MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

podanie wiki84

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by wiki84, 15 February 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. wiki84

wiki84 Użytkownik

Imię:Wiktoria
    Dokładny nick w grze: wiki84
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: 1-5godz najczęściej przebywam na creativie i scybocku.
    Data urodzenia:15.03.2005 (wiem że jestem za młoda na pomocnika).
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Wrzesień 2013 rok wersja 1.6.2.
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Wrzesień 2013rok
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie.
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Zmniejszyć ilość lagów.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:- Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu.
    - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora.
    - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend
    - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum.
    - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda)
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Ponieważ chcę pomagać w rozwijaniu serwera.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Jeśli ktoś złamie netykietę to najpierw go upomnie i jeśli nie posłucha to użyję komend ,a jeśli chodzi o cheaterów to zgłosze do Admina.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak.
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.Mam na imię Wiktoria.Mieszkam na Dolnym Śląsku (ok.40 kilometrów od Wrocławia).Moje hobby to jazda na deskorolce , gra na gitarze i oczywiście gra na komputerze.Jestem wzorową uczennicą i mam bardzo dobre oceny.Bardzo kocham swoje zwierzaki (mojego psa Sammyego i mojom kotkę Deezee).Gdy tylko mam wolną chwilę w tygodniu to zawszę przysiadam do komputera i wchodzę na Craftapple.
    Określ swoją dyspozycyjność: Na serwerze jestem najczęściej w weekendy od 10/11 do 16/17godz.
    Umotywowanie podania:Od bardzo dawna staram się o pomocnika ,ale widocznie nie miałam szczęścia.

Reklama
  2. Mamba

Mamba Użytkownik

Jestem na TAK

3. DJCreeperYT

DJCreeperYT ☆|Walker nr. #6463|☆

1.zapomniałaś komend -
    2.podanie ładne ale się zlewa -
    3.mała aktywność na forum -
    4.konto zarejestrowane dzisiaj -

Jestem na NIE. Napisz podanie ponownie minimum za 30 dni
    ps. nie widziałem ciebie w grze pewnie dlatego że gram na survival.

4. xXSoniaXx

xXSoniaXx Użytkownik

Jeżeli nie umiesz korzystać z BBCoda to przynajmniej rozdziej pytania wciskając Enter, będzie bardziej estetycznie i przejrzyście. Szczerze ? to prócz wczorajszego dnia kiedy zakładałam Ci kanał prywatny to Cię nie kojarzę ani z sv ani ze sky. Zapoznaj się dobrze z regulaminem oraz uprawnieniami i obowiązkami pomocnika. Konflikty nie zawsze naruszają netykietę i nie trzeba ich zgłaszać raczej administracji, natomiast za naruszenie netykiety jest kick nie upomnienie.

Postaraj się przy kolejnym podaniu, poświęć mu więcej niż 5 minut.

Powodzenia za miesiąc.

Podanie odrzucone.

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page