Dokładny nick w grze: Chica1987 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: od 2 do 3 godzin w tygodniu i ok. 4-5 w weekendy i dni wolne Ile masz lat: Mam 13 lat Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Na Survival i Creative Jak długo grasz w Minecraft: Od 3 lat Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: już chyba ok. 7 miesięcy Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nigdy nie miałam tu bana Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Nie Czy znasz komendy Pomocnika: Tak /kick (nick) [powód] Dlaczego Ty: No więc myślę ze sobie poradzę.Opanowałam bardzo dobrze ortografię i jakby co mogę kogoś poprawić.Lubię pomagać i dostaję białej gorączki jak widzę kogoś kto obraża inną osobę (oczywiście z błędem ortograficznym) a ja nie mogę nic zrobić tylko "zawołać" najczęściej kogoś z ekipy lub prosić żeby się ogarnął.Oraz znam dużo komend. Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Mam na imię Ania chodzę do 6 klasy szkoły podstawowej i mieszkam w Wieliczce.Zawszę zachowuje powagę sytuacji nie lubię przeklinać(No chyba że muszę).Mam trójkę rodzeństwa 2 braci i 1 siostrę.Moja mama pochodzi z Bydgoszczy i co kilka lat jedziemy z mamą obejrzeć jej rodzinne strony.Moją pasją jest gotowanie strasznie lubię gotować i często pomagam mamie w kuchni.Gdy zaczęłam grać na serwerze poznałam MsKornela i zaczęłam się z nim ,,przyjaźnić" i no już 7 miesięcy co dziennie gadam z nim na TS3 oraz innymi osobami.No więc to tyle Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Tak na survivalu widać latające cuboidy można przechodzić koniem przez ściany i drzwi. Wymień kilku członków ekipy: Nazilord24,GirlGamersPL,Blavck Jakie obowiązki ma Pomocnik: No przede wszystkim jak sama nazwa wskazuje musi pomagać.Czyli pomagać graczom oraz osobą wyższej ragi jak moderator czy ViceAdministrator.W razie konieczności kickować
Jak widzę że ktoś pisze "Wiek przekreśla wszystko" po prostu nerwy mi siadają... Są osoby w wieku 10-13 które są tak bardzo ogarnięte jak niektóre 18-latki a są one od razu przekreślane mimo że mogły by się przydać w ekipie. Każdy powinien mieć równe szanse , albo chociaż dla młodszych kilkutygodniowe okresy próbne lub inna metoda rozpatrywania podań przez administrację. Ktoś kiedyś powiedział "a bo dzieci to dzieci im się władzy nie daje" i teraz wszyscy się tym kierują... Brak słów. Załóżmy że Szabii napisała idealne i świetne podanie a jej zachowanie jest takie same lecz skłamała z wiekiem pisząc że ma 15 lat - wszyscy jej uwierzyli i została przyjęta do ekipy i happy end , a teraz załóżmy że Szabii napisała takie samo podanie a jej zachowanie jest nadal idealne lecz tym razem napisała prawdę że ma 13 lat a podanie zostało odrzucone. I gdzie tu logika? Ta sama osoba i tylko cyferka zmieniona w wieku a już wszyscy inaczej patrzą na podanie. Ja was ludzie po prostu nie rozumiem czasem.... A co do podania , oczywiście że na TAK
Oj Yumi, Yumi jesteś naiwna i śmieszna w tym momencie.LOL Sprawa 1) Tak się składa że byłem tu pomocnikiem i masę ludzi się przewinęło przez moja służbę na tym serwerze. Wiele osób co miało 13-14 lat składało podanie każdy z nich pisał że jest ogarnięty lecz infi nie jest głupi ani ja i nie damy się nabrać. Dobrym przykładem jest tu taki delikwent (każdy co gra tu więcej niż 1 rok wie o kogo mi chodzi) dostał pomocnika w wieku 14 lat. Też pisał że jest ogarnięty i co? Teraz pokazuje co potrafi obrażając, spamiąc. Takich graczy było więcej na początku mili, "ogarnięci" żeby dostać pomocnika a potem gdy infi odrzucił pokazywali swoje oblicze. Sprawa 2) Gdyby każdy co ma 10-13 lat dostał pomocnika to ten serwer by dawno już upadł bo rządzili by nim dzieci. Każde podanie w którym osoba ma mniej niż 15 lat jest od razu zamykane. Sprawa 3) Nie znam osoby w wieku 10-14 lat co jest ogarnięta. Każdemu w tedy odwala i nie nadaje się na takie stanowisko. Takie jest moje zdanie na ten temat. @Nazilord24 I tak on nie dostanie tego pomocnika wiec o co się spinasz. Pozdrawiam DejVoo
Śmieszny i naiwny jesteś w tym momencie jedynie ty. Chyba nie do końca zrozumiałeś to co wyżej napisałam... No cóż. Najlepiej zakończmy tą rozmowę teraz bo i tak nic z niej nie wyniknie a spam się tylko zrobi.
