MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] pat277

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by pat2772, 18 August 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. pat2772

pat2772 Użytkownik

Podanie pat277.​
    Dokładny nick w grze: Mój nick to pat277.
    Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Serwerowi, hmm.... około 3-4 h dziennie.
    Ile masz lat: Obecnie mam 17 lat .
    Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) Najwięcej jestem zdecydowanie na survival'u.
    Jak długo grasz w Minecraft: W minecrafta gram już dobre 3 lata.
    Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Na CraftApple gram już 1,5 roku.
    Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Tak miałem bana.
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak pełniłem podobne funkcję na wielu serwerach nawet na tym.
    Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Pomocnika posiada tylko jedna komendę, jest to /kick <nick> [powód] - W zastosowaniu /kick pat277 Spam
    Dlaczego Ty: Wydaje mi się że jestem osobą dobrą na to stanowisko, ze względu na moje doświadczenie na tym serwerze i tym że po prostu satysfakcjonuje mnie bezinteresowna pomoc
    Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Marcin i mam 17 lat. Mieszkam w Nowym Tomyślu. Udzielam się w kilku akcjach charytatywnych. Można sobie ze mną spokojnie porozmawiać. Bardzo satysfakcjonuje mnie bezinteresowna pomoc osobą, które jej potrzebują. Mam bardzo duże doświadczenie jeśli chodzi o Minecraft. Moją miłością od zawsze są i będą zwierzęta domowe, bardzo lubię się nimi zajmować. Można się spokojnie ze mną skontaktować przez GG (Gadu-Gadu) oraz FB (FaceBook)
    Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Tak jest ich kilka.
    Wymień kilku członków ekipy: Moderator Marcinek7, Sune1984, Pomocnicy Yumisiek, Ladavi.
    Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomocnik jak sama nazwa wskazuje ma POMAGAĆ graczom w ich problemach i tłumaczyć działanie komend. Ma on również obowiązek zgłaszać wszelkie błędy/bugi problemy.
    Dziękuje za przeczytanie podania.​

Reklama
  2. Nazilord24

Nazilord24 Użytkownik

Administrator pisał, że nie ma opcji drugiej szansy za wybryk z banami...

3. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Zamykam. Niezależnie od tego, czy to troll czy nie. :shit:

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page