MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] MsKornel

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by MsKornel, 1 March 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MsKornel

MsKornel Gość

Dokładny nick w grze: MsKornel

Ile czasu możesz poświęcić serwerowi :eek:d 1-2 godz. do 8 godzin we dni wolne tudzież Święta a w tygodniu od 13-15 do 21 22 23 zależy

Ile masz lat:15 (Urodzinki)
    Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Znaczy ze mną jest tak grałem i poświęciłem dużo czasu na Creative i też grałem trochę na survival lecz nie pomagałem ale np. Phant może potwierdzić że wtrąciłem się z nim w małą dyskusję Pozdro Phant .Przerzucam się raz na jakiś (nie określony)czas na Survival lub Creative więc najczęściej grałem na Creative ale też trochę rzeczy robiłem na Survival dużo już mam znudziło mi się Więc tam buduje bo na Creative mam już prawie limit działek (Mogę stworzyć jeszcze jedną tylko )No na Survival i na Creative buduje ;p na Sur na chacie się nie udzielam bo ,,gadam" z najczęściej z graczem szabii i z graczem Xivax inaczej zwanym Januszem który nie jest Januszem bo jest Janem (Wiem zagmatwane tak tylko troszeczkę)No Januszowi zaproponowałem ten Server i na Creative piszę z (Najczęsciej dziewczynami) co pewnie było widać po skardze na niego No i ze mną (Tak on nie ma 10 lat ma 14 ;p)No tak czy siak strąciłem trochę z tematu gram raz na Creative buduje i na Survival też buduje kocham kopać i drążyć dziurki w ziemi.

Jak długo grasz w Minecraft: 2 lata (We Wrześniu 3)

Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Roczek czy tam koło roku bo nie pamiętam którego miesiąca zacząłem grać ale to było chyba pod koniec roku 2013 lub na początku 2014 tak czy siak (kocham to słowo) między rokiem 2013-2014

Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Niestety tak .. chociaż wiem i gracz kajtym wie że to nie ja ja wiem że jestem nie winny ale no klamka zapadła i co było to było nie ma co się kłócić.No i miałem mute nie wiem na ile nie pamiętam to było dawno jeszcze na początku 4 czy tam na końcu 3.

Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze : Dla niektórych tak dla niektórych nie bo byłem budowniczym Niestety odszedłem od niego w sumie nie pamiętam dla czego ale prawdopodobnie nie dogadałem się z innymi.Ze mną trudno się dogadać ale jak widać się da

Czy znasz komendy Pomocnika: Tak /kick (nick) (wyrzuca danego gracza z serwera)

Dlaczego Ty:Gram tu już prawie rok (czy tam około) i nabrałem dużo doświadczenia więc chciałbym tą moją wiedzę przekazać innym.Poza tym jestem skłonny do pomocy i bardzo często widzę ludzi którzy nie ogarniają itp. więc chciałbym pomóc i tym bardziej że na creative jest mało osób z ekipy tylko raz na jakiś czas widać Pomocników jednakże no niestety na creative i na seablock mniej ich się widuję niż na survival.I widzę na prawdę STRASZNIE z naciskiem strasznie nie ogarów jednak nic do nich nie mam bo to są po prostu dzieci z 7 do 8-9 lat Z góry przepraszam urażonych no i przydał by się tam porządek przydał ;p i zachęcam pomocników/Modów żeby częściej tam wchodzili bo jest czasami bardzo trudna sytuacja do ogarnięcia a sam z szabii czy GirlGamers nie dajemy sobie rady bo często poprawiamy orto czy też pomagamy jak nie ma pomocnika/moda lub kogoś innego a już w ogóle jak się kłócą bo była taka sytuacja że gracze przeklinali/ostro się kłócili no i nikogo nie było na serwerze i była lipa :/ Tym bardziej że w dni wolne szybko się budzę i wchodzę na kompa jak nie czytam książki.

Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Nazywam się Kornel Klarkowski mieszkam w Bydgoszczy nieopodal miejscowości Niemcz.Jestem przeciętnym uczniem.Moje zainteresowania to granie w gry np. Minecraft tudzież Aion ogółem MMO RPG lub Survival a z tych na dworze to jeżdżenie rowerem oraz w zimę jeżdżenie na łyżwach naprawdę kocham! <3.Mam 2 siostry jedną młodszą drugą starszą.Starsza to Patrycja ma 19 lat miała urodzinki a ta młodsza Natalia ma 8 lat a we czerwcu 9 .Lubię pisać co jest dowodem jeden z moich wątków na forum w dziale Hydepark ciekawie się HP (Harrym Potterem) naprawdę jestem WIELKIM fanem Potterhead oglądam odcinki jednego z youtuber-ów który buduje Hogwart oglądam go od 1 odc. napawdę seria Harrego Pottera książek jak i filmów wiele dla mnie znaczy chociaż nie żyję za bardzo tą serią ale lubię sobie nucić jakiś soundtrack z Harrego.Jestem wierzący i chodzę do Kościoła chociaż nie musiałem tego pisać to se napisałem lubię pomagać najbardziej lubie to ciepłe uczucie we środku (Ja bynajmniej tak mam xd) no i lubię się kłócić z moją siostrą jak się z nią wykłócę czy jak kto woli wyładuję stres xD (Nie ona nie cierpi to już uprzedzam tylko się na siebie drzemy jape xD) to później nie przeklinam na forum/serwerze i jestem spokojny chociaż przyznam jestem ciekawskie jajo no dla nie kumatych jestem ciekawy wszystkiego no i to w sumie tyle.

Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Tak to są raczej te powszechne no ale wymienię bo znam :

-Cuboid nie działa na drzwi od wersji minecraft 1.8 czyli z drewna ciemnego dębu akacji itd.

-Widać latające bloki dzwiękowe/cuboidy w powietrzu

-Wiem że chyba jest jak się pływa 2 min. łódką to wywala za fly ale jeszcze nie miałem takiej sytuacji ;p

-Nie wiem czy to błąd czy bug czy w ogóle to nie jest ani to ani to więc na Seablock spawni się dużo potworków dużo znaczy OGROM.

Wymień kilku członków ekipy:

Wymieniam :

Moderatorzy (Mod)

|| Mod || wymiatacz23

|| Mod || Bobikowski

|| Mod || Phantom_Screw

||Mod|| Puma_Poland

-------------------------------------------------------------
    Pomocnicy

|| Pomocnik || DejVoo

|| Pomocnik || Aikoo

|| Pomocnik || pat277

|| Pomocnik || ThreeEyedMaster

|| Pomocnik || RaddiPL

|| Pomocnik || reconnect

|| Pomocnik || Nazilord24

Jakie obowiązki ma Pomocnik ? :

-Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu to znaczy (Moją logiką) że przede wszystkim pomagać graczom mówić do czego służą jakie komendy czy też jaka jest dana komenda a w najwyższej konieczności kick.
    - Zgłaszać wszystkie problemy do ViceAdministratora lub Administratora czyli np. jak zauważymy jakiś mechanizm redstone który zcina lub powoduje spadek fps-ów do 0 należy to zgłosić.
    - Pomagać graczom w ich problemach no czyli jak już wspomniałem mówić do czego służą jakie komendy czy też jaka jest dana komenda.
    - Grać na serwerze czyli pomagać i uczestniczyć dyskusjach na forum to np. należy wypowiadać się w innych podaniach na pomocnika.
    - Robić to co każe np. Admin no czyli jak Admin nie może i poprosi nas żebyśmy komuś pomogli bo sam nie może należy to zrobić co sama nazwa naszej rangi na to wskazuje Pomocnik.
    [/font]

Reklama
  2. MrAstar

MrAstar Użytkownik

Matko Boska ale się rozpisałeś o.o Taka trochę opowieść wg mnie.. Ładne ale się zastanowię nad oceną...

