Imię:Sebastian Dokładny nick w grze:SpeedNitro Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:Ok. 2-2,5 godz. Na Creative Data urodzenia:2004.10.11 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 1.2.0_02 4 listopada 2010 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:09.2014 Czy kiedykolwiek byłeś karany na serwerze gry lub forum:Kilka kicków za spam. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Moje pomysły ciągle się zmieniają lecz jedno chciałbym na pewno zmienć:Blokadę wagoników typu: Przewozowe lub te ze skrzyniami.Pozwoliło by to umożliwić robienie tras wycieczkowych na ciekawej działce. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda) Komendy Pomocnika: /kick nick <powód> - Wyrzuca gracza z serwera /mute nick <czas> - 10 min. 5 dni itp. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem:Gram tu już od kilku lat i chciałbym się zasłużyć serwerowi.Tyle czasu co tracę siedząc bezczynnie za serwerze to ten czas mógłbym wykorzystać na doglądanie chatu i upominania lub karania graczy naruszających regulamin.Np. omijających cenzurę. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Wysłucham obydwoje graczy.Postaram się ich uspokoić słownie,a jak dalej będą się kłócić zastosuję jedną z komend pomocnika. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Owszem umiem i lubię współpracować chociaż na serwerze potwierdzą to tylko kilku graczy. Opisz swoją osobę:Nazywam się Sebastian,mam prawie 13 lat i będę uczęszczał do klasy siódmej.Nie jestem jakimś super uczniem.Wybieram inny sposób spędzania czasu niż nauka przedmiotów a jednym z nich jest gra w piłkę nożną z kolegami ze wsi.Zachowuję spokój, lecz umiem przeklnąć(W świecie rzeczywistym).Interesuję się motoryzacją tą nową jak i starą.Gdy moi rodzice mieli jeszcze poloneza to lubiłem pomagać przy naprawie,zmianie oleju i sam w nim majsterkowałem.Uwielbiam też dbać o podwórko i dom,a także o garaże,sprawy rolnicze i samochody. Określ swoją dyspozycyjność:W wakacje można mnie spotkać prawie codziennie w godz.07:00-01:30.Jestem też dostępny na TeamSpeak3 (TheSpeedMaster). Umotywowanie podania:Wiem,że to nie łatwe być pomocnikiem.Obiecuję,że gdy moje podanie zostanie pozytywnie rozpatrzone będę starał się o lepsze warunki gry.Czasami też będę organizował rozrywki dla graczy.
https://craftapple.pl/forum/threads/tur-de-apple-creative.11138/#post-73038 Po Tych twoich wpisach wątpię, że byłbyś w stanie wypełniać obowiązki pomocnika perfekcyjnie. Nie.
ale z ciebie mistrz Control + C a następne Control + V widać że się przyłożyłeś dzisiaj się nie rozpisuje Sprawa Taka Nie Pomagasz ! grasz na Cv ale nie pomagasz niestety podanie nieestetyczne a same podanie jakieś na kolanie czy co ? Jestem Na NIE Nie mam co mówić więc powodzenia za miesiąc Daj się poznać graczom i zacznij pomagać ! Powodzenia
Witaj Sebastianie. Pozwól, iż przeanalizuję Twoje odpowiedzi do podanych we wzorze podpunktów. Za co kilka kicków, może jakiś powód? Kopiuj wklej, kopiuj wklej... Możesz upominać Graczy i poświęcać czas na doglądanie chatu nawet gdy nie jesteś Pomocnikiem. Graczowi mającego rangę Pomocnik kategorycznie zabrania się używania wulgarnych słów. Może nazwa ts? Krótko mówiąc na NIE.
Wszystkie błędy i niedociągnięcia zostały wymienione przez kolegów wyżej więc nie będę się zbytnio rozpisywać. Krótko mówiąc jestem na NIE Powodzenia następnym razem
Wcześniej TheSpeedMaster lecz miałem problemy z tym kontem (co 5 minut mn8e wywołało i strasznie się wieszało)a Internet mam ten sam cały czas.
Witaj! W grze nie jestem zbyt często to nie wiem, czy pomagasz, masz krótki staż na forum, a duży staż w grze (o ile nie kłamiesz) Co tu więcej mówić, podanie nieestetyczne, komendy skopiowane, jest słabe Na NIE.
Witaj, Plusy: - Długi staż w Minecraft, - Długi staż na CA, o ile nie kłamiesz, Neutralne: - Wiek, - Dostałeś kilka kicków, Minusy: - Nie widuję cię na serwerze, - Obowiązki i uprawnienia Pomocnika są skopiowane, - Punkt "Dlaczego chciałbyś zostać Pomocnikiem?" nie przekonał mnie, - Interpunkcja, - Punkt ,,Umotywowanie podania" nie przekonał mnie. Podsumowanie: Jestem na NIE. Pograj na CA kolejny miesiąc, wpadnij na TS, pomagaj, uczęszczaj się na forum, daj nam się poznać. Pozdrawiam, Kaivira
I właśnie to jest największy minus bo nie chciało ci się chwili poświęcić na napisanie podania, to jak ty chcesz wypełniać obowiązki pomocnika?
Więc przyjacielu To co powinien robić pomocnik to pomagać ,niestety ty nie pomagasz. Mała aktywność na forum ,na serwie nie lepsza. Błędy ,błędy,błędy. Jestem na NIE . Zacznij pomagać,zwiększ aktywność na forum ,jak i na serwie . Zapoznaj sie z regulaminem ca,a może te NIE zmieni sie w tak. Worek
Wybacz, ale nie przyjmiemy w nasze szeregi osoby, której nie chciało się poświęcić choćby 5 minut na ogarnięcie swojego podania. Zapoznaj się z naszą społecznością, wpadnij pogadać na naszego TeamSpeaka i zacznij się udzielać. Udowodnij nam, że naprawdę lubisz pomagać. Znajdź czas na zapoznanie się z uprawnieniami i obowiązkami pomocnika, wzorem oraz z Regulaminem. Następne podanie złóż najwcześniej za miesiąc. Kandydatura odrzucona.