[Podanie] Michal93 Dokładny nick w grze:Michal93 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:Mysle ze z 1-2 godz Ile masz lat:20 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: creative, Jak długo grasz w Minecraft:Od 6 lat Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: 5 lat Czy miałeś/aś kiedyś tu bana:Nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je):/kick Dlaczego Ty:Znam dlugo minecraft i bylem adminem na serwerze ... na ktorym obecnie nim nie jestem:shy: Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Jestem dobry i zawsze pomoge innym. Gdy ktos niewie czegos zawsze do uslug Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Nie Wymień kilku członków ekipy:shonga,Wioletta adsone Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomocnicy są fundamentem dobrego prosperowania serwera, mają za zadanie opiekować się czatem, stanowić wzór dla innych użytkowników
Bardzo nie ładnie tak kłamać w podaniu ... Nie możliwe, że grasz na serwerze 5 lat, ponieważ serwer tyle nie istnieje. Wioletta i adsone to nie ekipa, a administracja, a nie shonga tylko *shoga. Podanie bardzo krótkie, mało rozwinięte etc ... Więc jestem na Nie.
Jestem na NIE, nie odczekales miesiaca, pelno bledow. Nie pomagasz, dzisiaj dostales 2 kicki i wypytywales jakie sa komendy pomocnika.
Skarbie ale ty wiesz ze serwer został założony w 2013? Chyba, że jakimś cudem zakrzywiłeś kontinuum czasoprzestrzeni i wydłużyłeś czas istnienia serwera o 3 lata to wtedy szacun dla ciebie i zgłoś się po nagrode nobla i co tam jeszcze będziesz chciał