Podanie na Pomocnika zbyszek Zapraszam do przeczytania mojego podania. Dokładny nick w grze: zbyszek Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Od 3do 4 godzin na seablock i creative. Ile masz lat: Obecnie mam 16lat. Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu (np. survival, creative, seablock): Gram na seablock czasami wejdę na creative. Jak długo grasz w minecraft: Od wersji 1.6. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Można już powiedzieć, że 4 miesiące. Czy miałeś/aś tu kiedyś bana: Nie miałem i nie chciał bym, żeby do tego doszło. Jak dojdzie do tego to ewidentnie z mojej winy. Czy pełniłeś/aś podobną funkcję na innym serwerze: Tak od Niedawna HeadModeratora, oraz posiadam swój serwer. Czy znasz komendy pomocnika (Wymień je): Tak znam. Jest jedna komenda przypisana do rangi Pomocnika: /kick (nick) (powód). Ta komenda wyrzuca wybranego przez nas gracza z serwera. Na przykład: /kick zbyszek Flood. Dlaczego ty: Ja sam osobiście myślę, że jestem ogarniętą osobą oraz znam dużo komend ponieważ gdy się ma op będąc w grze lub na consoli wystraczy wpisać /help. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Jestem Zbyszek. Mam 16 lat. Chodzę do szkoły w Gdyni gdyż to jest moje rodzinne miasto fakt jeszcze nie jestem pełnoletni. Zawsze sumiennie wykonuje nadany mi obowiązek. Gdy mam wolny czas gram w komputer w gry takie jak minecraft czy CS:GO. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze: Tak znam takie jak przechodzenie koniem przez ściany. Wymień kilku członków ekipy: Pomocnicy: shoga Yumi itp. Moderatorzy: Marcinek7, ThreeEyedMaster itp. Jakie obowiązki ma pomocnik: Pomocnik musi być pomocny dla graczy, oraz sumiennie wykonywać daną prace. Wyjaśniać nowym jak i zarówno dawnym graczom działanie komend. Przede wszystkim trzeba być aktywnym na forum serwera jak i na serwerze. Z góry dziękuje za poświęcony czas nad moim podaniem.