Imię: Kacper Dokładny nick w grze: Tsukih Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Przebywam codziennie najchętniej na serwerze Creative Data urodzenia: 20.01.2002 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 2013.06.17 wersja 1.7.10 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 24.09.2017 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: dostałem mute ponieważ się wkurzyłem ale nie będę się już wkurzać Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Nie Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple? Nie Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Nic bym nie zmienił jest idealne takie jakie jest Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: uprawnienia: - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda) Komendy Pomocnika: /kick nick <powód> - Wyrzuca gracza z serwera /mute nick <czas> - np. 24h, 10min, 7day Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chce pomagać nowym graczom. Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: osoba która zaczęła kłótnie dostanie kick ode mnie Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak Opisz swoją osobę: Jestem bardzo miłą i dystansową osobą lubię każdemu pomagać Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: to że można być kreatywnym budować różne budowlę itp. Określ swoją dyspozycyjność: bardzo dobra. Umotywowanie podania: Chce pomagać nowym graczom.
Chcesz zostać Pomocnikiem nie wiedząc nawet jakie posiada komendy? Śmieszne. Bez urazy, ale osoby mające kilka lat mniej od Ciebie piszą 2/3 razy dłuższe Podania, udowadniając przy tym w jakimś stopniu jak im zależy. W Grze jak i na Forum widzę Cię pierwszy raz, więc z pomocą u Ciebie też za pewnie cienko. Jestem oczywiście na NIE.
Masz 16 lat, a nie potrafisz zadbać o czytelność podania, nie wspominając już o tych 5 rozbudowanych zdaniach w punkcie "opisz swoją osobę". Ogółem podanie ubogie. Nie znasz uprawnień Pomocnika. Nigdy nie widziałam cię na serwerze. Na forum aktywność leży. No chyba można wywnioskować, iż jestem na stanowcze NIE.
Chcesz zostać Pomocnikiem nie wiedząc jakie ma komendy Zabawne Bez urazy masz 16 lat dziecko 8 latnie by podanie napisało lepiej i dzieci piszą wiencej zdań niż ty naucz się podstaw pomocnika jeżeli bendziesz chciał złożyć podanie naucz się podstaw pomocnika i napisz więcej w tym podani złóż podanie za miesiąc jeżeli bendziesz chciał Jestem na NIE