Dokładny nick w grze?... Patryk12. Ile czasu możesz poświecić serwerowi?... Od 3 do 4 godzin dziennie. Ile masz lat?... Mam 13 lat. Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu ?...np(survival,creative,seablock.) Najwięcej czasu spędzam na serwerze creative, ostatnio byłem na survival ale już nie wchodzę na survival. Jak długo grasz w minecraft?... W minecraft gram prawie 2 lata. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl?... Na tym serwerze gram 1,5 roku. Czy miałeś/aś tu kiedyś bana?... Nie,tutaj nigdy nie zostałem zbanowany. Czy pełniłeś/aś podobną funkcję na innym serwerze?... Nie, nigdy nie pełniłem podobnej lub takiej same funkcji. Czy znasz komendy Pomocnika?...(Wymień je.) Pomocnika obowiązuję jedna zasadnicza komenda /kick (nick) (powód)- ona wyrzuca danego gracza z serwera. Dlaczego ty?... Ponieważ uważam, że jestem ogarnięty oraz kreatywny. Wiele graczy jak np. napisze od 5-10 wykrzykników to ich upominam i później mnie wyzywają na msg (wiem że wiadomości na msg są ignorowane). Lubię pomagać kolegom/graczom na craftapple. Opisz siebie w kilku długich zdaniach... Nazywam się Hubert mam 13 lat, lubię sport a konkretnie piłkę nożna (jako bramkarz). Chodzę do szkoły w Nadrożu, mój ulubiony przedmiot to historia. Pomagam kolegom gdy ma być sprawdzian, jestem uprzejmy. Czy znasz jakieś błędy/bugi na tym serwerze?... Tak znam jeden gdy jeszcze grałem na 1.8 był on taki, że było można stawiać tłoki na spawn. Wymień kilku członków ekipy... [Administrator]XInfiniterX [Administrator]Wioletta [ViceAdministrator]MrAstar [ViceAdministrator]kshycho [ViceAdministrator]adsone [ViceAdministrator]Pearl [Mod]wymiatacz23 [Mod]Bobikowski [Mod]Phantom_Screw [Mod]Puma_Poland [Pomocnik]DejVoo [Pomocnik]Aikoo [Pomocnik]pat277 [Pomocnik]ThreeEyedMaster [Pomocnik]RaddiPL [Pomocnik]Viran123 [Pomocnik]Bizon [Pomocnik]Marcinek7 [Pomocnik]reconnect Jakie obowiązki ma Pomocnik?... -Pomagać Moderatorom w ogarnianiu czatu. -Zgłaszać wszelkie usterki/problemy/bugi dla Vice/Administratora lub Administratora. -Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend. -Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. -Być dyspozycyjnym(Wykonywać dodatkowe czynności wskazane przez Vice/Administratora, Moda.) PS.Odczekałem miesiąc.
Ostatnie podanie złożyłeś 22 stycznia. I po co kłamiesz? Zdecydowanie nie. Zresztą ktoś kto ma ponad 30 lat nie napisałby ,,powoduw"
No wiadomo że na NIE - Twoja ortografia w komentarzu - Nie odczekałeś miesiąca - Nie widzę jak pomagasz na creative - Wiek
Ja nic do Twego wieku nie mam. Zdarzają się wyjątki, że młodsi, czasem są bardziej ogarnięci od tych starszych xd.