MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] Zboczek23

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by Zboczek23, 3 November 2018.

?

Nadam się?

1. Tak

2. Nie

Results are only viewable after voting.
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Zboczek23

Zboczek23 Użytkownik

Imię: Jakub/Kuba
    Dokładny nick w grze: Zboczek23
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Przebywam od minimum dwóch do X godzin, najchętniej na Survivalu.
    Data urodzenia: 26.01.2001
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Około x.05.2014 myślę, wersja 1.5 bodajże.
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Podejrzewam czerwiec 2014
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Raz albo dwa razy mute, kilka razy kick, nigdy ban.
    Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Obecnie nie. posiadałem za starych dobrych czasów gdy była pernamentna pod nazwą "Svip" na koncie o nicku "Nidan" a gdy utraciłem konto w wyniku niepamiętania hasła miałem miesięczną na koncie "Banan". Konto zostało utracone, ponieważ to było przed wprowadzeniem opcji resetowania hasła na stronie gry.
    Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple?: Owszem, kilkakrotnie, ale byłem wtedy zbyt młody na to i głównie dlatego odrzucali.
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Nie chciałbym zmienić tak wiele, jedynie sprawić by było lepszym miejscem, gdzie nie ma tyle toksyczności od innych graczy.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik:
    • Obowiązki:
    Powinienem pomagać Moderatorom ogarniać chat gry, zgłaszać wszelkie problemy adminom (w tym też tym vice), służyć pomocą graczom oraz być do dyspozycji ekipie z wyższą rangą, brać udział w życiu serwera, w każdym możliwym miejscu, zbierać dowody podczas karania.
    • Przywileje (uprawnienia):
    Mogę wyrzucać okropnych graczy :D, znaczy mogę ostrzegać graczy przed dalszymi konsekwencjami "kickiem" z serwera, wyciszyć wszelką komunikację gracza na chacie głównym (z tego co pamiętam "msg" może używać), no i oczywiście mogę przywrócić graczowi możliwość komunikacji przed upływem czasu, jeśli będzie odpowiednio przekonujący :D

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chciałbym zostać Pomocnikiem, ponieważ dużo osób mówi mi, że jestem naturalnym przywódcą, umiem złapać kontakt z graczem w każdym wieku co mi daje możliwość awansu, przynajmniej z moich wyliczeń a od czegoś trzeba zacząć, do tego znam sporo komend, bo kiedyś sam miałem serwer, ale nigdy nie przetrwałem "próby" reklamy/werbunku graczy na serwer. A sam powód jest dość egoistyczny, nie lubię toksyczności jak wspominałem i chce się jej pozbyć z serwera a do tego bonus w postaci rangi? Czemu nie ;D
    Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Otóż najpierw ładnie poproszę, aby się uciszyli a następnie spokojnie rozwiązali, chyba, że mnie poproszą o to, żebym był pomiędzy nimi i pośredniczył w negocjacjach/kłótni. Jeżeli nie będę wiedział kto jest winień wyrzucę obu a sprawę przekażę dalej moderatorowi o ile okaże się być warta jego uwagi.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Myślę, że jestem dość charyzmatyczny i inteligentny, więc nawet jeżeli nie to i tak mam przewagę, ale myślę, że mam.
    Opisz swoją osobę: Jestem Kuba, mam 17 lat, niedługo będę stary i potem będę musiał być całkowicie odpowiedzialny, więc korzystam póki mogę. Zanim przejdę do ważniejszych rzeczy, czyli mnie, wspominam, iż albowiem, gram tak długo na CraftApple a tego nie widać, ponieważ miałem 3 konta i grałem dość dawno, chyba jeszcze za czasów pierwszej edycji, pamiętam, że w czasie 2 albo 3 edycji jeden z viceadminów albo już i wtedy adminów dostał demota i bana, bo zabijał graczy komendą "/kill" (wspominam dla niezbyt spostrzegawczych). Generalnie jestem muzykiem i pacyfistą, ale jednak metalowcem. Gram na pianinie i gitarach (elektryczna i akustyczne, no i klasyczna, ale to jeden typ), nie lubię konfliktów, chyba, że coś wnoszą do mojego życia. Kocham muzykę ciężką, ale głównie stare brzmienia: "Black Sabbath", "Ozzy Osbourne", "Metallica", "Judas Priest" etc. klasyczny rock w wykonaniu "AC-DC" też nie jest zły. Nie mam zbyt wielu zainteresowań, informatyka, wspinaczka, karate, muzyka, angielski, łacina, francuski, jednakże połowy z tego nie uprawiam już :D. Mam czarne i sarkastyczne poczucie humoru, w takim stopniu, że czasami ludzie nie wiedzą,czy to jest żart. Cóż mogę więcej rzec, przekonacie się, albo i nie ;D.
    Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Podoba mi się dokładnie to samo co w każdym sandboxie, WOLNOŚĆ. To jest słowo klucz do mojego szczęścia i myślę, że i do szczęścia części z was.
    Określ swoją dyspozycyjność: W tygodniu od X godziny - jest za dużo względnych do myślę 23, a w weekendy od X do X godziny, prawie na zawołanie, brak możliwości przybycia zazwyczaj uprzedzałbym. Możliwości kontaktu - Messenger, Facebook, Google, Gmail, TS3, Skype I jeszcze inne.
    Umotywowanie podania: Totalnie nie wiem już co napisać, powiedziałem wszystko... Cóż, powtórzę się, nie lubię toksyczności, lubię władzę, lubię pełnić jakąś funkcję i lubię pomagać oraz zostawać obarczony odpowiedzialnością a następnie zdać ten test.

#1 Zboczek23, 3 November 2018
    Last edited: 3 November 2018
    Reklama
  2. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Nikt, kto posługuje się takim nickiem nie dołączy do Ekipy CraftApple nawet gdyby był arcymistrzem Linux'a i bogiem javy.

Kandydatura odrzucona permanentnie. (Zmiana nicku nie pomoże)

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 2
    • Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 1
    • Użyteczne Użyteczne x 1
    • List
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page