Dokładny nick w grze:SMAV Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:conajmniej 5-6 godz Ile masz lat:17 za miesiąc będę miał 18 lat Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock): najwięcej spędzam na Survivalu Jak długo grasz w Minecraft: gram gdzieś 2,5lata Jak długo grasz na mc.craftapple.plonad rok Czy miałeś/aś kiedyś tu bana:Nie,nie dostałem bana Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:Tak byłem chatmodem potem miałem range vice admina ale tan serw już nie istnieje je Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je):Tak /kick nick (powod) Dlaczego Ty:Bardzo lubię pomagać nowym graczom albo zagubionych.Ten serw dla mnie jest bardzo Mega i lubię na nim bardzo grać Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Nazywam się Jakub.Interesuję się sportem i grami komputerowymi albo konsolowymi.Wolnym czasie gram z kolegami w nogę albo gry na konsoli i słucham muzyki. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?rzechodzenie koniem przez ścianę i bicie przez szkło albo przez drzwi i zabudowanie się czymś można go bić Wymień kilku członków ekipy: Mody: ||Mod|| Bobikowski ||Mod|| wymiatacz23 ||Mod|| Phantom_Screw ||Mod|| ThreeEyedMaster ||Mod|| reconnect ||Mod|| pat277[/b] ----------------------------------------------------------------------------------- Pomocnicy ||Pomocnik|| DejVoo ||Pomocnik|| RaddiPL ||Pomocnik|| Nazilord24 ||Pomocnik|| Arvius ||Pomocnik|| kajtym ||Pomocnik|| krzyss06 ||Pomocnik|| Marcinek7 Jakie obowiązki ma Pomocnik:- Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda)
W jednych zdaniach poprawnie stawiasz spację w drugich nie. Oprócz tego, podanie ładne, często Cię widzę na serverze i jesteś ogarnięty. Jestem na TAK. Pozdrawiam!
Jestem na NIE!!! Powody: - ten niebieski kolor nie pasuje do podania - interpunkcja i ortografia - skopiowane obowiązki i ekipa z poradnika - mało pomagasz i czasem jesteś nie miły
SMAV wszyscy Cie znają, nie masz 18-19 lat ponieważ bardzo dużo ludzi mówiło ze masz 9. Nie wierze w to zabardzo podań nie pisze się kolorem. [hr] Czy tam 10 nie pamiętam już albo 11 nie pamiętam to było dawno jestem na NIE ponieważ dawno z Tb grałem, nie byłeś za bardzo mądry i fajny. Nie mówcie mi tez takich tekstów haha sam masz ileś tam lat.
jestem na tak : jesteś miły mi nie raz pomagłałeś widze cie bardzo czesto na surce ale musisz wiecej pomagać ale tak to ok poz madzikowa123