nadam warto spróbować Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Albert, mam 14 lat za 3 miesiące bardzo lubię grać w minecrafta i lol'a, na minecrafcie często kopie oraz buduje różne budowle jak i maszyny. W wolnym czasie gram na komputerze własnie w minecrfta i pomagam moim znajomym ale że juz bardziej znam ten serwer chciałbym pomóc też innym którzy tego potrzebują bo widzę że coraz więcej jest nowych graczy którzy dużo nie wiedzą Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: - problem z renderowaniem się świata podczas płynięcia łódką. - wiszące bloki dźwiękowe - bicie przez szkło, ale widziałem też przez szyby - problem z niszczeniem bloków Wymień kilku członków ekipy: Moderatorzy- Marcinek7, ThreeEyedMaster, Sune1984 Pomocnicy- Puma_Poland, _Zielony_ Jakie obowiązki ma Pomocnik: Musi pomagać innym, pilnować chatu i przestrzegania zasad : nie przeklinać, nie obrażać i odpowiadać na pytania graczy, którzy czegoś nie wiedzą Koniec. Jestem ciekawy jak mnie ocenicie nawet jak nie zostanę pomocnikiem to warto było spróbować złożyć podanie. Pozdrawiam Albert
Jestem Neutralny, ale bardziej w stronę na Nie. -miałeś bana -trochę mało wg mnie lat -sam się staram o pomocnika +-Małe doświadczenie w tej roli (brak, ale kiedyś trzeba je zdobyć) +Jeżeli nie kłamiesz, to jesteś uparty a to ważne
Na nie. - Miał bana tym bardziej za reklamę. - Nie pełnił podobnej funkcji na innych serwerach co wiąże się z brakiem doświadczenia. - Na serwerze - 2 miesiące, strasznie krótki czas. - Podanie mało rozpisane.