MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] MeltedThread939

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by Positiver2207, 26 January 2018.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Positiver2207

Positiver2207 "I du noł da wej"

Imię: Filip.
    Dokładny nick w grze: MeltedThread939.
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W wolne 2 godzinki, w tygodniu 30 min 3 razy dziennie , w ferie 4-5 godzin. Survival.ewentualnie open cv
    Data urodzenia: 22 Lipiec 2005.
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Rok 2013, wersja 1.7.2.
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Na granicach stycznia 2017.
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Nie byłem karany.
    Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Nie posiadam.
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Na craftapple zmieniłbym stosunek graczy do gry (tzn. cheaty).
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik:
    Obowiązki:
    -Pomoc Vice/administracji.
    -Pilnowanie czatu oraz pomoc modowi w ogarnianiu go.
    -Pomoc graczom którzy chcą się czegoś dowiedzieć (tzn. działanie komend, komendy oraz w innych problemach).

-Dyspozycyjność w zadaniach dyktowanych przez Vice/administracje.
    -Udział w życiu serwera, forum oraz teamspeak'a.
    -pomagać podczas karania ( dowody pomagające w sprawie).

uprawnienia:
    - /kick [nick] [powód] (np. /kick MeltedThread939 netykieta).
    - /tempmute [nick] [1mo, 1d, 1h, 1m, 1s] [ powód] (np. /tempmute MeltedThread939 1mo reklama).
    - /unmute [nick] (np. /unmute MeltedThread939).

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Ponieważ na serwerze panuje czasami niepokój i nie zawsze ktoś jest aktywny z ekipy, chciałbym to zmienić oraz pomóc administracji i nie tylko jej.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Wysłucham wersji obu stron, wyciągnę wnioski, oraz uspokoje ostrzeżeniem. W razie dalszych konfliktów będę zmuszony zareagować komendami.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Owszem, osoby z teamspeak'a które ze mną rozmawiają mogą to potwierdzić. Oczywiście nie tylko osoby z ts'a ale również z gry . Posiadam dużo przyjaciół którzy też tak uważają.
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Bardzo lubię gry komputerowe oraz piłkę nożną, moją główną pasją jest anglistyka, mam w planach wyprowadzić się do UK albo USA. Kocham jazdy z kolegami na rowerze szczególnie w lato, chciałbym brać kiedyś udział w wyścigach rowerowych. Kocham lato, lody czekoladowe, a nienawidzę czekolady gorzkiej oraz wywyższania się. Jestem spokojny, lubię wygłupiać się rówieśnikami. Moje ulubione filmy to Star Wars oraz Harry Potter.
    Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Zdecydowanie tryb Multiplayer oraz nieskończone możliwości budowania.
    Określ swoją dyspozycyjność:
    Teamspeak- podczas grania.
    serwer- 4-5 godzin zależy od dnia wolny czy w tygodniu.
    skype- ScooBy ! official.

Umotywowanie podania: chciałbym włożyć zaangażowanie w bycie pomocnikiem, wiem to nie bajka, jest to trudne zadanie którego zamierzam się podjąć. Jestem w pełni gotowy by przyjąć tą pozycje.

• Burak Burak x 3
    • Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 1
    • List
    #1 Positiver2207, 26 January 2018
    Last edited: 26 January 2018
    Reklama
  2. Crytal

Crytal Użytkownik

To jest jakiś żart?

Pomocnik, który ubliża w szczególności mi, nawet pod Postami na Forum, nie wiedziąc nawet na czym polega dana choroba i jak się ją pisze, na teamspeak'u obrażasz mój wygląd, wyśmiewasz się ze mnie i z moich chorób to nie jest ZDECYDOWANIE dobry kandydat na Pomocnika. A i te "godzenie się stron" to u ciebie jakoś się nie sprawdza..

Nie pozdrawiam :)

• Burak Burak x 4
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • List
  3. XDiler

XDiler Użytkownik

Witaj

+
    Nie byłeś karany
    Znasz obowiązki
    Czasem widzę jak napiszesz jakąś skargę

-
    To podkreślenie i pogrubienie nie wygląda dobrze i trochę się gubiłem podczas czytania tego

Zabrakło ci gdzie przebywasz

Nie znam cię, ale to dlatego, że nie bywam często na survi, więc ciężko mi stwierdzić czy będziesz się sprawdzał a z tego co napisała crytal wynika, że nie. Nie będę się sugerował jej zdaniem.

Czysta, moja opinia NEUTRAL

• Lubię To Lubię To x 3
    • List
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page