Dokładny nick w grze: Yumi Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Jako iż gram tylko na CraftApple cały mój wolny czas będę mogła poświęcić temu serwerowi , oczywiście trzeba pamiętać że część tego czasu muszę też poświęcić na naukę , ale myślę że na serwerze spokojnie będę 2-5h dziennie a w dni wolne oczywiście więcej. Ile masz lat: Można powiedzieć że już 11. Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Można spotkać mnie na każdym trybie ale najczęściej bywam na Survival'u i SeaBlock'u. Jak długo grasz w Minecraft: Pierwszy raz zagrałam w minecrafta w połowie drugiej klasy , za namową kolegi czyli około 2 lata temu. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Nie pamiętam dokładnie , ale przyjmijmy iż koło 2 miesięcy. Czy miałaś kiedyś tu bana: Nie , lecz raz otrzymałam upomnienie. Czy pełniłaś podobną funkcje na innym serwerze: Tak , byłam Moderatorem na jednym z większych serwerów i Administratorem na prywatnym serwerze kolegi. Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Według informacji z forum pomocnik ma tylko komendę /kick [nick] [powód] - wyrzuca ona danego gracza z serwera lecz należy nią karać tylko za wykroczenia typu flood czy netykieta. Dlaczego Ty: Jak nie liczna część osób postrzegam rangę Pomocnik jako obowiązek. Obowiązek którego jestem gotów się podjąć. Mimo mojego wieku jestem bardzo ogarnięta. Lubię pomagać , jestem kulturalna i znam się na informatyce oraz wielu sprawach technicznych minecrafta więc myślę że się nadam Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Weronika , mam 11 lat i pochodzę z Wielkopolski , z miasta Poznań. Jestem pomocna , kulturalna i kreatywna. Miła z wielkim dystansem do siebie i ogromnym poczuciem humoru a interesuję się muzyką , informatyką i kulturą Azjatycką oraz różnorodnymi sportami , takimi jak enduro , strzelectwo sportowe , jazda konna czy piłka nożna. Moje ulubione kolory to czarny , szary i biały. Jestem prawdziwą miłośniczką muzyki , kocham każdy jej rodzaj i każdą piosenkę ale najczęściej słucham rocku i rapu. W szkole idzie mi dość dobrze , czasem tylko zdarzy się jakaś 1 czy 3. Moja klasa jest dość miła i fajna , często wychodzę gdzieś z nią , np. na rolki , rower czy do galerii sklepowej. Jak wyżej wspominałam mieszkam w Wielkopolsce , w Poznaniu a dokładniej to w domku dwurodzinnym wraz z rodzicami , bratem i babcią. Mój brat ma na imię Dominik , ma 9 lat i też tu czasem gra. Tata na imię ma Jacek , mama Ewa a babcia Basia. Oprócz wyżej wymienionych osobników mieszam także z trzema psami rasy Shih Tzu , dwoma chomikami oraz kotem. W samego minecrafta gram od 2 lat , a na CraftApple koło 2 miesięcy. Oprócz minecrafta często gram też w takie gry jak Wot , TheSims3 , Legend czy Aion. Na komputerze gram dość często , praktycznie codziennie po 2-5h. Dość często też rysuję co wychodzi mi nie najgorzej. Lubię się też bawić w "fotografa" i nawet myślałam o założeniu fotobloga. W dalszej przyszłości chciałabym studiować chirurgię w Wielkiej Brytanii , na Oksfordzie i przeprowadzić się do tego kraju. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Oczywiście. A dokładniej: -Kopanie jednego bloku kilka razy -Stawianie jednego bloku kilka razy -Bicie przez szkło -Przechodzenie koniem przez ściany -Niezamykające się drzwi -Noteblock w powietrzu -Drzwi 1.8 bez cuboida Wymień kilku członków ekipy: ||Pomocnik|| Marcinek7 , Krzyss06 , Nazilord24 , Shoga , GirlGamersPL ||Mod|| Phantom_Screw , Blavck , ThreeEyedMaster , Pat277 , Wymiatacz23 Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomocnik , jak sama nazwa mówi powinien pomagać graczom w ich problemach i tłumaczyć działanie komend. Powinien także pilnować czatu , wyrzucać za flood czy też netykietę. Pomocnik także powinien być dyspozycyjny oraz brać udział w życiu serwera , udzielać się na forum jak i na czacie serwera.
Na tak Mimo małej ilości czasu na poukładanie sobie w głowie zrobiła to nadzwyczaj dobrze. Pomaga, jest cierpliwa, aktywna.
Na TAK ! Gadam z nią (prawie) codziennie na TS i nawet tam jest bardzo ogarniętą osobą Pomaga a mimo wieku wydaje się nawet na 16 latkę (po głosie również)
Bardzo dziękuję za opinię Krzyss i Kornel A Ciebie Hubert bardzo bym prosiła abyś znalazł argumenty dlaczego nie mogę być pomocnikiem w moim wieku , oczywiście patrząc na moją osobę i na to jak się zachowuję.
No chociaż mimo wieku widać, że dany gracz jest ogarnięty jak na to stanowisko. Nie ma co tu dużo mówić. Jestem na TAK!!
Mogę być na tak. Dużo razy Ciebie widziałem i pomagasz. Nie wiem tylko czy większe serwery minecraft chciałyby mieć kogoś kto ma 10+ lat :x. Pewnie mi napiszecie, że wiek to nie wszystko ale pomyślcie sobie, kiedy ktoś został przyjęty(a) do ekipy CA z takim wiekiem . Ogólnie jestem na tak. Moje zdanie, pozdrawiam.
Dziękuję za opinię Zivci , ale wiek to tylko czas na poukładanie sobie w głowie. Jest on ważny lecz nie najważniejszy. Moim zdaniem w podaniach powinno się patrzeć nie na wiek lecz głównie na charakter i kulturą osobistą kandydata
Jestem na TAK Pomimo swojego młodego wieku (Wiek może być młody ? Czy to nie jest coś jak tanie ceny ? :-/) jej odpowiedzi zawsze są rzeczowe i napisane poprawną polszczyzną. Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, iż w chwili obecnej robi więcej niż Pomocnicy tj. Nazilord24, GirlGamersPL czy Marcinek7 (który swoją drogą chyba już nie gra, prawda ? Co z resztą zostało trafnie przewidziane o tutaj [LINK] ) Powodzenia Yumi, takich ludzi jak Ty potrzeba w Ekipie CraftApple #YumiMusisz