MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie PPatryKK83

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by PPatryKK83, 28 July 2018.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. PPatryKK83

PPatryKK83 Użytkownik

Imię: Patryk
    Dokładny nick w grze:Black198
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: ok 2h na open creative
    Data urodzenia:23.02.2008
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: ok 2015 1.7.2
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Luty 2016
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: 1 raz na serwerze KICK powod spam
    Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Tak zakupiona w 25.07.2018r
    Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple Nie
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: prawie wszysto co by chcieli gracze np. wieksza ilosc serwerow

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: pilnowanie serwera patrzec na czat czy gracze nie robia niczego wedlog regulaminu
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: chce pomuc przed cheaterami i zlymi graczami
    Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: dawal upomnienie jesli to by nie pomoglo kick
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:7/10
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań:Jestem dobrym czlowiekem dbam o siebie staram sie ograniczac czas na komputerze. uprawiam sport jestem mily. malo sie denerwuje. Jestem mily dla innych graczy.jestem czlowiekem z kultura unikam konfliktów.Jestem spostrzegawczy i szybko sie orietuje .
    Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: mili admini pomocnicy i gracze
    Określ swoją dyspozycyjność:Gotowość
    Umotywowanie podania:Mam nadzieje na to ,że zdobede tego pomocnika . Przepraszam za błędy ortograficzne

• Błędy ortograficzne Błędy ortograficzne x 3
    • Zabawne Zabawne x 1
    • Zwycięzca Zwycięzca x 1
    • List
    Reklama
  2. Degsin_

Degsin_ Użytkownik

Wtf

• Nie lubię Nie lubię x 1
    • List
  3. Dawid02

Dawid02 Użytkownik

Człowieku ortografia. Tyle mam do powiedzenia. Osobiście uważam że pomocnika albo inną rangę powinno się mieć od co najmniej 14 lat.:mad::mad::mad::mad::mad:

• Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 3
    • Nie lubię Nie lubię x 1
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • List
  4. Hristian

Hristian ferdek

Troszkę za mało lat jak na pomocnika...
    (ノ ͡° ͜ʖ ͡°)ノ

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • List
  5. SpeedNitro

SpeedNitro #Experience2JZLabel

No to dobra,Drogi Patryku zacznijmy od tego,co mi się nie podoba:

A no widzisz,wszystko co by chcieli gracze... Czyli twoim zdaniem jak gracz chciałby bezpodstawnie usunąć serwer (przykład) OpenCreative, to usuniesz?

No co by tu powiedzieć...Z Cheaterami możesz walczyć także poprzez forum, wstawiając skargi.

A nic byś nie zdziałał? Tylko z mostu upomnienia i kicki? No bo moim zdaniem powinieneś starać się (przykład) wysłuchać każdej strony,i być może na tym oszacowac kto jest winowajcą. Wyobraź sobie gdyby ciebie wyzywali,a kicka dostały by obie strony.

Panie! Weź to rozbuduj! 7/10? Co to komu mówi? Daj jakiś opis choćby krótki!

Rozbudowane zdania.... Hmm...

Tutaj chodziło bardziej o to,gdzie jesteś dostępny.W grze,na forum, TeamSpeak CraftApple

No co by tu napisać, masz nadzieje na to,że ,,zdobędziesz'' TEGO pomocnika... No chyba wiadome jest,że to w ogóle nie przekonuję?

TRIGGERED a tak ogólnie bo tu nie ma szczegółów... Doceniam to że przepraszasz za te błędy,ale Patryku drogi! Powiedzmy sczerze jak chcesz zostać pomocnikiem robiąc podstawowe gafy w podaniu?

To teraz neutralne:

-Masz trochę czasu przegranego w Minecrafta na serwerze Craftapple / O ile nie kłamiesz

Ostatnie jak łatwo się domyślić plusy:
    -To że chcesz pomÓc / O ile znowu nie kłamiesz

No to podsumowanie wychodzi takie: 7/2/1

Oczywiste jest to,iż jestem na NIE. Taka rada to następnym razem jak nie jesteś pewien jakiegoś słowa to weź pyknij to w internet.

Powodzenia za miesiąc!

• Nie lubię Nie lubię x 2
    • List
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page