Imię: Igor Dokładny Nick W Grze: Skyraf76 (Dla pytających na koncie Skyraf nie mam bana i zmiana Nicku jest z innego powodu). Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najchętniej przebywam na OpenCreative, lecz ostatnio zaciekawiłem się Survivalem z powodu rozmów na ts z graczami o to tego trybu. Dziennie przebywam na CraftApple jak nie mam czasu 2-3 godziny, a jak mam to 3-6 godzin. Data Urodzenia: 09.12.2004 Przybliżona Data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Moją Grę w Minecraft zacząłem 2014-2015, a moją pierwszą wersją była 1.7.10. Przybliżona Data rozpoczęcia gry na CraftApple: Grę na tym serwerze zacząłem 2015 rok Sierpień-Wrzesień. Czy kiedykolwiek byłeś karany na serwerze lub forum: Byłem dwa razy karany w grze -Perm Mute -Tymczasowy Ban (Pisałem Prośbę o UB i dostałem). Czy posiadasz rangę Premium na CraftApple: W tym momencie nie. Co chciałbyś zmienić na CraftApple: W tym momencie nie wiem co chciałbym zmienić na CraftApple, lecz o wiele łatwiej jest powiedzieć z oczów Pomocnika, ponieważ inaczej patrzysz wtedy na Serwer. Jak bym został przyjęty i bym miał jakiś czas na spojrzenie z oczu Pomocnika bym mógł dać dużo pomysłów. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Obowiązki: -Pomagać graczom w wszelkich problemach. -Pomaganie Moderatorom w ogarnianiu czatu. -Wszelkie Problemy,Bugi,Usterki zgłaszać do ViceAdministratora lub Administratora. -Uczestniczyć w rozmowach na forum i ts, a zarazem w życiu Serwera. -Zebrać bardzo dużo dowód przy karaniu graczy by się nie pomylić i nie ukarać złej osoby. -Być dyspozycyjny- Wykonywać dodatkowe zadania od Moderatorów/ViceAdministratorów/Administratorów. Uprawnienia: -Kick gracz [np] Netykieta - Wyrzuca gracza z serwera. -tempmute gracz [np] 12h Reklama - Wycisza gracza na określony czas. -unmute gracz - od cisza gracza. Dlaczego chciałbyś zostać Pomocnikiem: Chciałbym dojść do ekipy i zostać pomocnikiem, ponieważ chce pomóc w rozwinięciu się serwera, pomagać starym jak i nowym graczom. OpenCreative jest olewany też przez Moderatorów jak i Administratorów. Nikt prawie nie odwiedza OpenCreative oprócz Pomocników, którzy wbijają rzadko. Dlatego chce dojść do ekipy by pomagać graczom żeby im się przyjemnie grało. W jaki sposób załagodzisz w powstałe konflikty: Zbiorę jak najwięcej dowód od oskarżonych po tym od razy pomyśle co zrobić by nie było jakiegoś wielkiego zamieszania i postaram się dojść do porozumienia z nimi. W ostateczności będę musiał użyć komend danych mi. Czy posiadasz umiejętność współpracowania z ludźmi: Posiadam tą umiejętność. Pokazuje ją bardziej w grze. Opisz swoją osobę: Mam na imię Igor 13 Lat pochodzę z Poznania. Jestem osobą przyjacielską jak i prawdomówną. Moi przyjaciele dają mi swoje Tajemnice, które muszę potem zachować dla siebie. Lubię grać w Gry komputerowe jak i projektować grafiki lub coś podobnego. Bardzo lubię Szkicować różne rzeczy dlatego chce zostać w przyszłości Architektem lub Informatykiem. Lubię poznawać nowe osoby, lecz mam problem z ich poznawaniem przez moją nieśmiałość. Przesiaduje prawie całe dnie przed komputerem z powodu, że w mojej okolicy nie mam żadnych znajomych. Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Najbardziej mi się podoba w tej grze, że można rozwinąć swoją wyobraźnie i można pograć fajnie z kolegami. W tej grze podoba mi się też to, że można budować niezwykłe budowle jak i mechanizmy. Określ swoją dyspozycyjność: -Ts -Skype -Fb (Pv) -Steam A godziny o których można mnie najczęściej spotkać to 15-16 do 19:30 Umotywowanie Podania: Przepraszam za wszelkie błędy ortograficzne jak i interpunkcyjne. Na napisanie tego poświęciłem trochę czasu. Mam nadzieje, że się przyjemnie czytało. -Pozdrawiam Ekipę jak i wszystkich Czytających ~Skyraf
Nie przeczę, że długo czekałem na to podanie. Jednym słowem, mój głos nie zmienił się ani trochę od poprzedniego podania. TAK I pamiętaj, SILNE HASŁO!
Sky moim zdniem będziesz świetnym Pomocnikiem, masz na to predyspozycje, szanuje Cię jako kogoś przyjaznego, miłego i pomocnego bo widziałem nie raz jak pomagałeś i nadal pomagasz innym graczą jak i mi Więc trzymam za Ciebie kciuki!!!!! Powodzenia Stary!
Nie bo tylko potrafisz dopiec. Nie bo jesteś nie przyjazny. Nie bo jesteś idiotą. 3x Nie dziękuję dobranoc.
Wady: 1.Byłeś karany banem. 2. - Za mało informacji. 3.Nie poświęciłeś wystarczająco dużo czasu na dopracowanie podania. 4. - Nie na temat. 5.Stanowcza większość zdań nie jest rozbudowana.
