Dokładny nick w grze: shoga Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 3-4h/dzień... chyba, że będzie potrzeba więcej Ile masz lat:22 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: creative Jak długo grasz w Minecraft: od wersji 1.4.1 Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: 2 m-ce Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: nie Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /kick [nick] [powód] Dlaczego Ty: zawsze staram się pomagać innym graczom, pomagam administracji w odpowiadaniu na pytania oraz innych czynnosciach jeśli tego potrzebują Opisz siebie w kilku długich zdaniach: hmmm... na prawdę nazywam się Kewin na codzień zajmuję się muzyką uliczną mianowicie gram na gitarze, której odzwierciedlenie znajduje się na mojej działce na creative jestem osobą bardzo sumienną jak i pracowitą posiadam szerokokątną wiedzę z tematyki militarnej i bushcraftu (survivalu szkoleniowego) bardzo dobrze ogarniam redstone i command_block więc i to może się przydać Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: przechodzenie koniem przez drzwi, latające noteblocki, Wymień kilku członków ekipy:krzyss06, Marcinek7, Phantom_Screw, Nazilord24 Jakie obowiązki ma Pomocnik:pomocnik jak nazwa wskazuje ma pomagać ale również: zgłaszać wszelkie błędy i bugi do administracji oraz wykonywać jej polecenia, odpowiadać na wszelkie pytania graczy oraz ewentualny kick za łamannie regulaminu.
Na duże Tak: -podanie czytelne -często jesteś na creative w chwili gdy nie ma innych pomocników -widzę jak pomagasz graczom -pomagałeś mi kiedy Cię o to prosiłam -znasz się na tematyce minecraft
Hmmm... no powiem Ci że podanie w jakimś stopinu mnie urzekło. Jest ono napisane własnymi słowami a nie odgapione od jakiś wzorów, jedynie ten kolor zielony jest trochę nie czytelny ale podanie bardzo ładne oraz wiek odpowiedni na takie stanowisko. Jestem na duże TAK!!
Wielkie tak. Osoba ogarnięta, miła. Podanie napisane na wysokim poziomie pod względem estetycznym jak i stylistycznym, a także pod względem ortograficznym i interpunkcyjnym. Powody również wymieniła Adsone. Nic dodać, nic ująć! T--A--K!!
Troszkę krótko rozpisane te podanie, ale masz kreatywną działkę i wydajesz się być miłą osobą . Mogę być na tak.
Jeśli to co napisałeś jest prawdą, to byłbyś bardzo przydatny w EKIPIE. Jednakże wszystko zależy od kaprysu PANA tego serwera. Ode mnie TAK p.s. ( ja też gram na gitarze ) [hr] Używasz kapodaster?
Na tak ale sokoro Girl zrobiła takie ładne podanie i Infi jej odrzucił to nwm czy tobie przyjmie ale trzymam kciuki jestem na TAK
Powiem że 1.adsone napisala na tak i wszyscy odrazu tez 2.Ja nie gram zbyt nq creativie ale to co zobaczylem jak milo pisaliscie o niej to moge napisac NA T---A---K