3. Phantom_Screw

Phantom_Screw Użytkownik

Kornel. Pobijesz moja rozprawke na 6, 5 strony ?

4. MrAstar

MrAstar Użytkownik

Dobra to nie konkurs literacki. Ostatecznie na nie. Może zmienie zdanie, może nie.

5. Phantom_Screw

Phantom_Screw Użytkownik

Astar nie mów mi jak mam żyć.
    Kornel - temat rozprawki - czy miłość jest potrzebnela człowiekowi. Czekam do jutra xD

podanie - średnio. Na razie wstrzymuje

6. Creepez

Creepez Użytkownik

Na nie, chciałeś napisać książkę czy podanie ?

7. kuba04

kuba04 Użytkownik

Jestem na NEUTRAL

Reklama
  8. Spyro192

Spyro192 Użytkownik

Jestem na NIE.
    [hr]
    Jak piszesz ze nie potrzebujesz tej rangi i ze admin na pewno odrzuci to po co piszesz podanie.

9. pat277

pat277 Użytkownik

Jestem na NIE.
    Pozdrawiam.

10. GirlGamersPL

GirlGamersPL Użytkownik

11. Etter

Etter Użytkownik

MsKornel ogarnij sie!!! To, ze ktos napisze .ze jest na nie to nie znaczy, ze musisz pisac podjego odpowiedzia podanie dlaczego jest na nie!!! A wlasnie widac ,ze tobie chodzi tylko o range bo normalny gracz ktory by chcial range ale i lubi pomagac nie prosi sie wkolku jakies osoby zeby napisala, ze jest na tak., pozatym osoba ktora miala bana nie powinna byc w ekipie, bo powiinna swiecic przykladem dla innych graczy i reprezentowac serwer, hmmm ty sadzisz ze miales nieslusznego bana kazdy tak mowi! To co administracja sie pomylila czy moderatorzy.USPOKOJ SIE NIE NADAJESZ SIE DO TEJ RANGI JESTEM NA NIE I ZDANIA NIE ZMIENIA

POZDRAWIAM

12. MsKornel

MsKornel Gość

@Usuwam moje posty pod podaniem
    Etter czy ty czytałeś co napisałem.?
    ja WIEM że dostałem niesłusznie. Bana ale też napisałem że nie ma o co się kłócić. Więc nie wiem czemu się bulwersujesz :)
    A i zdanie graczy się nie liczy tylko Infiego więc chyba rozwiałem twoje wątpliwości. A w ekipie są gracze którzy mieli bana np. Pat więc pozdro i każdy zasługuje na 2 szansę więc...
    A i jak ktoś jeszcze będzie chciał na mnie,, pokrzyczeć" to na pw i tylko w tym wątku proszę wypowiadać oceny. Z góry dziękuję

13. ♥Lejdeczka♥

♥Lejdeczka♥ Użytkownik

14. Etter

Etter Użytkownik

Wlasnie o tym pisalem ktos 1 Slowo. Napisze a ty pod jego odpowiedzia 1000 slow ogarnij sie dziecko

15. MsKornel

MsKornel Gość

Prosiłem ocoś chcesz mi coś wygarnąć pisz na pw chętnie. Się pośmieję

16. Phantom_Screw

Phantom_Screw Użytkownik

Etter drugi dzień na forum i kozaczy. O lol. To ze ktos lubi pisac nie znaczy ze jest dzieckiem. Skończcie spam pod tym podaniem.

17. MsKornel

MsKornel Gość

Phantom dziękuję. Za wyrozumiałość

18. kuba04

kuba04 Użytkownik

Zmieniam zdanie jestem na TAK
    [hr]
    Etter phatom ma racje. Jesteś pierwszy dzień na forum i już się kłócisz...

19. Patryk12gracz

Patryk12gracz Użytkownik

Duze TAK!!!

20. MsKornel

MsKornel Gość

Dziękuję ;p
    A Etter wybaczam ci :D

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page