MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[PODANIE] SnowSGirlFun

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by smoollberry, 3 March 2019.

Tags:
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. smoollberry

smoollberry aka snows
    Staff Member Moderator

Imię: Jagoda

Dokładny nick w grze: SnowSGirlFun

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Wchodzę na serwer wtedy, kiedy mam czas. Wiadomo - szkoła. Dziennie przebywam na serwerze ok. 1.5 - 4h, najchętniej na Survivalu, ale czasem zajrzę na OpenCreative.

Data urodzenia: 15.04.05

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Zaczęłam grać w Minecraft w grudniu 2012 roku. Była to wersja pomiędzy 1.4 - 1.6.

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Zaczęłam grać na CraftApple latem 2015 roku.

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Byłam raz ukarana za wylogowanie się z walki, co było wprowadzone do Regulaminu bardzo dawno i na krótki okres czasu.

Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Tak, posiadam.

Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple? Tak, składałam dosyć dużo podań w przeszłości.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Składałam propozycję dotyczącą antyspamu dla Graczy, niestety (lub stety) została odrzucona. Jest to jedyna rzecz, którą chciałabym zmienić. Poza tym uważam, że serwer nie potrzebuje zmian.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik:

Pomocnik ma obowiązek:
    - Być dyspozycyjnym, czyli wykonywać dodatkowe czynności wskazane przez Vice/Administratora bądź Moderatora,
    - Zgłaszać różnego rodzaju bugi, usterki, problemy, itp. Administracji,
    - Pomagać innym Graczom, wyjaśniać działanie wszelkich komend,
    - Pomagać wyższym rangom przy ogarnianiu czatu,
    - Angażować się w życie serwera, udzielać się na forum,
    - Zbierać dowody podczas karania.

Uprawnienia Pomocnika:
    Pomocnik ma dostęp do następujących komend:
    /kick nick powód - wyrzuca danego Gracza z serwera,
    /tempmute nick czas (np. 5h) powód - wycisza danego Gracza na określony czas,
    /unmute nick - zdejmuje wyciszenie z danego Gracza.

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Na CraftApple gram już dosyć długo, bo prawie 4 lata to nie jest krótko, prawda? :D Większość Graczy mnie kojarzy i mi ufa. Staram się każdej osobie pomóc lub odpowiedzieć, jeśli ma jakieś pytanie. Byłam w Ekipie dwa razy, raz na stanowisku Pomocnika (odeszłam po krótkim czasie z jakichś przyczyn, których nie pamiętam) oraz później na stanowisku Pomocnik -> Moderator. Uważam, że po tak długim czasie w Ekipie sprawdzałam się jako Pomocnik/Moderator oraz mam doświadczenie i najbardziej pożądane cechy, których się wymaga u kandydatów starających się dostać do E&A. Chcę wrócić, ponieważ wierzę, że nie poddam się ponownie po tak cennej szansie jak zaakceptowanie Podania.

Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Pierwszym działaniem, jakie bym podjęła, byłoby uspokojenie obu stron i przeniesienie dyskusji na /msg. Następnie dałabym głos jednemu ze skłóconych, aby opowiedział o co poszło, potem tak samo z drugim. Wysłuchała bym uważnie oby dwóch osób, a potem pouczyła bym je na przyszłość/dałabym im ostrzeżenie "pisemne". Jeśli sytuacja powtórzyłaby się, bądź moje wcześniejsze działania nie poskutkowały by, wymierzyła bym odpowiednią karę dla jednej ze stron/oby dwóch osób, jeśli zaszłaby taka potrzeba.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Staram się współpracować z innymi, jak tylko mogę. Dalej rozwijam w sobie tę umiejętność, ale uważam, że posiadam ją już na wystarczającym stopniu.

