MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] ProtectionZ

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by ProtectionZ, 20 July 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ProtectionZ

ProtectionZ Użytkownik

Dokładny nick w grze: Mój nick to ProtectionZ

Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Jak pisałem w poprzednim podaniu, jest to trudne pytanie bo czas, który będę mógł poświęcić na grę, będzie zależał od moje czasu wolnego, ale jako iż mamy wakacje to myśle, że czas ten będzie wynosił od sześciu do dziesięciu godzin, a w rok szkolny od dwóch do sześciu godzin.

Ile masz lat: Mam ukończone piętnaście lat.

Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Na każdym z serwerów staram się spędzić tyle samu czasu lecz najwięcej przebywam na survival, często również wchodzę na creativ i od czasu do czasu zajrze na seablock

Jak długo grasz w Minecraft: W minecraft'a gram około dwóch lat.

Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Na tym serwerze gram około dwa miesiące.
    Czy miałeś/aś kiedyś tu bana:Nie, nie miałem i nie zamierzam mieć.

Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak, na kilkunastu serwerach byłem helperem i na paru moderatorem. Miałem również okazje zostać administratorem na serwerze znajomego. Prowadzę również swój własny serwer dziesięcio slotowy, żeby od czasu do czasu pograć ze znajomymi.

Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Na tym serwerze pomocnik ma tylko jedną komendę, a mianowicie jest to /kick.

Dlaczego Ty: Ponieważ posiadałem na tym serwerze już rangę
    pomocnik, lecz zrezygnowałem. Wszysko już sobie przemyślałem i chciałbym spróbować jeszcze raz sprostać temu obiwiązku.

Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Marcin. Jestem zamkniętym w sobie, trzymającym się na uboczu człowiekiem. Lubię ciszę i spokój. Oceniam człowieka po tym, jak się zachowuje i jak traktuje inne osoby. Umiem bardzo szybko zmienić o kimś zdanie. Uważam, że ludzie się nie zmieniają i nie zasługują na drugą szansę, a przynajmniej nie wszyscy. Nigdy nie miałem przyjaciela, a w każdym razie nie prawdziwego.Bardzo lubię czytać książki, coś w stylu romantycznych komedii. Lubię kolekcjonowac różne rzeczy. Nienawidzącą sztucznych i dwulicowych ludzi.

Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Tak, znam. Trochę ich jest:
    - Latające bloki dzwiękowe
    - Bicie przez szkło
    - Płynięcie łódką = kick za fly.
    - Przechodzenie koniem przez drzwi i ściany.
    - Brak zabezpieczenia na drzwi z wersij 1.8
    - Gdy się stawia łódkę na wodzie to czasami znika.
    - Gdy się zbuguje drzwi dębowe a potem stanie się do nich tyłem na shifcie, to będzie dało się przez nie przejść.

Wymień kilku członków ekipy:
    [Moderatorzy]: ThreeEyedMaster, sune1984, Marcinek7

[Pomocnicy] Shoga, Yumi, iguspospolitus, _zielony_ , LikeThatBoss, Puma_Poland

Jakie obowiązki ma Pomocnik: Jak sama nazwa wskazuje, głównym obowiązkiem pomocnika jest pomaganie, tłumaczenie komend i odpowiadanie na pytania nowych graczy. Zgłaszanie bugów/błędów do wyższych rang. Uczestniczenie w dyskusjach na forum.

Pozdrawiam

Reklama
  2. pat277

pat277 Użytkownik

Jestem na TAK.
    Zachowanie na serwerze bardzo dobre.
    Podanie bardzo ładne, długie.
    Osoba ogarnięta i zaufana :D .
    Mam nadzieje że Ci się uda powrócić do rangi Pomocnika :)
    Pozdrawiam i życzę powodzenia!!

3. Dyplomata

Dyplomata Użytkownik

Nie, nie nie nie nie i jeszcze raz nie. Jesteś dzieciakiem który bardzo często miewa wahania nastroju. Może i jesteś aktywny i pomagasz graczom ale na przykład po stracie rangi zacząłeś wyzywać stolenlegacy przekręcając jej nick. Powiem tak, jestem neutral.

edit: jestem na tak! bardzo polecam gracza!
    edit: jestem stanowczo na nie!

4. iguspospolitus

iguspospolitus Użytkownik

TAK!
    Jesteś ogarnięty, wiesz czego chcesz, a do tego podanie piękne!
    Mam nadzieje, że uda Ci się odzyskać rangę, Powodzenia! :*

5. CSaar

CSaar Użytkownik

Jestem Na Tak, ProtectionZ to miły i uczynny człowiek, jest jednym z nie wielu co wita się z praktycznie każdym na creative :p

6. stolenlegacy

stolenlegacy Użytkownik

Drogi ProtectionZ. Ja również oceniam ludzi po ich zachowaniu. I to niestety te kryzysowe sytuacje pokazują, jacy jesteśmy naprawdę. Ty pokazałeś, ile jadu Ci siedzi w sercu.

http://wrzucaj.net/hqP
    http://wrzucaj.net/hqs
    http://wrzucaj.net/hq9
    http://wrzucaj.net/hqD
    http://wrzucaj.net/hqJ

Jestem na nie.

