MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by WH10, 21 January 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. WH10

WH10 Użytkownik

Imię: Mam na imię Witek

Dokładny nick w grze: WH10

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najczęściej gram na survivalu i gram tam ok. 4,3h. Gram też na Creative ale tam spędzam mniej czasu ok. 2h.

Data urodzenia: Urodziłam się w 2002 i aktualnie mam 13 lat.

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: W Minecraft 1.1 zaczęłem grać w 2011 roku.

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Rozpoczęłam grę na CraftApple 2014 roku.

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie i nie chcę.

Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Pełniłem funkcję admina na serwerze ok. 50 graczy online.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chcę, aby serwer nie był reklamowany poprzez graczy, chcę, aby na serwerze był spokój, no i żeby gracze nie przeklinali.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik musi ogarniać czat z moderatorem, pomagać graczom w problemach i ogarniać komendy, zgłaszać usterki/bugi do Administratora, często przebywać na forum. Komendy pomocnika to:
    /mute nick - wycisza gracza.
    /kick nick - wyrzuca gracza z serwera.

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciałbym
    być pomocnikiem ponieważ, chcę aby na serwerze był spokój, żeby gracze się nie kłócili, jak pisałam dużo gram na Survivalu i widzę często jak gracz reklamuje serwer, po prostu często widzę na Survivalu powód, z którego trzeba albo uciszyć gracza albo go wyrzucić.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Powiem graczowi aby tak nie pisał, jakby gracz reklamował serwer bym dał mu ostrzeżenie a jak by się nie posłuchał to bym go wyrzucił z serwa i zgłoszę reklamę na forum, gdy gracze będą się kłócić spróbuję uspokoić nich.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Sądzę że posiadam, lubię pracować z innymi osobami, zawsze pomogę graczowi jak się o coś mnie pyta.

Opisz swoją osobę: Mam na imię Witek. Mam 13 lat, choć dobrze się uczę i jestem bardzo dobra z ortografii. Mój ulubiony sport to piłka nożna . Kocham kolor niebieski. Lubię pomagać ludziom i jestem miły i koleżeński. Dobrze się uczę matematyki i historii. Często otrzymuję dobre oceny w szkole, choć zdarzy się mi zła ocena. Lubię czytać książki o przygodach . Mam 154 cm wzrostu. Moje ulubione zwierzęta to wilki. Mieszkam w Lubnie i chodzę do pierwszej klasy gimnazjum . Mam dwie siostry i brata, jedna siostra ma 11 lat ma na imię Wiktoria a druga siostra ma 6 lat ma na imię Natalia i brat ma 2 latka ma na imię Tomek i często w lato jedziemy razem na boisko . Bardzo lubię serwer CraftApple. Mam umiejętności ładnego pisania. Lubię tez grać w inne gry np. War Thunder, The Sims 3, GTA 5. Mam psa z którym codziennie chodzę na spacer piesek ma na imię Reksiu. W przyszłości chcę być Mechanikiem albo takim geniuszem co założył serwer craftapple.

Określ swoją dyspozycyjność: Na serwerze gram ok.6 godzin dziennie i jestem popołudnia do wieczora.

Umotywowanie podania: Myślę że powinienem dostać szansę na pomocnika, wiem jestem młody ale ogarnięty z ortografii, po prostu umiem uspokoić graczy i w kłótni umiem spokojnie rozmawiać

Reklama
  2. pat277

pat277 Użytkownik

Hmm...
    Podanie nawet ok,
    Widuje jak CZASAMI pomagasz,
    Na Ts3 jesteś trochę nieogarnięty :/.
    Póki co, jestem NEUTRALNY co do twojego podania.
    Życzę powodzenia.

3. _superliwia_

_superliwia_ Użytkownik

No co? Skopiowałeś moje podanie? To widać bo czytałam

Jestem na NIE

A w dodatku widzę u ciebie błędy ortograficzne i często przeklinasz.

4. WH10

WH10 Użytkownik

Proszę będę dobrym Pomocnikiem proszę czekam na odpowiedż

5. zNormal

zNormal Użytkownik

Od razu mówię że jestem na NIE!

Jesteś jednym z bardzo wulgarnych użytkowników.

Nigdy nie widziałem jak pomagasz.​

Popraw swoje zachowanie, pokaż że się starasz i spróbuj za jakiś czas, Powodzenia.

6. WH10

WH10 Użytkownik

Ja właśnie nie przeklinam

7. zNormal

zNormal Użytkownik

WH10, proszę nie nabijaj postów i nie komentuj każdej wypowiedzi.

~~~~~~

Wulgarny jesteś bo nie raz zostawałeś przeze mnie uspokajany, wyrzucany etc i to nie pomagało.

Reklama
  8. WH10

WH10 Użytkownik

Ja nie byłem ani razu wyrzucany

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page