Dokładny nick w grze: MychaTy Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Temu serwerowi mogę poświęcić ok. 1-3 godzin w zależności od ilości obowiązków. Ile masz lat: Mam 14 lat. Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Jak na razie to gram na serwerze Seablock, lecz też lubię i wchodzę codziennie na Survival i Creative. Jak długo grasz w Minecraft: W MC zacząłem grać od wersji 1.5.2 Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Na tym serwerze gram ok. 8 miesięcy, lecz grałem tu na kilku kontach. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Tak, miałem tu bana, bo chciałem się pozbyć konta. Robiłem to wszystko na żarty. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak. Pełniłem funkcję Moderatora na jednym ze zwyczajnych serwerów w wersji 1.6.2 Gdy nadeszły nowsze wersje Minecrafta miałem też okazję zostać HeadAdminem. Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Pomocnika obowiązuje jak na razie tylko jedna komenda /kick nick (powód) <- ta komenda wyrzuca danego gracza z serwera. Dlaczego Ty: Myślę, że jestem osobą która da radę na większe obowiązki. Jestem miły, pracowity i ogarnięty co pozwala mi na zdobywanie z łatwością nowych znajomości. Bardzo lubię pomagać graczom, a także zwykłym ludziom spoza gry bo sprawia mi to przyjemność. Jestem osobą kreatywną i gotową na różne wyzwania. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Krystian, mam 14 lat i mieszkam w małym miasteczku położonym w województwie małopolskim. Interesuję się budownictwem i to właśnie w tym kierunku do szkoły wyższej chciał bym się w przyszłości udać. Interesuję się także sportem, lecz najbardziej wolę grać w koszykówkę i piłkę ręczną. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Jest jeden błąd na serwerze Seablock. Można go zauważyć gdy się założy własną wyspę. Obok Łódki leżą itemki: pochodnie itp. Na survivalu gdy chodzisz po mapce to z daleka widać bloki dźwiękowe. Wymień kilku członków ekipy: Pomocnicy: 1. Nazilord24, 2. RaddiPL, 3. krzyss06, 4. Marcinek7 Moderatorzy: 1. wymiatacz23, 2. Phantom_Screw, 3. Blavck (reconnect), 4. pat277, 5. ThreeEyedMaster, Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomocnik musi pomagać Moderatorom w ogarnianiu czatu, a także odpowiadać na pytania graczy dotyczących serwera - np. komend. Musi zgłaszać wszystkie problemy, usterki czy bugi zauważone przez graczy czy samego siebie do ViceAdministratora lub Administratora. Pomocnik musi także uczestniczyć w życiu serwera, a także w różnorodnych dyskusjach na jakiekolwiek tematy. Ma być dyspozycyjnym tzn. musi wykonywać wszelkie dodatkowe czynności, wskazane przez rangę wyższą.
Teraz wstawiasz podanie? Masz tupet. A calkiem niedawno tak bazgrałeś: 03-26-2015, 05:29 AM Post: #9 MychaTy Offline Dołączył: Feb 2015 Reputacja: 24 RE: Sorry nwm co robiłem.. __nick__ Nie dadzą ci UB bo to debile i szmaciarze (oprócz ViceAdminów) Chodź na serwer Albercika... jest przynajmniej lepszy niż to gówno.. ------------------------------------------------------------ Drwisz sobie z nas? Na NIE
No np. jak czytałem twoje posty pod podaniami to większość "NIE" lub "N-I-E" i czasami jak każdy ma się swoje ataki . (Bez urazy) @Edit Spotkałem cie teraz na serwerze creative i mi dużo pomagasz, teraz jesteś OK. Zmieniam jestem na tak.
Złożył podanie: Miał bana za omijanie mute, reklamy i wyzywanie (tak, multikonta też się liczą)+ obrażał serwer i jego ekipe. -_- To woła o pomstę do nieba.
Cześć, niestety jestem na NIE. Powody poniżej. • Miałeś bana. ✘ • Wiek.✘ • Pomocnik powinien być miły dla wszystkich, a gdy ja weszłem po raz pierwszy na serwer nie zostałem miło przyjęty przez Ciebie.✘ • Twoje wulgarne posty, opinie pod wątkami innych graczy.✘ • Zachowanie nie godne zaufania, naśladowania.✘ • Podanie ładnie, starannie napisane. ✔ Pozdrawiam Serdecznie.