Podanie na [Pomocnika] Patryk12 Prezentuje: Podanie na Pomocnika. oto moje podanie: Dokładny nick w grze?... W grze mam nick Patryk12. Ile masz lat?... Mam 13 lat, rocznikowo 14. Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu?... Najwięcej czasu spędzam na serwerze o nazwie survival. Jak długo grasz w minecraft?... No w minecraft gram 2 lata. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl?... Na craftapple gram ok. 1,5 roku. Czy miałeś/aś tu kiedyś bana?... Nie, nie miałem na tym serwerze nigdy bana. Czy pełniłeś/aś podobną funkcję na innym serwerze?... Tak, pełnie właśnie funkcję jako [GlobalMod] i bym chciał i na tym serwerze pełnić jakąś funkcję. Czy znasz komendy Pomocnika?...(Wymień je.) Znam, Pomocnik ma jedną obowiązującą go komendę którą jest: /kick (nick) (powód)- ta komenda wyrzuca danego gracza z serwera. Dlaczego ty?... Hmmm.. no dlatego, że umiem ogarnąć czat i sumiennie wykonuje nadany mi obowiązek. Jestem ogarnięty jak na swój wiek. Opisz siebie w kilku długich zdaniach. Mam na imię Hubert, jak wspominałem wcześniej mam 13 lat. Lubię sport najbardziej piłkę nożną. Nie lubię skarżyć na swoich kolegów. Jutro właśnie pisze test. Jestem dobry z matematyki mam prawie same 5. Uwielbiam minecraft kiedy mam tylko wolny czas gram w tą grę. Czy znasz jakieś błędy/bugi na tym serwerze?... Tak, znam: - Przechodzenie koniem przez ściany. - Latające bloki dzwiękowe. Wymień kilku członków ekipy. Członkowie ekipy to Moderatorzy oraz Pomocnicy: Moderatorzy ||Mod|| wymiatacz23 ||Mod|| Bobikowski ||Mod|| Phantom_Screw ||Mod|| ThreeEyedMaster ||Mod|| reconnect ||Mod|| pat277 Pomocnicy ||Pomocnik|| DejVoo ||Pomocnik|| RaddiPL ||Pomocnik|| Nazilord24 ||Pomocnik|| Arvius ||Pomocnik|| kajtym ||Pomocnik|| krzyss06 ||Pomocnik|| Marcinek7 Jakie obowiązki ma Pomocnik?... Pomocnik posiada takie obowiązki jak np.: - Pomagać graczom wyjaśniać działanie komend. - Uczestniczyć w życiu serwera, dyskusjach na forum. - Zgłaszać wszelkie błędy/usterki/bugi dla Vice/Administratora lub Administratora. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności wskazane przez Vice/Administratora oraz Moda. Z góry przepraszam za błędy.
No no... podanie ładne ale nie pomagasz na chacie,jesteś w zachowaniu na serwerze dość dobry (grzeczny xd) Neutral po namyśle...napisze
dziękuje, ale skoro nie grasz na serwerze to dlaczego piszesz, że nie pomagam na czacie? Skoro nawet tego nie wiesz?
Dam malutkie tak . Dlaczego : Minus(y): Mały wiek Przesadziłeś z tą czcionką Nie widzę jak pomagasz Zapomniałeś o jednym punkcie (Ile czasu możesz poświęcić serwerowi ?) Nie odczekałeś miesiąca . Plusy: Długi staż na serwerze jak i w samej grze Pewnie nabrałeś trochę doświadczenia będąc GlobalModem Podanie nawet starannie napisane , ale nie jest najlepsze .
Jestem na NIE: - Popełniasz błędy ortograficzne jak i interpunkcyjne, - Czcionka w Podaniu po prostu "wymiata", - Mały wiek do pełnienia takiej funkcji na serwerze, - Nie widzę, żebyś pomagał na czacie, - Nie odczekałeś miesiąca od poprzedniego Podania, - Obowiązki Pomocnika skopiowane z poradnika, - Pierwsze zdanie szpeci w całym Podaniu,