Dokładny nick w grze: Mój nick to ProtectionZ Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Czas, który będę mógł poświęcić serwerowi będzie zależał od mojego czasu wolnego, ale myślę, że około trzech godzin na tygodniu, a w dni wolne od szkoły (sobota, niedziela, święta i wakacje)powyżej sześciu godzin Ile masz lat: Mam ukończone piętnaście lat. Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock)Na każdym z serwerów staram się spędzić tyle samu czasu lecz najwięcej przebywam na creative i survival. Jak długo grasz w Minecraft: W minecraft'a gram około dwóch lat. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Na tym serwerze gram półtora miesiąca. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana:Nie, nie miałem i nie zamierzam mieć. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak, na kilkunastu serwerach byłem helperem i na paru moderatorem. Miałem również okazje zostać administratorem na serwerze znajomego. Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Na tym serwerze pomocnik ma tylko jedną komendę, a mianowicie jest to /kick nick. Dlaczego Ty: Zawsze chętnie pomagam, nowym jak i starszym graczom serwera, co z pewnością zauważył każdy, obecny w mojej obecności na serwerze. Nie daje się prowokacją ani tak zwanym "trollom".Jestem sprawiedliwy, stanowczy oraz konsekwentny. Chętnie mogę wytłumaczyć także nowym graczom niewiadome dla nich rzeczy takie jak: Jak utworzyć działkę etc.na serwerowym teamspeak-u. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Witam, mam na imię Marcin. Jestem uczniem klasy drugiej gimnazjum.Jestem zamkniętym w sobie, trzymającym się na uboczu człowiekiem. Lubię ciszę i spokój.Oceniam człowieka po tym, jak się zachowuje i jak traktuje inne osoby. Jestem strasznie nieśmiały. Umiem bardzo szybko zmienić o kimś zdanie. Uważam, że ludzie się nie zmieniają i nie zasługują na drugą szansę, a przynajmniej nie wszyscy.Nigdy nie miałem przyjaciela, a w każdym razie nie prawdziwego.Bardzo lubię czytać książki, coś w stylu romantycznych komedii etc. Kocham zwierzęta, ale nie lubię z nimi mieszkać, za szybko się przywiązuje, a potem smutek jak odchodzą. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Tak, znam. Trochę ich jest: - Latające bloki dzwiękowe - Bicie przez szkło - Płynięcie łódką = kick za fly. - Przechodzenie koniem przez drzwi i ściany. - Brak zabezpieczenia na drzwi z wersij 1.8 - Gdy się stawia łódkę na wodzie to czasami znika. - Gdy się zbuguje drzwi dębowe a potem stanie się do nich tyłem na shifcie, to będzie dało się przez nie przejść. Wymień kilku członków ekipy: [Moderatorzy]: ThreeEyedMaster, Blavck, Phantom_screw, wymiatacz23 [Pomocnicy] Shoga, GirlGamersPL, Marcinek7. Jakie obowiązki ma Pomocnik: Jak sama nazwa wskazuje, głównym obowiązkiem pomocnika jest pomaganie, tłumaczenie komend i odpowiadanie na pytania nowych graczy. Zgłaszanie bugów/błędów do wyższych rang. Udzielanie się na forum. Pozdrawiam
Idealny kandydat na pomocnika. Zachowanie na serwerze nienaganne. Udziela się na forum jak i na czacie serwera pomagając. Ogarnięty , kulturalny , miły oraz uprzejmy a podanie piękne. Ładnie rozpisane , czytelne i estetyczne z ortografią i interpunkcją na poziomie. Jestem na duże TAK
Gdy zaobserwowałam twoje zachowanie na serwerze, stwierdziłam, że starasz się pomagać, ale jesteś kłótliwy i czasem chamski. Były to tylko moje spostrzeżenia, ponieważ gdy popisałam z tobą okazałeś się całkiem inną osobą. Miłą, z kulturą etc ... Więc jestem na Tak Pozdrawiam
Dam Ci na tak. -Widziałem, że pomagasz na survivalu. -Widzę Cię również na creative, też wpadasz i pomagasz a dla mnie to wielki +, pomagać nie tylko na serwerze, gdzie najwięcej poświęcamy czasu ale również na innych. -Można uznać, że jesteś aktywny na forum jak i w grze. -Angażujesz się w życie serwera
Gracz bardzo dobry i ogarnięty. -pomaga innym graczom -pomógł mi gdy go o to prosiłem -bardzo miło się z nim gra -udziela się na czacie -reaguje gdy ktoś źle się zachowuje WIELKIE TAK
Jestem na NIE. Widziałem Cie parę razy na serwerze, nigdy nie zamieniliśmy ze sobą słowa, a ty wychodzisz z załozenia, że mnie nie lubisz bo cie denerwuje/wkurzam LOL. Takie podejście do graczy jest karygodne.
Kanonier, na serwerze jestem codziennie po kilka godzin, nigdy Ci nie powiedziałem, że Cie nie lubie, wręcz przeciwnie lubie Cie, ale czasami mnie irytujesz.
Jestem na tak, gracz miły, pomocny i uczynny, na każde pytania gracza odpowiada bardzo szybko a przedewszystkim dobrze. Wspaniały kandydat na pomocnika. Znam go również w realu i z pewnością poradzi sobie w pełnieniu funkcji pomocnika, powodzenia! Pozdrawiam Pani Blow
MrAstar, tamtego dnia miałem zły dzień, byłem trochę nie przytomny - ''odwaliło mi'', przepraszałem Cie już, proszę Cie nie chowaj urazy. Takie zachowanie nigdy więcej nie będzie miało miejsca