DejVoo źle to odbierasz skoro piszesz o wieku itd. to niech twój brat już nie pisze. Co do osób ogarniętych to osobiście znam parę takich osób a mają 12-14 lat Zresztą jakby nie patrzeć wiek to tylko liczba.
Ile jeszcze razy mam pisać? Wiek nie jest wyznacznikiem wiedzy tudzież umiejętności. Jest wyznacznikiem ile miało się czasu na zebranie i poukładanie tej wiedzy. Więc popieram Naziego
Szałwia jest okropna, twój pseudonim przypomina mi tą herbatę, przyprawia mną to o mdłości. Jestem na nie.
Patryk co to ma znaczyć??? Uwierz że zapadnie mi to w pamięci... jeszcze powiększone i kolorowe -_- Zakończcie ten spam!
Patryk, wiesz że u nas jest coś takiego jak wolność słowa i demokracja? Po tym wnioskuje że dla Ciebie wszyscy muszą być tego zdania co ty, bo się "świat rozleci". Tak samo wolne wybory, też obrzucałbyś ludzi "gnojem", bo głosowali na Dude a ty na Bronka i mówią o nim w samych superlatywach? Mogę być na tak lub na nie, mój wybór.
Dzięki za wszelkie odpowiedzi pozytywne. Ja wiem że Pan Infi patrzy głównie na wiek, ale co ja poradzę że wchodzę na serwer, a tu się ktoś wyzywa, tu ktoś spamuje, próbujesz ogarnąć a oni każą Ci być cicho... Poza tym ja jestem na prawdę ogarnięta, nie zrobię syfu, jakoś mi się na to nie zbiera. Lubię pomagać, więc chce być pomocnikiem, proste i logiczne. Co do słowa "wiek przekreśla wszystko", są osoby które mają pomocnika, moda, czasami nawet vice admina i nie raz się zdarza, że mają tylko 10/11 lat, nie rozumiem o co chodzi z tą aferą o wiek... Rozumiem jeszcze że powiedzieć "nie!" 11 latkowi... Co gdybym powiedziała że mam 15 lat? To by było kłamstwo, ale byście mnie wsadzili na posadę pomocnika, czy nie lepiej powiedzieć prawdę i nie "zaplamić" samego siebie? Rozumiem jak byście znaleźli argumenty dlaczego nie mogę być pomocnikiem w moim wieku (oczywiście patrząc na moją osobę i to jak się zachowuję), ale wy piszecie że jestem za młoda i tyle, nic więcej. Jeszcze raz, dziękuję za wszystkie odpowiedzi pozytywne.
Widocznie Patryku żyjesz jeszcze w czasach PRL kiedy programy propagandowe przekłówały ludziom uszy a po 22:00 nie można było wychodzić z domu (komunizm dla niekumatych ). [hr] Szabii, nigdy nic nie wiadomo. Może Cie Infi przyjąć. A zresztą ranga do pomagania potrzebna nie jest Zmieniam zdanie - TAK. Ogarnięta bardziej niż niektórzy "prawie-dorośli" z ekipy.