Imię:Wiktoria Dokładny nick w grze: wiki84 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: 1-5godz najczęściej przebywam na creativie i scybocku. Data urodzenia:15.03.2005 (wiem że jestem za młoda na pomocnika). Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Wrzesień 2013 rok wersja 1.6.2. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Wrzesień 2013rok Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Zmniejszyć ilość lagów. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:- Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda) Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Ponieważ chcę pomagać w rozwijaniu serwera. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Jeśli ktoś złamie netykietę to najpierw go upomnie i jeśli nie posłucha to użyję komend ,a jeśli chodzi o cheaterów to zgłosze do Admina. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.Mam na imię Wiktoria.Mieszkam na Dolnym Śląsku (ok.40 kilometrów od Wrocławia).Moje hobby to jazda na deskorolce , gra na gitarze i oczywiście gra na komputerze.Jestem wzorową uczennicą i mam bardzo dobre oceny.Bardzo kocham swoje zwierzaki (mojego psa Sammyego i mojom kotkę Deezee).Gdy tylko mam wolną chwilę w tygodniu to zawszę przysiadam do komputera i wchodzę na Craftapple. Określ swoją dyspozycyjność: Na serwerze jestem najczęściej w weekendy od 10/11 do 16/17godz. Umotywowanie podania:Od bardzo dawna staram się o pomocnika ,ale widocznie nie miałam szczęścia.
1.zapomniałaś komend - 2.podanie ładne ale się zlewa - 3.mała aktywność na forum - 4.konto zarejestrowane dzisiaj - Jestem na NIE. Napisz podanie ponownie minimum za 30 dni ps. nie widziałem ciebie w grze pewnie dlatego że gram na survival.
Jeżeli nie umiesz korzystać z BBCoda to przynajmniej rozdziej pytania wciskając Enter, będzie bardziej estetycznie i przejrzyście. Szczerze ? to prócz wczorajszego dnia kiedy zakładałam Ci kanał prywatny to Cię nie kojarzę ani z sv ani ze sky. Zapoznaj się dobrze z regulaminem oraz uprawnieniami i obowiązkami pomocnika. Konflikty nie zawsze naruszają netykietę i nie trzeba ich zgłaszać raczej administracji, natomiast za naruszenie netykiety jest kick nie upomnienie. Postaraj się przy kolejnym podaniu, poświęć mu więcej niż 5 minut. Powodzenia za miesiąc. Podanie odrzucone.