MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] RoyalSteve

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by RoyalSteve, 5 December 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. RoyalSteve

RoyalSteve Użytkownik

Imię: Maciej.

Dokładny nick w grze:
    RoyalSteve.

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:
    Przebywam dziennie na serwerach CraftApple po 2-3 godziny. Serwery na których można mnie zobaczyć to OpenCreative i Survival.

Data urodzenia:
    Ujrzałem świata blask 31 marca 2005 roku.

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:
    Przygodę z klockami rozpocząłem w lipcu 2013 roku na wersji 1.6 (i szczerze mówiąc tęsknie za tymi czasami).

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Na CraftApple jestem od początku stycznia 2017 roku.

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum:
    Nigdy nie byłem karany na serwerach CraftApple oraz na serwerowym forum.

Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple:
    Nie posiadam owej rangi.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:
    Chciałbym usunąć z serwera survival komendę /kit start, ponieważ ułatwia rozgrywkę graczom survivala. W zamian oferowałbym drop z kamienia. Chcę podkreślić również bardzo częsty brak aktywności pomocników na SkyBlock, jednak sam nie wchodzę na te serwery ze względu na problemy z moim pingiem.

Dodatkowo (chociaż nie jest to związane z grą, a takowy błąd jest na forum) zauważyłem błąd w wątku o informacjach i komendach dla pomocnika i moderatora. Mamy tam podaną komendę /tempmute, a w przykładzie użycia jest już /tempban, chociaż pomocnik nie ma dostępu do tej komendy

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik:

Obowiązki pomocnika:
    - Pomoc moderatorom w ogarnianiu czatu.
    - Zgłaszanie administracji usterek/bugów/problemów itp.
    - Pomaganie graczom w potrzebie, wyjaśnianie im działania komend.
    - Uczestniczenie w życiu zarówno serwera jak i forum.
    - Zbieranie dowodów podczas karania graczy
    - Być dyspozycyjnym, czyli wypełniać dodatkowe czynności wskazane przez rangi wyższe.

Uprawnienia pomocnika:
    - /kick <nick gracza> <powód kick'a> - komenda ta wyrzuca gracza z serwera. O ile się nie mylę gdy wpiszemy samo /kick <nick gracza> wygeneruje się automatyczny powód o treści 'Ogarnij się'/
    - /tempmute <nick gracza> <czas mute'a np. 24h lub 1d> <powód mute'a> - wycisza gracza na podany czas.
    - /unmute <nick gracza> - zdejmuje karę w postaci mute z gracza.

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem:
    Ekipa stała się mniejsza przez co czasami żadna osoba nie może upomnieć lub ukarać gracza. Gracze z wyższej półki czasami nie zwracają uwagi na zwykłego gracza, który prosi ich o uspokojenie się. Często też do tego dochodzą drażnienia takiego gracza. Staram się również o tą rangę, aby dać dobry przykład innych i reprezentować serwer z dumą i godnością. PRZYZNAJĘ, że czasami wymknęło się z moich ust brzydkie słowo w dużej części ocenzurowane, ale jako pomocnik postaram się całkowicie to ograniczyć. Nie chcę narzucać, że jak nie dostanę pomocnika, to będę klnął.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Przeniosę kłótnię na /msg. Dowiem się od dwóch lub więcej graczy co zaszło w sprawie. Jeżeli będą świadkowie, którzy potrafią wyznać prawdę to zapytam się o dodatkowe rzeczy potrzebne mi do rozwiązania konfliktu. Wystarczy później już tylko analiza sprawy i upomnienie osób, które stoją za winą konfliktu przestrogą, lub karą według taryfikatora kar.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, posiadam umiejętność współpracy z osobami. Przykładowo na serwerze pomagam graczom i potrafię działać wedle ich planu i czasami zaproponować coś od siebie. Współpracuję z innymi spokojnie, nie podnoszę na nich głosu (na serwerze nie piszę wtedy dużymi literami, jako internetowy krzyk), a ludziom dobrze się współpracuje ze mną.

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. : Na imię mi Maciej, chociaż uważam, że lepsze imię mógłbym mieć. Ostatnio mam taki #super_ultimate_thinking bo mam dziwny okres, że układam kostki rubika i rozwiązuje zagadki logiczne. Uważam, że coś zaczyna się we mnie zmieniać, i że zaczynam dojrzewać. Wiem, dość dziwne. Moją ulubioną grą jest Rocket League i Trove. Podziwiam te dwie gry za wciągającą rozgrywkę i dobry pomysł. Muzyka jest jednym z moich głównych hobby. Mój dzień nie może być bez ani jednej piosenki. Czy piszę listy do Mikołaja? Tak piszę i błagam go o litość. Moje poczucie humoru jest czasami dobre czasami nie. Tak przynajmniej mówią inni. W szkole koledzy mnie lubią za moje bycie 'cool'. Nigdy się w szkole nie stresuję, a każdy dzień przynosi lepsze rezultaty na psychice. Oczywiście kto by nie wiedział, że kocham Wodogrzmoty Małe oraz Rick & Morty. Yoo.

Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft:
    Przede wszystkim pomysł twórców. Oryginalny, nie kierujący 'dużą ilość agresji' wydaje się być grą dla ośmiolatków, chociaż wiemy, że większość ich nie lubi. Twórcy postawili odważny krok robiąc taką grafikę. Sześciany i piksele w grze są miłe dla oka, a atmosfera przy tym panująca pozwala graczowi wczuć się w grę. Pochwalam Minecraft również za tryb Survivala.

