Dokładny nick w grze: stolenlegacy (tłum. Skradzione dziedzictwo). Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Bywam nawet do 8 godzin dziennie (jak na pełnym etacie) o różnych porach. Ile masz lat: 22. Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock): Survival, zdecydowanie survival. Jak długo grasz w Minecraft: Około 2 lat. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: No już zleci pół roku. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: To mój drugi serwerze w życiu, więc nie. Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Jedyną komendą pomocnika jest kick, do wykopywania graczy za niewłaściwe zachowanie. Dlaczego Ty: Przebywam na serwerze o tyle długo, często i namiętnie, że jestem w stanie wyłapać większość niewłaściwych zachowań, i z drugiej strony, dopilnować by poziom wiedzy podczas mojej obecności był odpowiedni. A, no i obiecałam, że przestanę sobie żartować z graczy jak zostanę pomocnikiem. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Już niedługo zostanę absolwentką znanej, prestiżowej uczelni warszawskiej. Śpiewam, tańczę, recytuję, tylko wyobraźni przestrzennej nie posiadam, dlatego moje budowle w minecrafcie opierają się na funkcjonalności i prostej, klasycznej estetyce. Jako psycholog z zamiłowania z chęcią wspomogę swoją radą tutejszą władzę. Matematyka i rachunkowość również nie jest mi obca, więc myślę, że jestem całkiem przydatnym człowiekiem w tym miejscu. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Oh, od czego by tu zacząć. - problemy z klanami - latające pudła dźwiękowe - ludzie mają problemy z zejściem z konia (nawet po przelogowaniu) - i najlepsza akcja: w poprzedniej edycji goniła mnie... lawa. Tak, pod górę również. Tutaj by się przydali agenci z Archiwum X do rozwiązania tej zagadki. Wymień kilku członków ekipy: Phant, Black, Master, Ksysiu, Gejmerka, Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pilnować porządku w imieniu administracji. No i czasem kogoś wykopać dla zasady. : D Pozdrawiam!
Podanie mało rozpisane. Na forum się nie udzielasz a na Creative widziałam Cię tylko 2 razy lecz nie pomagałaś. Nigdy nie pełniłaś takiej funkcji przez co możesz nie mieć w tym doświadczenia lecz przymknę na to oko... Ale uczepię się czegoś innego , a mianowicie Code: A, no i obiecałam, że przestanę sobie żartować z graczy jak zostanę pomocnikiem. Jako pomocnik , inny członek ekipy bądź administracji czy kandydat na taką oto posadę powinnaś zachowywać się nienagannie. Łatwiej powiedzieć niż zrobić. Jeśli teraz żartujesz sobie z graczy to skąd mamy mieć pewność że nie będziesz robić tego jako pomocnik? I to co niżej napisał Marcin... Na serwerze możesz używać koleżeńskich ksywek lesz w podaniu podawaj pełne nicki. Z wyżej wymienionych rzeczy można wywnioskować iż jestem na NIE!
