Dokładny nick w grze . .... Patryk12 . Ile czasu możesz poświęcić serwerowi ? ... 4/5 godz dziennie . Ile masz lat ? ... Mam 12 lat . Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu ? .... Najwięcej czasu spędzam na Creative . Jak długo grasz w minecraft ? .... W minecraft gram 1 rok i pół . Jak długo grasz na craftapple.pl ? ... Na craftapple.pl gram około pięciu miesięcy. Czy miałeś/aś kiedyś bana ?... Nie nigdy nie miałem Bana . Czy pełniłeś podobną funkcje na innym serwerze?.... Nie nie pełniłem . Ale bym chciał pełnić funkcje Pomocnik na tym serwerze . Czy znasz komendy pomocnika ? (wymień je ) ... /kick (nick) powód) np. /kick KalakPL słowa morze też być /kick KalakPL spam lub /kick KalakPL flood . Dlaczego ty ? ... Dlatego ,że znam komendy na tym serwerze . Odpowiadam na pytania graczom na creative i tak od 7.30 jestem na survivalu i tam też pomagam graczom . Opisz siebie w kilku długich zdaniach ... Jestem chłopcem z długimi włosami (sięgają mi na oczy ) który uwielbia gracz w piłkę nożna na fuckcji bramkarza . Również lubię gracz w siatkówkę , chodzę na siłownie . Mieszkam w okolicy Rypina w Nadrożu . Brałem udział w zawodach mini piłki siatkowej . Czy znasz jakieś błędy bugi na serwerze ? ... Nie , nie znam . Czy czytałeś regulamin ? ... Tak, czytałem regulamin . Wymień kilku członków ekipy . ... Administracja Najwyższa XInfiniterX Wioletta ViceAdministracja MrAstar kshycho adsone Morderatorzy (Mod) XBlowUpx Pearl Phantom_Screw Puma_Poland Pomocnicy Aikoo pat277 ThreeEyedMaster RaddiPL Viran123 Bizon Marcinek7 Jakie obowiązki ma Pomocnik ? ... Pomocnik ma obowiązek kickowanie graczy za pomocą komendy /kick (nick) (powód) kickować musi gdy gracz np. spamuje , przeklina , powtarza jeden znak np. ! 10 razy . Ma obowiązek informować admina o jakiś kolwiek bugach/błędach . Musi aktywne uczestniczyć w życiu serwera i musi sam przesztrzegać zasad regulaminu. Pozdrawiam Patryk12 .[/size][/font] [hr] Mam nadzieje że tym razem mi się uda .
Jestem na N-I-E, Dziś na creativwe upominał jak ktoś napisał ''Kto doda do działki ??'' Upominał bo napisał 2x''?'' Pozdrawiam pat277 !
Podanie jest kiepskie pełno w nim błędów. O samym graczu można powiedzieć, że jest ogarnięty aczkolwiek jego wiek jest zbyt niski, a umiejętności w tym kierunku są nikłe. Bardzo mi przykro, ale niestety jestem na Nie.
Ja tylko powiem Panie Szanowny Admininie że , bym chciał na próbę jak się sprawdzam w tej funkcji . Pozdrawiam Patryk12 . [hr] Bym chciał na próbę .
Wydaje mi się, że jesteś troszkę za młody, ale możliwe, że masz dużą wiedzę na temat MC oraz jesteś pomocny na Creative. No i mały plusik, że napisałeś uczciwie iż nie pełniłeś nigdy podobnej funkcji, bo 90% pisze, że pełniła ją na wielu serwerach, w co trudno uwierzyć. Małe tak
Jestem na NIE. Z powodu : Wiem że masz 12 lat ale ortografia też zależy No troszkę masz za mało lat I nie widzę żebyś pomagał graczom Więc przykro ;(
Ja również małe tak. Majka, bo ty siedzisz na sv a on na creative Pomaga i upomina za floody i spam. Lecz drobna sugestia: upominaj graczy za flood kktóry będzie wyglądał mniej więcej tak: aaaaaaaaaaaaaaaa a nie aa
Jestem na TAK, bo podałeś realny czas że 4/5 godzin dziennie możesz poswiecić dla serwera. Wierzę w to w przeciwienstwie do tych co obiecują 7 czy nawet 10 godzin ze poświęcą ha ha.
Majka ja po 1. Pisałem na szybko internet mi się trochę źle działał . 2.Polecam wejść na creative cały czas to robię . [hr] I tam pomagam graczom jak zarówno upominam !
Prawda upomina ale nie pomaga innym graczom. A upomina za jakies drobnostki i tym tylko denerwuje innych graczy.