1. Nick: MrArti 2. Wiek: 16 3. Ile spędzasz czasu na serwerze TS3: 4 - 6 godzin dziennie 4. Czy grasz na serwerach craftapple.pl: Tak 5. Jak długo korzystasz z naszego serwera Ts3: Około Tydzień 6. Czy miałeś/łaś tu kiedykolwiek bana/ dlaczego: Nie 7. Czy znasz się na BBCODE, opcje administrowania TS3: Tak 8. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak 9. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Artur. Kreatywny, pomysłowy. Interesuje się motoryzacją. Pochodzę z Krakowa (woj. Małopolskie). Na dni wakacyjne zajmuje się sportem oraz spędzaniem czasu z dziewczyną. Wieczorami lubię spędzać czas na teamspeaku w gronie znajomych. Chodzę raz na tydzień do kina ze znajomymi. Uwielbiam słuchać muzykę oraz grać w piłke nożną. Słucham rapu, electro, hardstyle. Moimi ulubionymi grami to: gta, assasin, fifa, Cs 10. Dlaczego Ty: Jestem człowiekiem, który zawsze utrzymuje porządek, stara się wprowadzić odpowiedni klimat na serwerze, utrzymuje kulture i zasady serwera , jestem pomocny oraz miłym człowiekiem. Wszelkie problemy od razu konsultuje z administracją. Jestem człowiekiem z którym zawsze każdy się dogada. 11. Wymień administrację serwera TeamSpeak: ☛ Właścicel XlnfiniterX ☛ Administrator xXSoniaXx ☛ Administrator Kruku 12. Jakie obowiązki spełniał byś jako Pomocnik TS3: ☛ Pomagać wyższym rangom w ogarnianiu nieporządku, ☛ Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla Administracji, ☛ Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie TeamSpeaka. ☛ Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. ☛ Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Administratora, Moderatora) ☛ Sprawdzanie formatu oraz dat w opisach kanałów, ☛ Sprawdzanie opisów i avatarów użytkowników, ☛ Znajomość serwerów CraftApple.pl oraz forum. 13. Czy Przeczytałeś regulamin?: Tak
Trochę słaba aktywność na forum, przynajmniej grasz na serwerach CraftApple. Pkt 5: Trochę za krótko daj się innym poznać bo ja ciebie nie kojarzę. Nazwy gier z dużej+kropka na końcu zdania. A i zamiast przecinka po słowie Fifa powinno być 'i'. Druga rzecz, CS to skrót od pełnej nazwy która też jest z dużej litery. Jedno zdanie 4 błędy. Punkt 12: Jaka odpowiedź xDDD. I ty masz niby 16 lat? Coś mi się wierzyć nie chce. Punkt 13: Ty nie przeczytałeś regulaminu. Albo nie doszedłeś do paragrafu 7. Jestem na NIE.
1. Brak znajomości regulaminu. 2. http://screenshot.sh/oe4aiIPGlxlSH To chyba mówi samo za siebie Można by znaleźć jeszcze więcej, ale te dwa raczej przeważają nad czymkolwiek pozytywnym, co byśmy znaleźli.
Nie czytając, przyznaje się bez bicia. Dziś lub jutro będzie reset ts3, wiec nie ma sensu aktualnie na rekrutację.