Określ swoją dyspozycyjność:
    Codziennie jestem na serwerach w godzinach popołudniowych (15-20).
    Zbytnio nie lubię mojego głosu, dlatego wolę pisać z kimś lub z grupą ludzi od rozmów na komunikatorach.
    Zawsze jestem gotowy na pomoc graczom, ale niektórzy mnie często wyprzedzają. Ciasne palce.

Umotywowanie podania:
    Mam nadzieję na pozytywne rozpatrzenie tego podania. Chciałbym spróbować postawić krok na przód i reprezentować serwer. Postaram się nie zawieść innych!

Pozdrawiam,
    RoyalSteve

• Lubię To x 7
    • Zabawne x 2
    • Błędy ortograficzne x 2
    • Nie lubię x 1
    • Zwycięzca x 1
    • Burak x 1
    • List
    Reklama
  2. DJCreeperYT

DJCreeperYT ☆|Walker nr. #6463|☆

Mój drogi kolego, jesteś pomocny, masz pozytywny "humorek", jesteś już długo z serwerem, no i oczywiście trzymasz aktywność na forum.
    Nie mam się do czego przyczepić, to znaczy że jestem na tak, takie osoby są potrzebne serwerowi.

PS. Te tagi XD

• Lubię To Lubię To x 1
    • Przyjazny Przyjazny x 1
    • List
  3. Niezmazywalny

Niezmazywalny Użytkownik

No więc tak.
    Jesli chodzi o podanie - jest dobrze, widać że troche czasu na to dałeś.
    Jesli chodzi o to jak się zachowujesz na serwerze itp. - również jest dobrze, bo -
    -Nie jesteś karany
    -Nie jest tak łatwo wyprowadzic cię z równowagi
    -Masz humor :D

I tak, tak wiem, denerwuje cie na serwerze a tutaj daje ci pozytywną ocene, no ale cóż...

Jestem na wielkie TAK.

4. Hate_you

Hate_you Użytkownik

Podanie estetyczne występują błędy interpunkcyjne, osoba sama w Sobie nie jest toksyczna, miły uczynny chłopak, mimo swojego wieku jest bardzo „ogarniętą„osobą, nie raz poniesie go fantazja, ale to drobiazg w porównaniu do innych użytkowników. Uważam, że nie danie mu szansy byłoby grzechem.​

• Lubię To Lubię To x 1
    • List
  5. HavmeG

HavmeG Użytkownik

No i nareszcie! Napisałeś podanie!
    A więc tak.
    Po dłuższym rozpatrzeniu twojego podania, występują tam błędy interpunkcyjne, ale to jest tylko mały minus.
    A więc, jestem na TAK.

• Lubię To Lubię To x 1
    • List
  6. Darknxss^^

Darknxss^^ Użytkownik

Czekałem na to podanie.
    Jestem na TAK. Ale niestety jest w nim kilka błędów.

7. OldAngelMatthew

OldAngelMatthew Użytkownik

Macieju :) Nie miałem okazji z tobą pogadać na serwie :/ Ale trzeba to zmienić ;)Jesteś aktywny na forum.Podanie ładnie napisane nie ma się do czego przyczepić . Wiek ,może ktoś by o tym wspomniał. Ale po twoim zachowaniu mogę stwierdzić ,że jesteś mądrą i odpowiedzialną osobą.
    Cuż co by tu innego napisać? Na tak :)
    Pozdrawiam i życzę powodzenia
    Worek

• Błędy ortograficzne Błędy ortograficzne x 4
    • List
    #7 OldAngelMatthew, 7 December 2017
    Last edited: 7 December 2017
    Reklama
  8. Sinmiedo

Sinmiedo Biznesmen

Chcesz niby usunąć ułatwienie graczom, lecz jednocześnie dać jeszcze większe ułatwienie.

NIE.

• Lubię To Lubię To x 1
    • Nie lubię Nie lubię x 1
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Burak Burak x 1
    • List
  9. JohnRambo

JohnRambo Erivis

Cześć RoyalStiv !
    Kiedy jestem na serwie często ciebie widzę ;) Jesteś miły pomocny i można z tobą pogadać ^^
    Ja jestem na TAK.

• Lubię To Lubię To x 2
    • List
  10. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Miło mi poinformować, iż w dniu dzisiejszym pozytywnie przeszedłeś testy. A Twoje zachowanie od dłuższego czasu jest wielce poprawne.
    Poza tym opinie w gronie E&A na temat Twojej kandydatury były w pozytywne, co zawsze dobrze znaczy o kandydacie. Bo kto inny wie lepiej niż członkowie Ekipy czy będzie ktoś do nich pasował.
    Nie pozostaje mi nic innego niż życzyć Ci wytrwałości i jeszcze raz wytrwałości.
    Witaj na pokładzie!

PS. Niedługo skontaktuje się z Tobą SnowSGirlFun celem wytłumaczenia co i jak działa w Ekipie.

Kandydatura zaakceptowana.

• Lubię To Lubię To x 6
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 3
    • Zabawne Zabawne x 1
    • List
    #10 ThreeEyedMaster, 9 December 2017
    Last edited: 9 December 2017
  11. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Usunięty z Ekipy w związku z karygodnym zachowaniem.
    Nadużywanie uprawnień.
    Żegnaj.

• Lubię To x 2
    • Zgadzam Się x 2
    • Zwycięzca x 2
    • Burak x 2
    • Nie zgadzam się x 1
    • Zabawne x 1
    • Przyjazny x 1
    • Kreatywny x 1
    • List
Thread Status: