Imię:Mateusz Dokładny nick w grze:mcube2 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, na których serwerach najchętniej:W grze spędzam od 2 do 6 godzin. Najchętniej na Seablocku można mnie też spotkać na creative. Data urodzenia:Urodziłem się w 2002 w Jastrzębiu Zdroju. Przybliżona data rozpoczęcia gry w minecraft i wersja:Rozpocząłem swoją przygode z minecraft w 2009 w wieku 7 lat wtedy, zagrałem na wersji 1.0. Przyblizona data rozpoczęcia gry na CraftApple:Zacząłem grę na CraftApple w roku 2011 kiedy już bardziej zapoznałem się z grą właśnie zacząłem grać na multiplayer CraftApple to był mój pierwszy serwer minecraft na jakim zagrałem bardzo mi się ten serwer spodobał. Czy kiedy kolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze lub na forum:Nigdy. Nie przypominam sobie. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza CraftApple, na serwerach o ruchu min. 30 30 graczy online w szczycie: Tak na jednym serwerze który już nie działa pełniłem funckje ViceaAdmina. Co chiałbyś/chciałabyś zmienić na CraftApple:Chciałnym dać możliwość kupna rangi SVip lub Vip na zawsze SVip za 40 zl na zawsze Vip za 15 zl na zawsze.Chciałbym również wyłączyć PvP na spawnie Seablock. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:Pomocnik posiada dostęp do komendy /kick która wyrzuca gracza z serwera z powodu np. Netykieta, Przeklinanie, Nie opanowanie się i spam. Komenda /mute banuję gracza na okres jakiś 2 tygodni. Pomocnik posiada obowiązki pilnowania żeby gracze przestrzegali regulaminu musi pomagać innym graczom. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciałbym zostac pomocnikiem żeby pomagać innym graczom uspokajać ich i chciałbym żeby na Seablocku był jakiś pomocnik nie ma tamnikogo z ekipy chciałbym też łagodzić powstałe konflikty. W jaki sposów załagodzisz powstałe konflikty: Przecież nie będę odrazu wpisywał/kick albo /mute tylko postaram najpierw załagodzić to słowami później jeśli się nie uda dam każdemu po 1 ostrzeżeniu. Czy posiadasz umjejętność pracowania z ludźmi: Tak mi się wydaje pomagam innym w budowie nie jestem samolubem. Opisz swoją osobę min. 5 rozbudowanych zdań:Jak już wcześniej wspominałem nie jestem samolubem chętnie pomagam innym graczom.Moją pasją jest minecraft mam dużą wiedzę na ten temat w roku 2010 ciągle czytałem o minecraft od 2012 do 2013 miałem przerwę.Nie interesowała mnie inna gra tylko minecraft teraz w sumie nic się nie zmieniło i jest tak samo. Teraz nie gram na innym serwerze tylko na CraftApple bo jest tu bardzo miła administracja, mili gracze,forum z którego da się korzystać a nie tak jak na jednym serwerze że jest niby forum a tak naprawde pusty ekran na CraftApple jest fjne również to że prawie w ogóle nie ma lagów jest ładne lobby spawny na każdyn trybie B) Określ swoją dyspozycyjność:Zawsze wykonuję powierzone mi zadania chyba że sięgają poza moje możliwości. Umotywowanie podania: Myślę że na daję się na Pomocnika, ponieważ jest bardzo miły nie przeklinam jestem pomocny. Bardzo lubię ten serwer i myślę że mógłbym się przydać.[/font]
Adam, nie ma tego w regulaminie. A co do ciebie mcube2... Przypomnij sobie co ci napisałem w poprzednim podaniu. Mamy NIEPISANĄ zasadę, że czekamy miesiąc od ostatniego podania. Tyle w temacie.
Spróbuj z podaniem za miesiąc, lecz już nigdy nie powiększaj tak pytań, bo to strasznie brzydko wygląda. Postaraj się też trochę bardziej z treścią. Powodzenia.
Pisząc następne podanie nie odczekawszy miesiąca sam sobie robisz krzywdę, bo przesuwasz sobie w czasie możliwość złożenia kolejnego. Przykładowo, pierwsze podanie napisałeś 19-03-2016 r., a więc następne które mogłoby być rozpatrzone mogłeś napisać 19-04-2016 r. Te podanie napisałeś 24-03-2016 r. Tak więc następne możesz wstawić dopiero 24-04-2016 r. Sam widzisz, że spam podaniami nie ma sensu... Poza tym, jako kandydat na pomocnika MUSISZ okazać trochę cierpliwości. Nikt kto jest tak narwany i niecierpliwy nie powinien się moim zdaniem znaleźć w ekipie - słowem, daj na wstrzymanie. Lepiej wykorzystaj ten czas na poczytanie forum, poznanie graczy, ekipy. Oni nie są bogami (nie licząc CharmingFlame) i nie tak trudno jest z nimi zamienić słowo. Możesz też zacząć wchodzić na naszego Ts3 (ts.craftapple.pl), tam najłatwiej o poznanie kogoś nowego z serwera. Po spam też trochę komendą /help i wyucz się komend graczy by móc im je objaśniać. Pozdrawiam serdecznie, Kruku