Witam Moje imię: Martyna Mój nick: Pixelowa25 Ile czasu dziennie przebywasz w grze,oraz na których serwerach najchętniej: W tygodniu roboczym przebywam 7-6 godzin dziennie. Na weekendzie 5-6 godzin dziennie. Najchętniej gram na serwerze Creative, ale czasem również wejdę na Survival. Data urodzenia: 22.01.2002 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Grać rozpoczęłam mniej więcej w 2010 roku nie pamiętam zbytnio jaka była to wersja, ale myślę, że 1.1.3. Później w 2015r. zrobiłam sobie przerwę w Minecraft, ale od tego roku zaczęłam znowu z nim przygodę. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Na tym serwerze gram krótko, bo od 2 tygodni, ale dużo rzeczy się już nauczyłam. Przez mój krótki staż na owym serwerze możecie mnie skreślić, ale myślę, że doświadczenie was przekona. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Na szczęście nie miałam takiej przyjemności i myślę, że nie będę miała. Czy pełniłeś/aś podobną funkcję poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak pełniłam taką funkcję. Byłam Head Adminem na serwerze 250 slotowym, nauczyłam się potrzebnych komend, ale potem zrobiłam sobie przerwę i więcej takich przyjemności niestety nie miałam. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Na pewno to jak gracze odnoszą się do siebie. Chciałabym również aby panowała miła atmosfera bez nienawiści. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: 1.Na pewno pomagać graczom w rozwiązaniu ich problemów związanych z grą na serwerze. 2.Karać graczy za niedozwolone rzeczy na Craftapple. 3.Wchodzić na serwer najczęściej jak to możliwe. 4.Wchodzić na forum, sprawdzać czy są jakieś nowe wątki. 5.Wszelkie błędy zgłaszać wyższym rangą. Pomocnik ma dostęp do następujących komend: 1./kick (nick gracza)- Wyrzucanie gracza z serwera 2./mute (nick gracz) (czas)- Wyciszenie gracza na określony czas (maksymalnie do 7 dni) Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Moim głównym powodem, dlaczego to ja chciałabym być pomocnikiem to pomoc innym. Chyba każdy kiedyś był w sytuacji kiedy nie wiedział czegoś i potrzebował pomocy. Dlatego moim motywem przewodnim jest pomoc graczom. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Jeśli się da to spróbuję najpierw dotrzeć do skonfliktowanych graczy, a jeśli to nie pomoże to wtedy zmuszona jestem poddać ich karze. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Myślę, że tak, chociaż ja nie mogę tego określić, musiałaby to zrobić osoba trzecia. Oczywiście jeśli chodzi o współpracę to zawsze jestem chętna. Opisz swoją osobę: Nazywam się Martyna i jestem normalną choć trochę szaloną czternastolatką. Uwielbiam grać w piłkę nożną. To moje hobby, poza grą w Minecraft. W większości sytuacji jestem szczera, czasami nawet za bardzo. Jednak moją wadą jest to, że za szybko ufam ludziom. Można do mnie przyjść z problemem, wysłucham go i ewentualnie dam jakąś radę. Określ swoją dyspozycyjność: Od pon. do pt.- 10-14; 20-12 W weekendy- 9-13; 21-12 Umotywowanie podania: Chociaż od krótkiego czasu gram na tym serwerze to bardzo chciałabym zostać Pomocnikiem i móc pomagać ludziom takim jak ja na początku Tak jak wcześniej wspomniałam proszę nie skreślajcie mnie z powodu krótkiego stażu. Dziękuję, Pixelowa25. [/font][/color]