Wybacz mi jednakże każdy gracz może się przyczynić do Rozwoju serwera. źle to zrozumiałeś. Tu mi chodziło o to, że nie poświęciłem mało czasu, lecz dosyć dużo na napisanie tego Podania. Nie rozbudowane? Wyjaśnisz mi wy jaki sposób nie są? EDIT1: @GallusXD Mógłbym Cię prosić o edytowanie komentarza a nie zaśmiecasz forum?
Wreszcie znów napisał.... Wymieniłem po poprzednim podaniem wady i zalety i nie zmieniam zdania. Na tak. PS: Dużo RP pod nieobecnością moją było? :d Jak naprawi mi się komputer to znów będę z wami grał.
Co tu dożo mówić Jestem na Tak. Plusy i minusy prawie się nie zmieniły(Poza aktywnością na forum którą poprawiłeś)
No więc : - podanie spoczko ( ^ω^) - wbijasz na forum - grasz troche na CA - widać, że gracze cie lubią (Nie liczymy Gallusa, bo on sie zalicza do tych co nie lubi ludzi) No ale ostatnio wbiłem na ocv byłeś na serwie i gracze spamili i wyzywali się, a ty nic nie napisałeś :/. Chcesz zostać pomocnikiem by pomagać starym jak i nowym graczom? Bez pomocnika możesz to robić, coś nie pykło Pokaż się jeszcze z lepszej strony, więcej pomagaj, posiedź troche na forum i napisz podanie 12 kwietnia . Bo narazie jest okej, ale zawsze może być jeszcze lepiej. Na NIE Śmieszek na koniec Miłego dnia
To było nie miłe, lubię ludzi, ale nie idiotów, tak jak WY *zaraz beda glupki, bo nie potraficie czytac ze zrozumieniem*
Cześć Igor! Cieszę się, że postanowiłeś kolejny raz spróbować dołączyć do Ekipy. Twoje Podanie jest ładne, punkty są rozwinięte. Widać, że nie jest napisane na szybko, jednak najbardziej nie podoba mi się w nim Twoja odpowiedź na ten punkt: Pomysły możesz mieć też z pozycji Gracza. Według mnie jedyne co w tym przypadku może zmienić ranga, to to, że da Ci ona narzędzia do wprowadzania tych zmian. W ostatnim czasie na Serwerze przebywałam raczej w nocy i to na Survivalu lub Vanilli, więc niestety Cię nie widywałam. Pamiętam jednak, że wcześniej nie raz widziałam, że pomagasz Graczom i uczestniczysz w życiu Serwera. Podsumowując, skłaniam się raczej ku temu, by dać Ci szansę, ewentualnie jeszcze chwilę poczekać. PS. Powiedz mi, z jakiego powodu zmieniłeś nick?
@ThreeEyedMaster Tutaj jest link do szkicu --> https://imgur.com/a/RQUDK Od razu powiem nie jest to jakiś nowszy rysunek, ponieważ jest to jeden z moich pierwszych i ulubionych. Ps. Jest to szkic, ale zarazem dodałem parę rzeczy sam np. Ten wilk na górze (Tak to jest wilk). EDIT1: @Sinmiedo PanSkyraf76 Skyraf
Niby wszystko ok, podanie ładne, zachowanie dobre, ale nie widziałam dzisiaj jak pomagasz. Akurat byłeś na serwerze, akurat Gracze zadawali pytania, nawet była wulgarna nazwa miecza, a ty nic. Siedziałeś tylko i milczałeś. Moim zdaniem powinieneś jeszcze poczekać miesiąc i za ten czas pomagać. Miłego wieczoru.
Ja chcę się dowiedzieć na jakich wcześniej nickach grałeś, bo autentycznie nie znałem takiego nicku, a gram już 4 lata.
Sam jesteś idiotą bo patrzyłam jak sie wyrażasz w podaniach innych, sam nie jesteś lepszy! A co do podania to mimo, iż byłeś karany to i tak moim zdaniem zasługujesz na okres próbny pomocnika. Okres próbny, żeby sprawdzić jak gracze bedą reagować . Ale jestem na TAK
Witaj Skyraf, Zacznę jak to zawsze, czyli od całokształtu Twojego Podania. Da się zauważyć, iż poświęciłeś znaczny czas na napisanie go. Podanie jest praktycznie bezbłędne i ma dość rozbudowane zdania. Jak na Twój wiek, Podanie jest bardzo ładne oraz estetyczne. Istnieją być może małe niedociągnięcia, ale można przymknąć na nie oko . Jeśli chodzi natomiast o Twoją kandydaturę to ciężko jest mi cokolwiek powiedzieć o Tobie, gdyż grasz w godzinach w których jestem nieobecny w grze oraz na innym trybie. Zdarzały się pewne momenty, że byłeś na Survivalu i jakaś pomoc płynęła z Twej strony. Lecz rozmawiając z Tobą na Ts3 wydajesz się dość ogarniętą osobą jak na taki młody wiek. Mogę dodać także, iż jesteś dość kulturalną, miłą oraz spokojną osobą. Wielki minus natomiast jest w sprawie Twoich banów. Troszkę przekreślają Twoją szansę na dołączenie do Ekipy, ale werdykt Three pokaże. Oddalam się od glosu, gdyż znam Cię za krótko by powiedzieć coś dokładniej o Tobie/o Twojej kandydurze, ale i tak życzę powodzenia! . Pozdrawiam RR