MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie Richard :)

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by Richard, 4 April 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Richard

Richard Użytkownik

Imię: Jakub
    Dokładny nick w grze: Richard
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Zależy, w tygodniu od trzech do pięciu godzin a w weekendy potrafię cały dzień :). Najchętniej przebywam na survival
    Data urodzenia: 28.08.2002 (wiek mały, lecz po glosie dacie więcej :D )
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: ehh, nie pamiętam dokładnie ale od 1.2.5 napewno (pamiętam stare menu "creative")
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: oczywiście, miałem własny serwer kiedyś (około 50 graczy) lecz się rozpadł. Ostatnio dużo się bawiłem w admina w innych grach m.in. w cs 1.6, w którego często gram
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Głównie atmosferę, chciałbym aby każdy nowy poczuł się jak u siebie, na czacie nie widywał wuglaryzmów, rasistowskich tektów itd. :)
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:
    OBOWIĄZKI POMOCNIKA:
    - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu.
    - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora.
    - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend
    - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum.
    - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda)

Komendy Pomocnika:
    /kick nick - Wyrzuca gracza z serwera
    /mute nick - np. 24h, 10min, 7day
    ---------------------------
    Owszem, skopiowałem :)
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: W sumie nie mam potrzeby, ale zawsze jestem chętny do pomocy.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Zależy jak bardzo poważne są, głównie znajduję "sprawcę" całego zajścia i stosuję karę.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Owszem.
    Opisz swoją osobę: Jestem Kuba, mam 13 lat, chodzę do 1 gimnazjum w Mikołowie (miejscowość koło Katowic). Interesuję się sportem oraz informatyką, w wolnym czasie robię różne "edity" z CS:GO oraz CS 1.6.
    Określ swoją dyspozycyjność: Na serwerze często widzę pytania, na które szybko odpowiadam, można się ze mną skontaktować telefonicznie lub na ts3
    Umotywowanie podania: Myślę, że nadaję się na to stanowisko, gdyż pomaganie jest czymś przyjemnym.

Reklama
  2. xXSoniaXx

xXSoniaXx Użytkownik

A ominiete pytania? Nie.

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page