Dokładny nick w grze: Mój dokładny nick w grze to PiTiGamingTV Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Na serwerze mogę grać po 2/3 godziny dziennie. W weekendy po 3/5 godzin. Ile masz lat: Mam 16 lat. 17 lat kończę w sierpniu, przyszłego roku. Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) Najczęściej i prawie zawsze gram na trybie Creative. Jak długo grasz w Minecraft: W MineCrafta gram już 2/3 lata. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Na CraftApple dość krótko, do czego się przyznaję. Ponieważ 4 tygodnie to nie zbyc długi okres, ale wbijam codziennie i systematycznie. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie, nigdy nie miałem tutaj bana na żadnym z trybów gier. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak, pełniłem podobną funkcję na podobnych serwerach. Więc moje doświadczenie jest duże. Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /kick <nick> <powód> - Jest to komenda wyrzucająca gracza z serwera. Przydatna np. do walki ze spamerami, lub osobami niewłaściwie zachowującym się. Dlaczego Ty: Dlaczego ja? Hmmm, mam doświadczenie. Gram już dość długo w minecrafta. Nie mam wrogów. Jestem otwarty na nowe znajomości itp. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Cześć! Mam na imię Dawid, mieszkam w Zgierzu w województwie łódzkim. Mam dwa psy, z których jeden to Pitbull terier który wabi się Koksu, oraz York Terier który wabi się Ciapek. Mieszkam w domku jednorodzinnym na obrzeżach miasta. Mój tata ma własną firmę, którą zapewne kiedyś odziedziczę. Mam młodszą siostrę, któa ma 11 lat i ma na imię Oliwia. Bardzo lubię gry czy to na komputer czy to na konsolę lub telefon/tablet. Jak widać, moja ortografia, składnia zdań oraz interpunkcja są na wysokim poziomie. Gram także w inne gry. Niekoniecznie Counter Strike czy League Of Legegends. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Według mnie serwer jest dopracowany i nie posiada owych niespodzianek typu błędy w konfiguracji pluginó czy bugi gry. Wymień kilku członków ekipy: _Zielony_, Yumisiek, XInfiniterX, xXSoniaXx. Myślę że nie ma sensu wypisywać tu wszystkich członków administracji, gdyż nie ma to sensu. Jakie obowiązki ma Pomocnik: Według mnie zadaniami pomocnika na tym serwerze to przede wszystkim służyć dobrą radą. Opiekować się czatem. Sprawdzać cheaterów. Informować wyższą ekipę o błędach/bugach w grze.[/size][/i]
Miałeś opisać siebie, a nie twoje psy. Postanowiłem ocenić twoje wypociny, a to są rzeczy, do których mogłem się przyczepić: - Infi i adsone to nie ekipa. - Nie widzisz błędów, a to też jest złe, gdy chcesz pełnić taką funkcję na serwerze. - Nie składaj od razu podania, ranga jest tylko dodatkiem do gry, a nie czymś, co nada jej sensu. - Mała aktywność na forum. - Pycha nie jest dobra, więc radzę się zbytnio nie wychwalać. + Posiadasz doświadczenie, ale czy takie ogromne? Wszystko zależy, od wielkości serwerów. + Podanie usprawnione graficzne, bez wielkich przesad, da się to czytać. + Poprawna interpunkcja/ortografia. Człowiekowi łatwiej wytykać błędy, dlatego, po takiej ilości minusów z mojej strony jestem NEUTRUAL! PS. Na serwerze zapewne się mijamy, gdyż ja staram się często wchodzić na CV.