Dokładny nick w grze: TheSoreq Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Na serwer mogę przeznaczyć 2 godzinki w tygodniu oraz 4 w weekendy. Wiadomo zaczyna się szkoła, ostatni rok gimnazjum przede mną. Trzeba się troszkę wziąć do nauki Ile masz lat: 15 Jak długo grasz w minecraft: Ohh, moja przygoda z minecraftem zaczeła się w 5 klasie podstawówki czyli już prawie 5 lat Jak długo grasz na serwerze craftapple: Na serwerze gram już ponad miesiąc. Od 20 lipca bodajże Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie dostałem nigdy bana Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak pełniłem funkcję CzatModa oraz pełniłem też funkcję Helpera. Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je): /kick nick powód. (Wywala gracza z serwera) Dlaczego ty: Na serwerze gram już troszkę czasu, myślę że sporo ludzi nie kojarzy. Jestem uczciwy w wymianach, zachowuję kulturę na serwerze. Bardzo rzadko się unoszę Piszę poprawnie, większość graczy piszę słowa typu: kce, jusz, rze, rzelazo, djament... Po prostu masakra jak to widzę.. Chciałbym temu zapobiec i upominać tych gracz jak piszę się to poprawnie. Posadę CzatModa posiadałem już dwukrotnie oraz raz Helpera (posiada on dostęp do /chat /mute /kick /ban(max5min)). Myślę że jestem odpowiednią osobą na to stanowisko. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Dawid, mieszkam w Gorzowie Wlkp, idę teraz do 3 gimnazjum. Interesuję się piłką nożną, off-roadem, motoryzacją, oraz polską sceną youtuberską(chyba tak to się pisze :X). W piłkę nożną grywam 3 razy w tygodniu na treningach. Off-road (jakby ktoś nie wiedział), jest to jazda terenowa jeepami, crossami, quadami po trudnych bagnistych/leśnych/piaszczystych terenach https://www.youtube.com/watch?v=9TLpOZEMoAQ <-- Luknij Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Nie znam. Czy czytałeś/aś regulamin: Tak, czytałem. Gdzie jest regulamin: O tutaj: http://craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=1 Czy czytałeś/aś podstronę ekipa: Tak, czytałem. Gdzie jest podstrona ekipa: O tutaj: http://craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=1410 Jakie obowiązki ma CzatModerator: Obowiązkiem CzatModeratora jest ogarnianie spamu na czacie, pomaganie graczom gdy mają problem. Oraz gaszenie idiotów haha Dziękuje bardzo za przeczytanie mojego podania, Liczę na pozytywne wypowiedzi. Pozdrawiam TheSoreq
Nie widziałem, Cię, ale w sumie nie siedzę na serwerze 24/7. Myślę, że wpajanie graczom zasad ortografii na czacie nie jest dobrym pomysłem, w sumie to nie szkoła i mimo, że to razi, ważniejsze jest pilnowanie, by na czacie nie było chamstwa. Jak na razie jestem na nie.
Jestem stanowczo na nie, chyba specjalnie nie muszę się wypowiadać mastercraft napisał to co ja dokładnie myślę.
Ludzie, podawajcie powody... Jeśli piszecie 'jestem na nie' to nie wiem czego mam nie robić/zmienić coś. Impulsek ''mastercraft napisał to co ja dokładnie myślę.'' On nie napisał nic.. Wypowiedź bez sensu.. Powinny być za to warny..
Wstrzymam się z odpowiedzią, bo nie rozumiem dlaczego w podaniu wyzywasz graczy i śmiejesz się z tego -.-
Co robie ?? 'wyzywam gracz i śmieje się z tego' tak napisałaś.. Coś Ci się pomyliło lub nie te podanie czytasz :*
Jestem na takie troche TAK [hr] Nwm czy cie to troche pocieszy ale mojim zdaniem Jesteś spoko, miła ITP no może troche nadajesz sie na moda ^^ [hr] No ale INFI napewno powie Odrzucone bo Przeciez wszyscy na nie Ja jestem na TAK ktoś powinien dać ci jedną szanse a pozatym mam nadzieje że się uda dziękuje. [hr] Na TAK
Ogulnie dobre podanie, lecz jestm na nie. Powod: Nie widzialem cie ani razu na serwerze craftapple, a siedze dziennie naprawde dlugi czas
Dziewczynko poczytaj pierw troszkę forum dopiero się wypowiadaj. ''CzatModerator to w zasadzie zwykły gracz. Jego zadaniem jest ogarnianie spamu na czacie i gaszenie idiotów. Ma on także bezwzględny obowiązek pomagania graczom w ich problemach tak samo jak moderator. Każdy CzatModerator ma szansę awansu do rangi moderator.'' Sam H@ napisał to więc Buźka :* Masz tu link poczytaj Sb : http://craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=1410
Jej prawdopodobnie chodziło o wypowiedź z warnami mi osobiście nie podoba się zachowanie jakie prezentujesz, na nie