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.
    Nazywam się Jagoda i niedługo skończę 14 lat. Chodzę do 8 klasy, w tym roku piszę egzamin końcowy. Jestem osobą towarzyską, dociekliwą i dosyć ambitną. Staram się zawsze z kimś rozmawiać, bo szybko zaczynam się czuć samotna i znudzona "nic-nierobieniem". Uwielbiam zarzucać różnymi kawałami, sucharami, memikami. Pomimo, że jestem towarzyska, trudno jest u mnie zdobyć zaufanie. Trzeba ze mną spędzić dużo czasu, abym wiedziała, że mogę danej osobie zaufać. Jestem osobą cierpliwą i taką, która dąży do wyznaczonego sobie celu. Wciąż kształtuję swój charakter, ale uważam, że większość cech już mam "na stałe". Jestem kulturalna, nie używam wulgaryzmów, brzydzę się nimi. Gram na pianinie elektrycznym, co jest moim hobby. Kocham muzykę, przy niej się relaksuję i odstresowuję. Staram się wykorzystywać swój wolny czas właśnie na hobby oraz na to, co lubię robić, np. granie na lapku, zabawy z moim kotkiem, wypady na miasto z przyjaciółką.

Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: W Minecraft'cie podoba mi się najbardziej tryb wieloosobowy, możliwość poznania wielu wartościowych osób. Jako osoba dosyć towarzyska mogę przesiadywać na serwerach i teamspeaku nawet godzinami, ponieważ przyciągają mnie do siebie te różne towarzystwa/grupy, osoby i ich charaktery, których nie spotkam w swoim szkolnym otoczeniu. Minecraft jest dla mnie czymś, co mnie odstresowuje i odciąga od codziennych problemów i codziennego stresu.

Określ swoją dyspozycyjność: Na serwerze jestem najczęściej w godzinach wieczornych (17:00 - 21:30), czasem porannych, np. we wtorki, oraz po południu, np. w piątki. Oczywiście muszę mieć również czas na naukę. Można się ze mną skontaktować poprzez serwerowy TS3, Minecraft i GG.

Umotywowanie podania: Rówieśnicy i znajomi postrzegają mnie za osobę dosyć dojrzałą jak na swój wiek. Wiem, że bycie w E&A wiąże się z odpowiedzialnością, czego doświadczyłam na własnej skórze :D. Uważam, że dobrze sprawdzę się w roli Pomocnika. Zawsze znajdę czas na klocki. Wyrobiłam u siebie podzielność uwagi: na rozgrywkę, pilnowanie czatu, rozmowy na teamspeak i czasem jutuby. Myślę, że jest to najbardziej pożądana cecha u każdego członka E&A. Jeśli mi się nie uda tym razem dostać do Ekipy - trudno, spróbuję jeszcze raz za miesiąc, haha. Mam nadzieję, że ponownie mi zaufacie i zaakceptujecie moją kandydaturę.

Na koniec proszę Administrację o uchylenie punktu "a" dot. odejścia z Ekipy.

• Zabawne x 9
    • Przyjazny x 3
    • Zgadzam Się x 2
    • Burak x 2
    • Nie lubię x 1
    • Nie zgadzam się x 1
    • Zwycięzca x 1
    • List
    Reklama
  2. Ladavi

Ladavi Więzień numer #3147

Podanie zamknięte na czas niejawnego głosowania Administracji nad uchyleniem §9.8.a
    Wyniki zostaną podane za jakiś czas*.

• Zabawne Zabawne x 4
    • Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 3
    • List
  3. Ladavi

Ladavi Więzień numer #3147

Administracja zdecydowała się na uchylenie §9.8.a Regulaminu sieci Craftapple Network.
    Zgodnie z §9.8.a.V oznacza to automatyczną akceptację Podania.

Witaj ponownie w Ekipie Craftapple! :)

Kandydatura zaakceptowana.

• Zabawne x 7
    • Przyjazny x 3
    • Nie zgadzam się x 2
    • Lubię To x 1
    • Burak x 1
    • List
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page