Imię: Szymon Dokładny nick w grze: SuperProo Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Dziennie, teraz około 2-3 godz. dziennie, lecz w normalnym tygodniu to około 1-2 godz. Gram na survival. Data urodzenia: 04.11.1999r. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja Hmm...2013r. ale jaka wersja to nie pamiętam. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Gram na serwerze około 3-4 dni teraz, lecz prędzej też zaglądałem. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie byłem nigdy karany. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałbym, aby na serwerze panowała kultura i aby gra była sprawiedliwa. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Może używać komend tj.: /mute - służy do mutowania/wyciszania gracza na określony czas /kick - za jej pomocą wyrzucimy gracza z serwera Komendy te nie mogą być oczywiście przez niego nadużywane. Powinien na początku dawać ostrzeżenie. (Nie w każdej sytuacji) Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciałbym zostać pomocnikiem, np po to, aby pomagać administracji w różnych sprawach związanych z serwerem. Aby również umilić grę innym graczom, bo to właśnie oni budują ten serwer. Bez graczy nie ma serwera. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: To już zależy od sytuacji, ale na pewno nie można wdawać się w "głupie" dyskusje z graczami i nie można dać się sprowokować. Trzeba być opanowanym w każdej sytuacji. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Myślę, że tak. Współpracowałem z wieloma, wieloma ludźmi. Starszymi i młodszymi. Miałem swoje forum, na którym było bardzo dużo ludzi, posiadałem również serwer cs 1.6, gdzie również współpraca z ludźmi była podstawą. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. No więc tak: Jestem miły, kulturalny. Umiem się dogadać z innymi ludźmi, jak i ich uspokoić. Nie wdaję się zazwyczaj w jakieś konflikty. Staram się zawsze wywiązywać z obowiązków. Że tak powiem jestem "ogarnięty". xD Określ swoją dyspozycyjność: Jeśli chodzi o godziny, w których bym mógł być na serwerze to w weekendy godziny poranne: 9-10, popołudniowe: 14-18 i wieczorne: 19-(...) to już zależy w normalne dni to raczej od godz. 16. Umotywowanie podania: Myślę, że nadam się na tą funkcję. Znam interpunkcję i ortografię, staram się nie robić błędów. Także proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Pozdrawiam.
"Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Gram na serwerze około 3-4 dni teraz, lecz prędzej też zaglądałem. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lu" Pograj więcej, daj się poznać graczom, wpadnij na Ts`a
Niestety, jestem na NIE. Jeste za krótko u nas, aby dostać sie do Ekipy. Na TeamSpeak3 wchodzisz, i jesteś aktywny. Po krótkiej wymianie zdań, moge stwierdzić, ze jestes osoba dojrzała, ogarnięta, a przede wszystkim miłą i gotowa do działania. Napisz podanie za 2/3 miesiące jak sie teraz nie uda. #Mobile
Witaj, Nie widziałem Cię ani razu Forum, w grze widziałem Cię tylko raz. Pokaż, że Ci zależy, daj się poznać użytkownikom, zacznij brać czynny udział w życiu serwera. Zapoznaj się z listą Praw i Obowiązków Pomocnika, ze Wzorem i z Regulaminem. Następne podanie złóż najwcześniej za miesiąc. Kandydatura odrzucona.