Dokładny nick w grze: reconnect Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: W tygodniu od 4-5 Godzin a w weekend więcej. Ile masz lat: 16 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Survival Jak długo grasz w Minecraft: Od wersji 1.4 Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Myślę, że ponad rok. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Taak, nawet byłem tutaj moderatorem! Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /kick nick powód Dlaczego Ty: Mimo to, że moje zachowanie na serwerze wygląda różnie to jako osoba pełniąca stanowisko Pomocnika starałbym się zachowywać jak najlepiej oraz mimo to, że dostałem degrada za użycie /v podczas walki, żałuje tego i chciałbym spróbować ponownie. Bardzo długo gram już na serwerze i znam większość graczy oraz większość komend i problemów serwera. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam 16 lat chodzę do liceum i wolnych chwilach gram w minecrafta. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: - Przechodzenie koniem przez drzwi lub ściany. - Pokazywanie się bloków dźwiękowych w powietrzu. - Przy szybkim pływaniu łódką, lub wchodzeniu po pnączach dostajemy kicka za latanie. Wymień kilku członków ekipy: MrAstar, Adsone, Kshycho, Wymiatacz23, Phantom_Screw, Pearl, DejVoo, pat277, marcinek7 Jakie obowiązki ma Pomocnik: Głównym obowiązkiem Pomocnika jest wywalanie graczy za: spam, uzywanie wulgaryzmów, Floodowanie, i obrażanie innych. Jego kolejnym obowiązkiem jest pomaganie graczom gdy maja jakiś problem np. Nie wiedzą jak zrobić działkę albo klan.
Jeśli niektóre zachowania (Nie bd przytaczać) zmienisz, będę na duże tak! W sumie i tak jestem na duże tak ^^
Jestem na Nie! Na Surival jest dość Pomocników! Teraz przydał by się ktoś na Creative lub też na Seablock.
reconnect oczywiście, jeżeli było by mniej Pomocników na Surivalu to bym Ci dał duże tak. Bo podanie jest bardzo ładnie napisane.