Dokładny nick w grze: Rotmiszcz Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: około kilka godzin dziennie Ile masz lat: 20 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) Tylko survival forever Jak długo grasz w Minecraft: Od około 2012 roku Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Dokładnie nie pamietam, Ale wszyscy ze starej "Gwardi" napewno mnie pamietają z edycji za czasó (ImProGieniek,MrAstar,Wolterax,Ros,Spartanin,Chiken, I wiele innych) Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Tak, były jakieś Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Wiele osób pamieta Mnie tu z funkcji moderatora, Po odejsciu przez 1,5 roku miałem własny serwer, gdzie poznałem wszystkie smaczki pracy jako Administrator/Technik które XInfiniterX dla Was robi, Niestety to nie dla Mnie tyle roboty na głowie mieć Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /Kick Dlaczego Ty: Ponieważ jestem ogarniety i stanowczny, Po za tym jak na 20 lat, Jeszcze gram w mc ! Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Na codzień pracuje w swoim zawodzie Informatyka, Ale czas na rozrywkę też musi się znaleść Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Tak,znam Wymień kilku członków ekipy: XInfiniterX, Wioletka , Sonia, Sune, Marcinek, A nawet _Zielony_ (Waldemar, Stary druch ) Jakie obowiązki ma Pomocnik: Paczeć na chat i pomagać w jego ogarnianiu, jak i pomocy innym