Dokładny nick w grze: sito1. Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 4-5 czasami do 5-7 godz. Ile masz lat: w tym roku w czerwcu 15. Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) survival ale moge wchodzic 1-2godz na creative. Jak długo grasz w Minecraft: okolo 4lat. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: okolo 6-7 miesiecy. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: nie nigdy. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: nie. Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): ma tylko jedna komende kick (nick) (powod). Dlaczego Ty: Mysle ze nadaje sie na to stanowisko , lubie pomagac innym. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Lubie kolor niebieski, lubie pomagac innym. Mysle ze jestem cierpliwy. Chcialbym bardzo pomagac innym na tym serwerze, poniewaz lubię to. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Czasami widac bloki dzwiekowe w powietrzu. Wymień kilku członków ekipy: Administrator] XInfiniterX [Administrator] Wioletta ViceAdministrator] MrAstar [ViceAdministrator] kshycho [ViceAdministrator] adsone ||Mod|| wymiatacz23 ||Mod|| Bobikowski ||Mod|| Pearl ||Mod|| Phantom_Screw ||Mod|| Puma_Poland ||Pomocnik|| DejVoo ||Pomocnik|| Aikoo ||Pomocnik|| pat277 ||Pomocnik|| ThreeEyedMaster ||Pomocnik|| RaddiPL ||Pomocnik|| Viran123 ||Pomocnik|| Bizon ||Pomocnik|| Marcinek7 Jakie obowiązki ma Pomocnik: [/color][/font][/size]- Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda)
Phantom dziekuje za szanse. Ja się staram teraz caly czas wypowiadać na forum i czacie. Poprawiłem wszystko co mogłem. Staram się i chce aby admin mi dal szanse.
Hej sito1, chcesz pomagać? To pomagaj, przecież można to robić również bez rangi pomocnika Na forum też się wypowiadaj, przecież nikt ci nie zabrania. Wcale nie trzeba się afiszować z * pomocą innym*, ja to na /msg robię i mam z tego radochę xd a co mi tam, grasz ponad pół roku więc TAK!
Viola wiem ale chciałby bardzo być pomocnikiem. Mysle ze jak uda się to będę o wiele lepiej pomagal i bd aktywny.
Ok, masz prawo tak samo jak inni próbować nim zostać I podoba mi sie, że jesteś od dawna zarejestrowany na forum, a nie tak jak niektórzy, rejestrują się chwilę przed wrzuceniem podania xd
A ja jestem na tak ^.^ Nw co Wam tu nie pasuje.. Wszystko ładnie pięknie, wiek odpowiedni, długi staż *.*
Jestem na NIE Gdyby, nie rozpisane te członkowie ekipy, to podanie było by bardzo krótkie. Nie widzę jak pomagasz ============ RE: Podanie sito1 Szkoda ze jesteś neutral :/ chce jak najlepiej dla serwa i chce pomagać no taki juz jestem nie moja wina ============= No właśnie, wyraz ,, Chce ,, a ,, Pomagam ,, bardzo się różni.
Niestety na razie się wstrzymam od głosu _______________________________________________ Pozdrawiam GirlGamersPL
Jestem na NIE ! Na nie , bo za dużo powtórzeń (o ile to było dla beki) . Gdybyś trochę poprawił te zdanie gdzie się powtarzasz to jestem na DUŻE TAK ! Pozdrawiam Kajtym