Dokładny nick w grze: [/color] Patryk12 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 3 godziny. Ile masz lat: Mam 13 lat, rocznikowo 14. Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) Na survival. Jak długo grasz w Minecraft: W minecraft gram 2 lata. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Gram 1.5 roku. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie, nie miałem bana. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak, pełnie GlobalMod. Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Komenda Pomocnika to /kick (nick) (powód)- wyrzuca ona danego gracza z serwera. Dlaczego Ty: Uważam, że jestem rozsądny i poradzę sobie w każdej sytuacji. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Hubert. Mam 13 lat. Chodzę do 6 klasy. Mieszkam w dużym domu. Kocham koty i psy. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Tak: - Przechodzenie koniem przesz ściany. Wymień kilku członków ekipy: Ekipa to Moderatorzy i Pomocnicy: Moderatorzy Bobikowski ThreeEyedMaster reconnect pat277 Pomocnicy Nazilord24 DejVoo RaddiPL Aikoo Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomocnik ma obowiązki między innymi: - Pomagać Moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie usterki/problemy/bugi dla Vice/Administratora lub Administratora. - Być dyspozycyjnym, uczestniczyć w życiu serwera/ dyskusjach na forum. (itp.)
Na nie - podanie mało rozbudowane - Wiek! - W odpowiedzi napisałeś [dzienkuje] a to świadczy o twojej oftografi pozdr.
Jestem NEUTRAL 1) Widzę Ciebie na serwerze. 2) Udzielasz się na forum. 3) Wiek nawet dobry. 4) Jesteś ogarnięty jak na swój wiek. 5) Czasami ogarniasz ludzi na serwerze. 6) Podanie troche krótkie. 7) Podanie troche nieczytelne. 8) Odpowiedzi troche rozwinięte. 9) Kilka błędów ortograficznych w podaniu. 10) Byłbyś dobrym pomocnikiem. 11) Nie odczekałeś miesiąca od poprzedniego podania.
Podanie zostało edytowane, już odpowiedziałem na to pytanie. PS. Kuba dzięki, że zauważyłeś to, że nie napisałem odpowiedzi.
Jestem na NIE! Akorat mi nie chodzi o wiek jak wiekszosci. Chociaz ty i twoja ortografia... ______________________ POZDRAWIAM MAX !
Hola hola kolego Twoje ostatnie podanie zostało napisane dokładnie 06.03.2015r Dzisiaj jest 12.03.2015r - podanie napisane 6 dni po tamtym - oczywiście nie odczekałeś miesiąca a nawet tygodnia
Patryk jak by ci zależało to być odczekał miesiąc bo tak to podanie chyba jest automatycznie i tak odrzucane