Podanie dość ładne, jednak racją jest, że powinnaś wypisać pełne nicki ekipy serwera. Na serwerze nie zauważyłem jakichś strasznych zachowań, chamstwa w stosunku do ekipy serwera etc. Trochę wkopał Cię ten fragment o żartowaniu z graczy, ale nie ważne. Podsumowując jestem na małe tak, ze względu, iż uważam, że każdy powinien dostać szansę pełnienia jakiejś wymagającej funkcji chociażby na okres próbny
Czyli jednak się zdecydowałaś ? No proszę o8] Jestem na TAK Pamiętam jak zaczynałaś grać na CraftApple. Traf chciał, że zostałaś niedaleką sąsiadką (jakieś 500 kratek - dla mnie to blisko). Szybko ogarnęłaś co i jak na serwerze. A Twoja 'przydżunglowa' siedziba stała się bardzo funkcjonalną miejscówką. Wiele razy widziałem jak rozwiewałaś czyjeś wątpliwości na czacie. Pamiętam też, że starałaś się zaprosić innych graczy do mieszkania w pobliżu. Stworzyć w ten sposób niewielką społeczność. Co nie zawsze było łatwe, biorąc pod uwagę jak różne są osoby 'spotkane na czacie'. Nie często spotykana cecha na Survivalu Za to wszystko należy Ci się duży plus. Co do żartowania sobie z innych (graczy) to ja mam tak, iż żartuję sobie z osób które lubię :shy: Wiem, że są w stanie znieść jeden czy drugi żart. Dystans do samego siebie to podstawa udanego życia B) Ale musisz uważać, bo niektórzy w Ekipie są strasznie drażliwi, pewnie ich kij uwiera Ahhhh...no i ten. Do mnie nikt nie mówi pełnym nickiem, więc mi nie przeszkadza. Jej przecież nawet piszą Tree Jest jedna osoba, która mówi do mnie per Pan, ale Nas łączą całkiem inne stosunki Mam nadzieję, że już niedługo dołączysz do Ekipy, i że spodoba Ci się to. PS Sprytny Troll odstosunkuj się od tego podania
Neutal. Podanie ładne, fajnie się czyta. Zdania są spójne. Lecz te słowa ''A, no i obiecałam, że przestanę sobie żartować z graczy jak zostanę pomocnikiem.'', a jeżeli nie zostaniesz pomocnikiem to dalej będziesz żartować z graczy, poza tym nie udzielasz się na forum i nie pomagasz.
Wielokrotnie widziałem Cię na serwie. Pomagasz i co najważniejsze dobrze się bawisz Podanie czytelne klarowne etc etc. W sumie nie mam do czego się przyczepić nawet jak bym chciał a i po co? Więc krótko zwięźlei na tematy. Jestem na wielkie TAK
Bardzo na TAK. Osoba ogarnięta, po podaniu widać ze z poczuciem humoru, baaardzo często siedzi na serwerze udzielając się na czacie. Kandydat idealny.
狂気の娘の父として、私は選択の余地がなく、イエスを投票する必要があります。彼は日本語を話します。彼女が歌っています。彼は絵を描画します。それはベビーシッターとして良いです。これは、サーバー上で非常に有用です。ハハ 一方、私はそれが(ピューマポーランド,, ,,)であった瞬間に、よりを推進されるに値することを認めなければなりません
Podpowiem. Osoba wyżej jest na tak. Zapewne zmyliło Was イエス "hai" (tłum. tak) pisane katakaną. Mógł użyć zwykłej hiragany. Ale tak to jest jak się korzysta z tłumacza google.
Zmieniam zdanie jestem na T-A-K. Osoba ogarnieta Zauważyłem, że pomaga Wiek. Poczucie humoru ) Pozdrawiam
Na TAK. Pomagasz na serverze innym graczom, także tym którzy zaczynają swoją rozgrywkę. Podanie estetyczne i bez większych błędów. Dodatkowo Twoja ilość czasu, którą możesz poświęcić na grę wydaje się być imponująca stąd moja opinia. :shy: Pozdrawiam
Jak najbardziej na Tak. Prawie codziennie widzę ją na serwerze. W moich oczach Stolenlegacy jest otwartą i szczerą osobą, która jak najbardziej nadaje się na pomocnika. (ale co ja tam wiem skoro gram tylko miesiąc)
Po przeczytaniu twojego podania, w mojej głowie pojawiły się zmieszane myśli, gdyż od paru tygodni twoje zachowanie na serwerze zmieniło się (na +). Zawsze myślałam, że podanie to oficialna forma wypowiedzi, ale takie na luzie też jest całkiem wpożądku. Pomagasz na swój sposób na serwerze, więc jestem na małe, ale mocne Tak Pozdrawiam
Jestem na tak. Stolenlegacy jest osobą uczynną i skorą do pomocy. Ponadto zabawna i z dystansem, a co najważniejsze Stabilną Emocjonalnie (tutaj odgrywa role wiek). Moim zdaniem była by dobrym członkiem ekipy dbającym o dobro serwera.