7. xXBlowUpXx

xXBlowUpXx Użytkownik

Jestem na Tak.

- Podanie bardzo ładne.

- Zdania spójne.

- Miałeś juz taka rangę.

- Często pomagasz.

- Bardzo często Cię widuje na serwerze.

Powodzenia w odzyskaniu rangi !!

Reklama
  8. wickedskinner

wickedskinner Brodacz

Pozwolę sobie na przytoczenie paru cytatów:

Zasadnicze pytanie wobec tego brzmi, czy:
    1. Oceniasz ludzi pochopnie, w związku z czym dopiero potem widzisz jacy są naprawdę
    2. Nie potrafisz w ogóle ocenić konkretnej osoby, więc zmieniasz ocenę na podstawie osądów osób trzecich (ile ludzi tyle osądów na jej temat)
    3. Oceniasz osoby jedynie na podstawie ich ambiwalentnego, pozytywnego bądź negatywnego stosunku do Ciebie samego (zasada jak ona Tobie tak ty jej)

Dlaczego zasadnicze? Ponieważ jest to dość istotne - przynajmniej podług mnie - aby mieć zdanie jasne. Oczywiście, nikt nie jest czarny ani biały. Zdaje mi się jednak, że należy widzieć zarówno zalety jak i wady, a "zmiana zdania o kimś" kojarzy mi się raczej z niezdecydowaniem, lub wręcz przeciwnie - z nagłą zmianą poglądu o 180 stopni. A to potrafi dla niektórych być dość krzywdzącą opinią. Nadmienię jeszcze, że taka całkowita zmiana poglądów z "nie" na "tak", czy na odwrót, może być wielorako interpretowana z punktu obserwatora. Jeden powie "Tylko krowa zdania nie zmienia" - okej, ale inny powie, że "taka osoba ma nierówno pod sufitem". Z tej zatem perspektywy zbyt częsta zmiana poglądów jest zła, choć granica pomiędzy tymi dwoma opiniami jest niewyraźna i nietrudno ją przekroczyć.
    Nie bierz tego do siebie, ja bardzo teoretyzuję, ale tak generalnie to widzę.

Teorii ciąg dalszy:
    Jeśli ludzie się nie zmieniają to dlaczego Twoja o nich opinia się zmienia?

Może coś mi umknęło... ale nie będę raczej roztrząsać.

Trzeba jednak Ci to oddać, że jako pomocnik naprawdę się przykładałeś do obowiązków. Pytanie zadane na czacie rzadko pozostawało bez Twojej odpowiedzi i pod tym względem naprawdę chyba nikt się nie przyczepi.

Reasumując.
    Zdania na Twój temat są podzielone. I obie strony mają trochę racji. Wobec tego sam nie mogę się określić, czy byłbym za, czy przeciwko. Wbrew temu co napisałeś, sądzę że każdemu zdarzy się popełnić błąd, co nie znaczy że ktoś się nie zmienia.
    Jednak druga szansa powinna przysługiwać. Mianowicie tym, którzy uderzą się w pierś i powiedzą "Mea Culpa".
    Pozdrawiam.

9. Werfen

Werfen Użytkownik

Zdania są podzielone.
    Ludzie chyba nie wiedzą, że nie liczy się tylko podanie, ale również ogólne zachowanie na czacie.
    Idealnie Twoje zachowanie zilustrowała stolen.
    Mówiłam Ci dość, wyjdź, przestań. Ciągle brnąłeś w to gówno.
    Ale powiedz mi, dlaczego tak jechałeś po stolen jak po szmacie? Ona w przeciwieństwie do Ciebie zabrała głos w godzinie szczytu i wszystko wyjaśniła, na czacie była cicho i udzielała się tylko wtedy, gdy musiała pomóc lub była wzywana. Nie potrafiłeś powiedzieć "stop". Że tak powiem gęba Ci się nie zamykała na czacie i ciągle ją wyzywałeś od "stolców" itd.
    Twoje humorki też każdemu dają się we znaki. Jeśli mam Cię porównać do danej osoby to zachowujesz się jak kobieta w ciąży bądź dziewczyna podczas okresu. Dziwne, że jak na chłopaka mającego 15 lat masz takie huśtawki nastrojów, a twoi rówieśnicy bądź osoby młodsze ich nie mają, bądź ich nie spotkałam jeszcze na serwerze, hm.
    Jedynie co Cię ratuje w obecnej sytuacji to pomaganie użytkownikom na czacie.
    Pozdrawiam, żegnam, dobranoc, au revoir.

10. Marcinek7

Marcinek7 Użytkownik
    Zasłużony

Przez Twoje wahania nastroów i masowe rozpoczynanie lub dołączanie się do kłótni jestem na NIE.

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page