Dokładny nick w grze: Szymon3 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:2-3 h Ile masz lat:14 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Na survival Jak długo grasz w Minecraft:2-3 lata Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: 6 miesięcy Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /kick nick -Wyrzuca gracza Dlaczego Ty: Chciał bym pomóc ekipie w pracach i obowiązkach. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Jestem Szymon mam 14 lat interesuje się sportem ale też motoryzacją. Często jeżdżę na rowerze z kolegami. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Bug z drzwiami: Da się otworzyć np brzozowe a nie da się otworzyć dębowych. Wymień kilku członków ekipy:-[Pomocnik] Yumi -[Pomocnik] stolelegacy -[Moderator[ Sune1984 -[ViceAdministrator] MrAstar Jakie obowiązki ma Pomocnikomagać moderatorom w ogarnianiu chatu. Zgłaszać bugi do Administratorów. Pomagać graczom w ich problemach. Wykonywać czynności wskazane przez Administratora lub ViceAdministratora.
NEUTRAL Powody: Plusy: Podanie jest ogólnie do przełknięcia. Prawie wszystko wypisane tak jak powinno być. Minusy: Administracja to nie ekipa. Podanie choć możliwe to przeciętne.
Lajdeczka, pisanie "Tak" lub "Nie" bez uzasadnienia będzie karane ostrzeżeniem oraz usunięciem posta! Jestem na NIE -Opisz siebie w kilku DŁUGICH zdaniach. -To co ogarnięty, czyli administracja to nie ekipa.
Opisz siebie w kilku DŁUGICH zdaniach, nie 2-3 zdania. Chcemy Cię lepiej poznać. Uzasadnienie "Dlaczego ty" bardzo słabe. Długość grania w Minecrafta i na serwerze odpowiednie. Ode mnie neutral. Nie jest źle jakby mogło być.
Jestem NEUTRAL. Plusy: -widzę Cię na serwerze -wedle tego co piszesz masz już spore doświadczenie w grze Minecraft. -nawet sporo już na nim grasz... Minusy: -nie znasz regulaminu, który mówi: "ekipę stanowią pomocnicy i moderatorzy, a administracje admini i viceadmini." -podanie zbyt krótkie i słabo czytelne (ja punkty pytań bym wyróżnił np.: grubszą czcionką) -niestety nigdy nie zauważyłem jak pomagasz. -jak na osobę, która gra już 6 miesięcy powinieneś mieć przynajmniej 1 punkt reputacji (spójrz ja gram nie cały miesiąc i mam już 13 reputacji), to też dowód, że mało się udzielasz na forum. -Zbyt mało widzisz błędów na serwerze (jesteś słabo czujny na pluginy). -Pomocnik ma troszkę więcej obowiązków, oprócz ogarniania czatu, np.: powinien zgłaszać błędy serwera dla administracji) Jednak mam nadzieję, że kiedyś oddam głos pozytywny dla ciebie, na razie zostaję na neutral... Powodzenia!