MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie NataliaPolskaxD

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by lusia, 13 January 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. lusia

lusia Użytkownik

Imię: : Dominika
    Nick w grze : NataliaPolskaxD
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: : Najchętniej przebywam na Creative (potrafię przesiedzieć ok.6h), staram się jednak regularnie odwiedzać Survival oraz inne tryby.
    Data urodzenia: Urodziłam się w styczniu (18.01.2003). Rocznikowo mam trzynaście lat.
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Oj dawno dawno temu ;p Wersji pewna nie jestem, a data? jakieś 4-5 lat temu.
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:
    Na Waszym serwerze gram od listopada 2015 roku ;) Podoba mi się ten serwer.
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie, nigdy nie byłam karana
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak, byłam kiedyś moderatorem na serwerze, gdzie grało ok.50 osób dziennie. Bardzo dobrze radziłam sobie na tej posadzie. Niestety serwer został usunięty
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:
    Serwer jest cudowny. Niestety często dochodzi do naruszania regulaminu. Chciałabym zapobiec konfliktom, oraz dbać, by każdy dobrze się czuł.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Obowiązkiem pomocnika jest pomaganie wyżej postawionym. Zgłaszanie wszelkich bugów, oraz ogarnianie chatu. Dwie komendy, które ułatwiają pomocnikom obowiązki są /kite i /mute. Kick wyrzuca gracza z serwera (tzw. kickuje) by się poprawił. Jeśli gracz dalej źle się zachowuje, pomocnik wpisuje /mute nick oraz czas na jaki chce uciszyć danego gracza.
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Bardzo chciałabym zostać pomocnikiem, ponieważ mam "dar" do pracy z ludźmi, a uważam, że taki powinien być pomocnik. Na serwerze jestem codziennie. Dzięki temu, mogłabym kontrolować zachowanie użytkowników Craftapple kiedy inni pomocnicy są offline.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Uważam, że najlepsze załagodzenie konfliktów to rozmowa. Na spokojnie wyjaśnienie problemów. Trzeba spokojnie porozmawiać z osobami, które się kłócą.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Jak wcześniej pisałam mam do tego "dar" :p Potrafię tworzyć zgrany zespół :D w końcu lepiej razem niż osobno ;)
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Mam na imię Dominika i mam 12 lat. Chodzę do 6-stej klasy szkoły podstawowej. Uwielbiam grać w siatkówkę. Mój ulubiony przedmiot to matematyka oraz historia. Potrafię świetnie grać w siatkówkę i piłkę ręczną. Uwielbiam się ruszać, gdyż jestem wolontariuszką w schronisku dla zwierząt.Mam siostrę, 15-sto letnią Olę ;) Kocham zwierzaki, sama mam kota ;). Lubię żywe rośliny, oraz wszystko co jest związane z Anime ;) Moje ulubione jedzenie to sushi oraz nasza polska kuchnia. Mój ulubiony kolor to czarny. Uwielbiam ubierać się w czarne ubrania,oraz w leginsy. Potrafię grać na fortepianie oraz "prawie" na flecie. Kocham pop oraz rap. Dodatkowo, uwielbiam gry komputerowe każdego rodzaju, lecz Minecraft ma przewagę ;))
    Określ swoją dyspozycyjność:
    : Jestem do dyspozycji w godzinach 12:30/14:25-21:00 ;)
    Umotywowanie podania: : Bardzo długo pisałam to podanie. W końcu do trzech razy sztuka ;) Bardzo proszę o pozytywne rozpatrzenie podania, ponieważ naprawdę dałam z siebie wszystko, udzielam się coraz więcej na forum.

pozdrawiam wszystkich z ekipy oraz WSZYSTKICH GRACZY ;)

Dominika

@edit ~ Zapomniałam dodać do pięciu zdań o sobie ;P - bardzo dobrze się uczę ;D

Reklama
  2. ||ThunderBuddys||

||ThunderBuddys|| Użytkownik

Mimo, iż Podanie jest fajnie napisane, jestem na Nie, dlaczego?

Powodem jest to, iż nie odczekałaś miesiąca od złożenia poprzedniego Podania, przez co aktualne Podanie zostanie zamknięte, bo nie zostały zachowane odpowiednie rozdzielczości czasowe, w tym wypadku dzisiejsze Podanie jest złożone 11 dni po pierwszym twoim Podaniu.

Pozdrawiam :*

3. lusia

lusia Użytkownik

Przepraszam ;/ Jestem bardzo niecierpliwa. Dziękuje, że podanie się podoba ;)

4. BUBU_EUROPE

BUBU_EUROPE Użytkownik

A więc takie jest moje zdanie na ten temat

+ PLUSY +

- Doświadczenie z minecraft
    - Nie miałaś bana
    - Pełniłeś podobną funkcję na innym serwerze
    - Znajomość komend pomocnika
    - Znajomość ortografii i interpunkcji
    - Dużo o sobie napisałaś

= NEUTRALNE =

- Odnoszę wrażenie, że grasz krócej niż powiedziałaś [Być może po prosu Cię nie zauważałem]

- MINUSY -

- Podanie brzydkie i nieestetyczne [ciężko się je czyta]
    - Nie potrafisz posługiwać się forum co jest bardzo ważne w roli pomocnika
    - Uważam, że twój "dar" jest bardzo naciągany [ Nie wierzę w żadne dary ].
    - Twoja odpowiedź na moje podanie wydawała się dziecinna " Jestem na NIE"
    - Odnoszę wrażenie, że dużo rzeczy przekopiowałaś z mojego podania
    - Nie pomagasz graczom
    - Nie odczekałaś miesiąca od złożenia poprzedniego podania

[align=center]|| PODSUMOWANIE ||

[/align]

Uważam, że jeszcze powinnaś się jeszcze dużo nauczyć. Nie umiesz posługiwać się forum. JESTEM NA NIE

To jest wyłącznie moje zdanie.

5. Nazilord24

Nazilord24 Użytkownik

Podanie brzydkie, tekst siÄ™ zlewa ze sobÄ….
    Jestem na NIE.

P.S. Udzielanie się na forum powinno wyglądać tak, że masz z 10 postów które wnoszą coś do tematu, a nie jak w twoim przypadku ich nabijanie na siłę. :)

6. mati1x1

mati1x1 Użytkownik

Jestem Na NIE Ponieważ
    - Mało Grasz na serwerze
    - Podanie Brzydkie, ale Takie Pytanie Ile Czasu Pisałaś Te Podanie.
    - I Nie odczekałaś Miesiąca
    Pozdraiam mati1x1;)

7. WildBitc

WildBitc Użytkownik

Nie minął miesiąc od ostatniego -podania...

Reklama
  8. lusia

lusia Użytkownik

@mati1x1 -
    - No właśnie, mylisz się. Gram bardzo dużo, jestem w różnych godzinach. Możesz mnie spotkać zwykle na CREATIVE ;)

9. mati1x1

mati1x1 Użytkownik

Tak Wiem. Widuje ci Ale mi chodzi O że mało czasu Gracz. Czyli: lata, Miesiące

10. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

Pewnie moi poprzednicy mieli rację, że podanie zbyt szybko napisane, ale i tak się wyrażę. Jestem na tak.
    + Podanie w miarę ładne pod względem zawartości
    + Na Creative aktywność Ekipy jest znacznie mniejsza w porównaniu z Survival, ktoś aktywny może się tam przydać
    + Pod względem ortografii, gramatyki i interpunkcji nie mam nic do zarzucenia
    + Jak polecisz jakieś porządne anime, to będzie jeszcze jeden plus :D
    - Tytuł wątku raczej niezgodny ze wzorem
    - Tekst trochę się zlewa
    - Nie minął miesiąc od ostatniego podania

Powodzenia następnym razem

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page